Jump to content

Moto Zajednica

nidza vespa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    132
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nidza vespa

  • Rođendan 18.11.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sabac
  • Motocikl
    Vespa T-5 lml 150

Poslednji posetioci profila

625 profile views

nidza vespa's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

16

Reputacija u zajednici

  1. zdravo ima jedna trenutno tt600 na oglasima kp za 1000evra nesto mi to jeftino i dok sam gledao slike nekako mi tockovi cudno izgledaju pogotovo prednji. Da hteo sam pitati ima li tt600 pokazivac benzina da se gleda koliko ima.
  2. primer vi prodate motor meni vi samnom kod notara napravite ugovor na moje ime i date mi saobracajnu i sad ja tako vozim neregistrovan sa tom saobraajnom i resim da ga prodam nekom osoba koja ga kupi ona mora samnom da ide kod notara da prebaci na svoje ime .
  3. zdravo mislim da me niste razumeli covek je kupio motor koji ima saobracajnu dozvolu i tablice je odjavio prodavac oni su kod notara napravili prenos vlasnistva i sad taj kupac je tako vozio motor neregistrovan odrdjen period i hoce da ga proda i sad ja kao kupac verovatno moram kod notara sa tim drugim prodavcem sto ima taj ugovor praviti papire na moje ime .nadam se da ste me razumeli.On sad prodaje taj motor on ima papire te od notara ima kod sebe i saobracajnu .
  4. zdravo dali neko zna da objasnim jednostavno ako osoba kupi motor koji poseduje saobracajnu dozvolu i odjavi tablice i sa prodavcem napravi kupoprodajni ugovor i overi kod notara , i sad ta osoba vozi tako motor koji nije registrovan na njegovo ime ,vozi ga odredjen period i resi tako da ga proda i sad ja zelim da ga kupim i naravno prebacim na svoje ime i registrujem po nekoj logici ja i ta osoba koja ima ugovor moramo kod notara da uradimo novi ugovor na moje ime dali to tako ide.
  5. zdravo koji bi ste pre kupili motor voznja samo po asfaltu ali samo od ova dva navedena DR-600 Dakar ili KLR 650.
  6. zdravo stari su svi postovi verovatno iz 2014.
  7. zdravo ima na italijanskom i engleskom mada ovde de pisemo svi postovi su stari i ljudi su ih i ovde na ovom forumu prodavali od 1000 evra pa navise . To su stariji motocikli i slabo ih ima ali kad se urade i srede to su masine neprikosnovene.
  8. zdravo postovi su svi stari zanima me koliko u danasnje vreme kosta takva honda xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju.
  9. zdravo hteo sam da pitam postovi su mnogo stari koliko moze da kosta takav motor xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju .
  10. zdravo sat nije merodavan na satu moje Vespe pise 51 652km ali je u top vrhunskom stanju sredjena duga prica mnogo novca ulozeno ali sat nikad nisam hteo da menjam. Tako da sve zavisi ko sta radi na motoru mozda toliko vredi 2 300 evra .
  11. zdravo , mislim da je taj u top vrhunskom stanju . Mislio sam na neki koji je spreman da se servisira naveo sam model R mada i nemora moze i RS. postovi stari nekoliko godina pa nisam bas upucen u cene sada.
  12. zdravo da Vespa je skupa moja Vespa je posebna prica samnom je obisla Srbiju i Crnogorsko primorje . Mene je zanimala cena Dr650r al ok i model RS koji je u nekom srednjem stanju pa i neki koji je za servisiranje spreman naravno iz Srbije neznam okvirno cene ovi postovi su stari nekoliko godina.
  13. zdravo koliko moze da kosta u sadasnje vreme postovi su svi stari neki dr650r da je srednje ocuvan pa cak i neki koji treba da se servisira.
  14. zdravo koliko moze da kosta neki dr650r da je u nekom srednje ocuvanom stanju .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja