Jump to content

Moto Zajednica

WoodyRider

Članovi
  • Broj tema i poruka

    193
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

192 Excelent

O članu WoodyRider

  • Rank
    Svrati ponekad
  • Rođendan 19.09.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vršac
  • Motocikl
    Yamaha TDM 900

Poslednji posetioci profila

814 profile views
  1. WoodyRider

    TDM Srbija

    @Alekre ja te razumem! Ne zameri kolegama, ne vozi se, dosadno je.
  2. WoodyRider

    TDM Srbija

    Braon je više "country", da ne kažem "ljakse" De ćeš lepše od žute!?
  3. Poenta je, da oni koji su komparativni sa Tenerom, su i skuplji još od nje. Koliko god da je skupa, drugi su još skuplji. F700GS je stari model, sad je aktuelan 750. I nije komparativan sa Tenerom, nego baš ovaj 850 koji je i prikazan na slici.
  4. Downtown je veći skuter od Beverly-a u svim elementima (vozio sam ga 2 sezone, znam šta pričam). Beverly 300, Kymco People GT 300, i njima slični skuteri sa velikim točkovima su najbolje sprave za to što ti hoćeš.
  5. Nikad nisam bio rob ni jednog brenda. Ali Africa i Tenera nisu u istoj klasi, niti su u istom cenovnom rangu. E sad, malo voženu... To nije za poređenje. Jer će onda neko pomenuti treći motor, još malo više vožen! 3000 evra razlike nije malo!
  6. Po mom mišljenju, touring set-up za maxi skuter treba da izgleda ovako: kvalitetan top case, manji roll bag na mestu suvozača, tunel torba između nogu, i prostor ispod sedišta. Kraj, ništa više. Bočne torbe ni koferi mi nikad nisu trebali, ni na skuterima, ni na motorima.
  7. Ta roba sa Ali Expressa koju si naveo je najskuplja. Jer prvo je platiš, ubrzo baciš u đubre i prelaziš na kupovinu ozbiljne opreme.
  8. I meni je ST favorit. Ali me nervira što je slab izbor, u odnosu na GS-a.
  9. Ja sam unapred znao da je ova tvoja zamisao u startu osuđena na propast. Jer nudiš perfektan motor, a tražiš kantu. Nećeš biti zadovoljan ni sa jednim koji budeš pogledao. I da, koliko god se ljudi ne slagali sa mojim mišljenjem, tvrdim da su motori iz uvoza u boljem stanju nego ovdašnji. U 90% slučajeva. Oni vlasnički motori koji su u top stanju, nisu na prodaju. Ili se prodaju drugarima. Ili su precenjeni. Igranka je to.....
  10. Čestitam! Tako se ide na DGR! Sad lagano leptir mašna, tregeri, lula, brkovi....
  11. WoodyRider

    TDM Srbija

    Pošto sam vozio Bandita pre TDM-a, mogu da potvrdim sve što je @filipfg napisao. Elastičan, nema kvačilanja, nema šaltanja. Prođeš kroz selo u šestoj, a smanjena brzina na 40.... Posle samo gas i ode...! Iako je moj bio 650, isto se tako ponašao. Jedino što se ne slažem je udobnost i sedište. Na Banditu fabričko je kao da ima dve cigle ispod presvlake! Meni je promena na TDM bila u najmanju ruku čudna u početku. Posle, kad sam navikao, shvatio sam koliko je TDM bolji motor. Dve ipo klase
  12. Nije. Ali kad probaš, shvatiš svašta.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja