URKE 80 34 Napisano Februar 24 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlično,neka se zanimaju sa skidanjem.... Mada kakve sam sreće.... Uzeću sutra ponovo da razmontiram kućište filtera vazduha pa da slikam. Ako krenu slučajno da me ubeđuju da ispod njega nema broj motora. Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2101 Napisano Februar 24 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данас ми друг доноси налепницу за мотор, а како сам био на плацу и палио пола дана грање нисам ни гледао. Дођем кући, отворим налепницу а оно… цврц,за унутрашњу употребу, као за ауто….Неће Версис да иде од мене па то ти је…саботира ме на све начине… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14016 Napisano Februar 24 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imas dve opcije, na vizir ili 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2101 Napisano Februar 24 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, bdada je napisao: Imas dve opcije, na vizir ili 3000 Опција бр 3. У целофан па под седиште па ако налетим на дркоша налето сам… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili dupla providna auto folija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2101 Napisano Februar 24 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dragan_alumiroi je napisao: Ili dupla providna auto folija Јок, њихова грешка…Обећали су да ће у понедељак да ми замене, пошто ова мора да се сторнира у супу па реизда нова… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Februar 25 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Pronašao sam broj motora. Ukucan je na deklu,kao što si napisao. Hvala!!Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Februar 26 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da sam poranio sa registracijom,sad citam da ce biti jeftinije od 1. marta. verovatno ne mnogo,naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nigde video. Šta kažu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Februar 26 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan sad gledam, skoro pa nista,za dlaku smanjeni iznosi poreza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 160 eur Sto sezdest evra registracija automobila u Nemackoj na svake 2 (dve) godine. Na svake dve godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 640 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta kukate bre? Em smo ekonomski tigar,em najjeftinija struja i nikad vece plate i penzije i sad Vam kao skupa registracija ? Vratite nesto ovoj drzavi koja Vam je toliko puno dala 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan TÜV-159€/2 Jahre Versicherung-(30)50-60€/Monat für 2200ccm Tamo mogu da priustim, ovde su se oteli kontroli. Tamo svako ima i povracaj poreza na godisnjem nivou za fizicka lica minimum oko 1000eur. Pa ostale cene...skoro smo ih dostigli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1555 Napisano Februar 29 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Svi u Dojcland na jeftinu registraciju. A čuo sam i da ima dobar izbor naših komšinica iz Rumunije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12498 Napisano Mart 1 Ne silazi, 7303 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi ljudi bili svesni koliko je skup život ovde digli bi seljačku bunu. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Jes, pa da ispadnem sirotinja pred svima. Ćuti, i pravi se da si bogat 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Mart 1 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Paljevina said: A osiguranje? osiguranje jedno 700 do 2000 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1555 Napisano Mart 1 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, brankoXM je napisao: osiguranje jedno 700 do 2000 e Nije. Nemačka koliko znam ima jako povoljna osiguranja, veliko tržište.. Mislim da su mi prijatelji koji žive tamo pričali da je ful kasko za novi gs nešto tipa 400€ godišnje. Recimo ovde gde ja živim bi to bilo preko 2000€ ne znam za Srbiju ali verovatno isto papreno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, brankoXM je napisao: osiguranje jedno 700 do 2000 e Dobro je, preživeo si i Zemlja se zatresla. Kad je iz matematike prelazna dvojka onda po tebi osiguranje izadje i 10000 EUR godisnje. Pitanjce jedno: Koliko je 30 eur x 12 mes = ? A moze i manje od trideset evra itd... Eeee bre *ranko XM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo dali neko zna da objasnim jednostavno ako osoba kupi motor koji poseduje saobracajnu dozvolu i odjavi tablice i sa prodavcem napravi kupoprodajni ugovor i overi kod notara , i sad ta osoba vozi tako motor koji nije registrovan na njegovo ime ,vozi ga odredjen period i resi tako da ga proda i sad ja zelim da ga kupim i naravno prebacim na svoje ime i registrujem po nekoj logici ja i ta osoba koja ima ugovor moramo kod notara da uradimo novi ugovor na moje ime dali to tako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Mart 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde da budem glup. "Poseduje saobraćajnu dozvolu i odjavi tablice...i (još) overi kod notara..." To tako može? (Kod notara kup. ugovor, neregistrovan motor... Ako ne postoji neki teret (broj motora, rama, kradeno...) nad vozilom, tehnicki, pa registracija (nova saobracajna, tablice i vlasnik)? Promenio Mart 1 član dejankiss Dopuna tumacenja pojedinih odrednica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, dejankiss said: 'Ajde da budem glup. "Poseduje saobraćajnu dozvolu i odjavi tablice...i (još) overi kod notara..." To tako može? zdravo mislim da me niste razumeli covek je kupio motor koji ima saobracajnu dozvolu i tablice je odjavio prodavac oni su kod notara napravili prenos vlasnistva i sad taj kupac je tako vozio motor neregistrovan odrdjen period i hoce da ga proda i sad ja kao kupac verovatno moram kod notara sa tim drugim prodavcem sto ima taj ugovor praviti papire na moje ime .nadam se da ste me razumeli.On sad prodaje taj motor on ima papire te od notara ima kod sebe i saobracajnu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, dejankiss said: 'Ajde da budem glup. "Poseduje saobraćajnu dozvolu i odjavi tablice...i (još) overi kod notara..." To tako može? primer vi prodate motor meni vi samnom kod notara napravite ugovor na moje ime i date mi saobracajnu i sad ja tako vozim neregistrovan sa tom saobraajnom i resim da ga prodam nekom osoba koja ga kupi ona mora samnom da ide kod notara da prebaci na svoje ime . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 1 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sa prethodnim vlasnikom imas ugovor o kupoprodaji gde je vlasnistvo vozila preneseno na tebe, ti kao novi vlasnik isto tako radis sa svojim kupcem - vodis ga kod notara da overite kupoprodajni ugovor gde ce vlasnistvo preci na njega. Da li ce ga on dalje registrovati ili nece nije od vaznosti za tebe. Problem moze nastati samo ako prodavac od koga kupujes nema vlasnistvo nad motociklom vec ti ga prodaje na osnovu ovlascenja ili na crno za kes - u kom slucaju ces imati problem kad budes hteo da motor prevedes na sebe pa ces onda morati da juris stvarnog vlasnika kako bi ste overili kp ugovor kod notara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Marko81 said: Ako sa prethodnim vlasnikom imas ugovor o kupoprodaji gde je vlasnistvo vozila preneseno na tebe, ti kao novi vlasnik isto tako radis sa svojim kupcem - vodis ga kod notara da overite kupoprodajni ugovor gde ce vlasnistvo preci na njega. Da li ce ga on dalje registrovati ili nece nije od vaznosti za tebe. Problem moze nastati samo ako prodavac od koga kupujes nema vlasnistvo nad motociklom vec ti ga prodaje na osnovu ovlascenja ili na crno za kes - u kom slucaju ces imati problem kad budes hteo da motor prevedes na sebe pa ces onda morati da juris stvarnog vlasnika kako bi ste overili kp ugovor kod notara. Hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...