SQTR 636 Napisano Novembar 18, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih stavljao na kofer ovog leta. Super stvarcica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 18, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Bice za neki dan kad se opere i od mene slika, ista je boja. A na proleće premijera sa novim nalepnicama. Video sam, samo je tvoja novija i imas tamne felne.Na suncu ubedljivo najlepse izgleda boja jer ima kristalcice koji se presijavaju i najlepse vide na suncu.Ove nalepnice sto si slao ovde su lepe.Ja planiram da uzmem jedan vizir kraci crni da imam, jedino sto je original oko 150e a na aliju takva kopija je oko 50e pa se tu dvoumim ali sa njim je Integra bukvalno kao neki r motor spreda, ubija kako joj stoji.I mnogo je lepsi rep motora kada se promeni nosac tablice to isto ima na aliju.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 18, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lepa, daj jos koju.Evo nego ajde i ostali dajte Evo i dve po danu slikane..Jedna sa boka slikana..Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Konačno sam uklopio obaveze i preuzeo danas motor od @Satelis. Drugi motor sa sređenim amortizerima plus osećaj pri kočenju mnogo jači i sigurniji. Šteta što sutra zatvaram sezonu pa tek uživanje na proleće. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 20, 2021 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan On 11/18/2021 at 10:32 PM, tanex said: Video sam, samo je tvoja novija i imas tamne felne.Na suncu ubedljivo najlepse izgleda boja jer ima kristalcice koji se presijavaju i najlepse vide na suncu.Ove nalepnice sto si slao ovde su lepe.Ja planiram da uzmem jedan vizir kraci crni da imam, jedino sto je original oko 150e a na aliju takva kopija je oko 50e pa se tu dvoumim ali sa njim je Integra bukvalno kao neki r motor spreda, ubija kako joj stoji.I mnogo je lepsi rep motora kada se promeni nosac tablice to isto ima na aliju. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja jurim Givi vizir širi i viši da me dodatno štiti: MY MOTORCYCLE - HONDA INTEGRA-750-16--20 - D1109ST - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your needs! Jeste mnogo lep ovaj kraći: MY MOTORCYCLE - HONDA INTEGRA-750-16--20 - D1109B - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your needs! Ali meni je bitnije da me dodatno štiti jer sa ovim malim baš ćeš biti na udaru vetra. Imaš ovaj mali vizir na Motoland sajtu za 8.700 din. Promenio Novembar 20, 2021 član PrleUE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 20, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ja jurim Givi vizir širi i viši da me dodatno štiti: MY MOTORCYCLE - HONDA INTEGRA-750-16--20 - D1109ST - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your needs! Jeste mnogo lep ovaj kraći: MY MOTORCYCLE - HONDA INTEGRA-750-16--20 - D1109B - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your needs! Ali meni je bitnije da me dodatno štiti jer sa ovim malim baš ćeš biti na udaru vetra. Imaš ovaj mali vizir na Motoland sajtu za 8.700 din. US $11.58 5% Off | Transparent Motorcycle Risen Adjustable Wind Screen Windshield Spoiler Air Deflector for Honda BMW F800 R1200GS KAWASAKI YAMAHA Transparent Motorrad Risen Einstellbare Wind Bildschirm Windschutzscheibe Spoiler Air Deflektor für Honda BMW F800 R1200GS KAWASAKI YAMAHA| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ja hocu da uzmem dodatak da imam kad idem negde dalje da stavim na fabricki kao zastitu, a za ove krace destinacije i po gradu bih nesto ovako.Mada i retrovizori su ful i lepo idu uz njega. Windshield WARRIOR SS WWW.DEPRETTOMOTO.COM Made of aluminium, the product is supplied with assembly instructions, supports and hardware fasteners. It applies without making any modifications to the motorbike. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ауууу, данас седох на једну Интегру 700, ја као неверни тома прочитах овде све како ово није мотор за нас високе ал ајд ипак да пробам, након пробе ово дефинитивно није за нас повисоке и тек ни за габаритне, ја сам висине 194 цм и дужине ногу 93 цм и 155 живе ваге, још се повукох колико год могу назад и опет уби колена о пластику напред а нема шансе ни корман да смотам, корман ми на два сантима од мојих колена ... можда ако будем у прилици да седнем на неку Интегру 750, како видим тамо је та пластика мало увучена. Испробах до сада свашта од тих повеликих скутера Kymco 400 и АК550, СYM 400 и 508, ево ова Интегра, XMAX и TMAX 300 и 500, ако и не ударим коленима о пластику опет мало места за скретање, корман директ у колено. За сада ми једино два модела пашу што се тиче и распона и висине кормана да ми не удари о колена су Honda X-MAX 750 (ту ми се малко не свиђа цена али скутерче је брука миљенко) i YAMAHA Tricity 300 (која ми је ценовно за нов скутер прихватљивија) ... има још доста до пролећа за коначну одлуку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4953 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос Džabe gledaš, od novih skutera na našem tržištu, pored ovih što si naveo, odgovaraće ti samo još Beverly s 400. To je kompaktan motorin, ali ima mesta da se smeste gabaritni vozači. Agility 300 kao moj bi ti odgovarao dimenzijama, ali težak si previše brate pa onda ne može preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ауууу, данас седох на једну Интегру 700, ја као неверни тома прочитах овде све како ово није мотор за нас високе ал ајд ипак да пробам, након пробе ово дефинитивно није за нас повисоке и тек ни за габаритне, ја сам висине 194 цм и дужине ногу 93 цм и 155 живе ваге, још се повукох колико год могу назад и опет уби колена о пластику напред а нема шансе ни корман да смотам, корман ми на два сантима од мојих колена ... можда ако будем у прилици да седнем на неку Интегру 750, како видим тамо је та пластика мало увучена. Испробах до сада свашта од тих повеликих скутера Kymco 400 и АК550, СYM 400 и 508, ево ова Интегра, XMAX и TMAX 300 и 500, ако и не ударим коленима о пластику опет мало места за скретање, корман директ у колено. За сада ми једино два модела пашу што се тиче и распона и висине кормана да ми не удари о колена су Honda X-MAX 750 (ту ми се малко не свиђа цена али скутерче је брука миљенко) i YAMAHA Tricity 300 (која ми је ценовно за нов скутер прихватљивија) ... има још доста до пролећа за коначну одлуку. Integra 750 ima vise mesta ali nije to ne znam sta.Msm da problem mogu da ti rese nogostupi iliti “footpegs” koje ja imam tako da ne moras noge da stavis “skuterski” na onim plastikama vec ti stoje sa strane kao na bilo kom motociklu, to ti je npr kao NCX polozaj.Moj kum je 190+ i 130kg i moju 700 je vozio bez problema u tom polozaju pa eto mozda bi ti to odgovaralo.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, tanex je napisao: Integra 750 ima vise mesta ali nije to ne znam sta.Msm da problem mogu da ti rese nogostupi iliti “footpegs” koje ja imam tako da ne moras noge da stavis “skuterski” na onim plastikama vec ti stoje sa strane kao na bilo kom motociklu, to ti je npr kao NCX polozaj.Moj kum je 190+ i 130kg i moju 700 je vozio bez problema u tom polozaju pa eto mozda bi ti to odgovaralo. Sent from my iPhone using Tapatalk Видех у овој теми тај додатак, хвала још једном на за тај инфо, генерално ту ми је онда позиција која ме телом тера да се нагнем напред јер се ноге повлаче уназад, ја бих ипак оно за шта је и намењена позиција седења на скутеру као у столици а да то опет није класичан мотор типа неког крузера ... још једном захваљујем на одговору Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, boza_kg je napisao: @ПИпезос Džabe gledaš, od novih skutera na našem tržištu, pored ovih što si naveo, odgovaraće ti samo još Beverly s 400. To je kompaktan motorin, ali ima mesta da se smeste gabaritni vozači. Agility 300 kao moj bi ti odgovarao dimenzijama, ali težak si previše brate pa onda ne može preporuka. Хвала @boza_kg рекох ја да има доста до пролећа па ће дотле и моја жива вага пасти пре месец дана је било 164 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je malo teze sto ti hoces ali srecno u potrazi..Ja danas iskoristio sunce za kratku voznjicu i brzinsku kaficu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Novembar 28, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Super dan za veci krug oko BG. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15919 Napisano Novembar 28, 2021 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ПИпезос je napisao: ја сам висине 194 цм и дужине ногу 93 цм и 155 живе ваге Probaj (ako vec nisi) Malaguti Spidermaxa .... velki tockovi, alu ram, dupli trouglovi napred, vislje pozicioniran korman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ауууу, данас седох на једну Интегру 700, ја као неверни тома прочитах овде све како ово није мотор за нас високе ал ајд ипак да пробам, након пробе ово дефинитивно није за нас повисоке и тек ни за габаритне, ја сам висине 194 цм и дужине ногу 93 цм и 155 живе ваге, још се повукох колико год могу назад и опет уби колена о пластику напред а нема шансе ни корман да смотам, корман ми на два сантима од мојих колена ... можда ако будем у прилици да седнем на неку Интегру 750, како видим тамо је та пластика мало увучена. Испробах до сада свашта од тих повеликих скутера Kymco 400 и АК550, СYM 400 и 508, ево ова Интегра, XMAX и TMAX 300 и 500, ако и не ударим коленима о пластику опет мало места за скретање, корман директ у колено. За сада ми једино два модела пашу што се тиче и распона и висине кормана да ми не удари о колена су Honda X-MAX 750 (ту ми се малко не свиђа цена али скутерче је брука миљенко) i YAMAHA Tricity 300 (која ми је ценовно за нов скутер прихватљивија) ... има још доста до пролећа за коначну одлуку. Suzuki Burgman 650 i rešen problemSent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Novembar 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vidakn je napisao: Suzuki Burgman 650 i počinju problemi Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 29, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Juče iskoristio lep dan konačno da padne pranje i čišćenje i podmazivanje lanca. Parkirana da čeka proleće, ili ako bude kao početkom ove godine pred Božić toplo da sam se slatko navozao 2 dana. Nego, šta raditi preko zime sa pokrivanjem? Imam od marta kupljenu ciradu iz Lidla, nijednom je nisam koristio. Mišljenja su različita zbog kondenzacije od vlage, neko kaže da čak ni one skuplje cirade koje dišu ne vrede i da je bolje ostaviti ovako da pada prašina nego imati peckice od korozije. Prethodne motore nikad nisam pokrivao, pa da ne napravim belaj sa Integrom a hteo bih da je zaštitim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Novembar 29, 2021 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ако стоји ту где стоји, у затвореном и на сувом што би је уопште покривао ... мада каже неколико мојих другара да се те лидлове покривке одличне Promenio Novembar 29, 2021 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Moji motori koji nisu vozeni zimi su bili bukvalno umotani u nekoliko ćebića, frotira, jorgana...(sve sto se naslo) Zimovali su u garazi...ali bez grejanja.. Nikad nisam primetio da su dobili bilo kakvu tackicu rdje...niti je na njima igde bilo tragova kondenzacije nakon odmotavanja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 820 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor suv, parkiran u suvoj prostoriji tipa podrum, garaza, ili neki vid zatvorenog prostora ne vidim mogucnost pojave korozije.. Moj skut je podrumu kuce, suva prostorija i pokriven ciradom iz Lidla da bi iskljucio bilo koju mogucnost grebanja, cackanja i prasine na kraju.. Ako @PrleUE nije zao da ovakav lep i nov motorin bude izlozen svim mogucim spoljnim faktorima onda… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 24, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 24.12.2021. at 13:10, SQTR je napisao: Spremni za Ал прелепа Хонда Promenio Decembar 25, 2021 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 25, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Muchas Gracias! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto honda 0 Napisano Februar 5, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi druge iskustva o hondi integra 700. 2012. Imam trenutno sw 2009 400 pa ako mi mozes pribliziti. Ja sam 189cm. Kazu da je sedenje mozda problem. Ako mi mozes poslati poruku na 0653010229. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Februar 6, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u temi postova vezano za visinu vozača. Ja sa 186 cm sam na Integri 700 udarao u plastike, na 750 nemam tih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...