Jump to content

Moto Zajednica

WoodyRider

Članovi
 • Broj tema i poruka

  134
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

122 Excelent

O članu WoodyRider

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 19.09.1977.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Vršac
 • Motocikl
  Yamaha TDM 900

Poslednji posetioci profila

522 profile views
 1. WoodyRider

  TDM Srbija

  Vidi, ja sam 180 cm, i za mene Bandit nije bio mali. Mislim da nema neke bitne razlike u gabaritima između 650 uljare i 1200. Jednostavno, Yamaha je mnogo udobniji i eksplozivniji, motor. Lepši odziv na gas i na kočnicu ima, lakši je motor, a mnogo veći. Opet napominjem, ja vozim 900-ku, i ona je extra. Meni TDM 900 troši manje od Bandita za nekih pola litre, ima aluminijumski ram za razliku od Bandže, direktno ubrizgavanje, vodeno hlađenje, 10 konja više, bolja zaštita od vetra, 30 kila lakši,.... E sad, ono što je meni smetalo kod Bandita, a to nećeš uspeti da primetiš u probnoj vožnji, su neke mikro vibracije koje kreću sa trncima tek posle 200 pređenih kilometara. Nekako cela desna strana počne da trne, zajedno sa dupetom. I jednostavno traži zbog toga češće pauze. Kod Yamahe toga nema, iako je 2 cilindra.
 2. WoodyRider

  TDM Srbija

  Ja sam vozio Bandita 650 i sad TDM 900. Nisu isti modeli kao što ti porediš, ali kao informacija može da posluži. Na Banditu sam posle 500 km spreman samo za krevet, na TDM-u mi se čini da mogu bez problema još 500. Toliko o udobnosti i položaju sedenja. Ono u čemu je Bandža sigurno bolji je obrtni moment, povlačenje iz niskih obrtaja. Nekako se finije vozi 4 cilindra i mnogo manje šalta. Mada je to šaltanje nekako mekše i finije kod Yamahe. Igranka je to, idealan ne postoji. Potrebno je da strogo definišeš svoje potrebe prvo, pa će rešenje samo da se nametne. Ja i o jednom i o drugom imam samo reči hvale.
 3. WoodyRider

  Scottoiler sistem za podmazivanje lanca

  Plus 8 funti poštarina za Srbiju.
 4. WoodyRider

  Scottoiler sistem za podmazivanje lanca

  Dual Injector Body - Scottoiler UK/International WWW.SCOTTOILER.COM The Dual Injector Body is available as a replacement for broken or... https://www.scottoiler.com/product/dual-injector-injectors-standard-55mm/
 5. WoodyRider

  TDM Srbija

 6. WoodyRider

  BMW R 1100 RT

  Ovako:
 7. WoodyRider

  BMW R1250 GS/GSA

  Citirano iz tog teksta: I think the two bikes suit two different riders. The R1250 RT is for the rider who wants to go fast, wants to be comfortable, wants to load his bike up with a weeks’ worth of pants and socks, his toothbrush and his wife (or his husband) and chart a course around southern Europe.
 8. WoodyRider

  Podmazivac lanca

  Evo ja ću ti iskreno reći. Skott je fantastična stvar jer pere lanac, hladi ga i podmazuje u isto vreme. Ljudima koji voze samo po gradu i kratke ture 100-200 km je nepotreban. Kod mene su i felna i guma uvek bile čiste (na Suzukiju). Sav višak ulja, koji je mali, bacao je sa prednjeg lančanika na centralni štender. To s vremena na vreme pokupim papirnom maramicom, i sve bude ko šećer. Simptomatično je da old school bajkeri smatraju da je podmazivač nepotreban jer su "vekovima" vozili bez toga, pa otkud sad potreba za tako nečim
 9. WoodyRider

  Podmazivac lanca

 10. WoodyRider

  TDM ili V-Strom?

  Bravo Zlatko i ja sam protivnik navigacija, bar kad je motor u pitanju.
 11. WoodyRider

  Koji kineski skuter uzeti?

  Ima veze sa prethodnim linkom koji je čovek stavio. A u njemu ne primetih ni jedan kineski skuter. On topic... Ni taj Kymco koji planiraš da kupiš, i za koji misliš da je najbolji "odnos", nema nikakve veze sa kineskim skuterima.
 12. WoodyRider

  Koji kineski skuter uzeti?

  Misliš da je to epidemija?
 13. WoodyRider

  Koji kineski skuter uzeti?

  Tekst nije pošten. U nekim zemljama je GS 1200 podeljen na GS i na GS ADV. U Nemačkoj, na primer, je objedinjen. Da je i u ostalim zemljama objedinjen, videla bi se dominacija!
 14. WoodyRider

  Koji kineski skuter uzeti?

  Ne treba ništa da dodaje, isto koštaju sad...
 15. WoodyRider

  Koji kineski skuter uzeti?

  Mislim da su Sym i Kymco jako pouzdani skuteri, ne kvarljivi. Ali završna obrada i materijali su daleko ispod Yamahe, Vespe, Aprilie, Honde. Ni blizu! Imao sam 3 Kymca, i vrlo sam samouveren u tu teoriju Symče nisam imao, ali sam ih gledao više puta, i nove i stare... To je ta liga, kao Kymco.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja