Jump to content

Moto Zajednica

PrleUE

Članovi
  • Broj tema i poruka

    72
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu PrleUE

  • Rođendan 05.08.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019;

Poslednji posetioci profila

642 profile views

PrleUE's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

53

Reputacija u zajednici

  1. PrleUE

    NC750X 2016

    Pričalo se o zadnjoj viljušci koja je na Integri mnogo lepša nego na NC, ne o prednjoj, kao i o gumama za ta 2 modela. Forza 750 je totalno drugačiji model sa istom mašinom i menjačem.
  2. Otišla Integra u Šabac. Nadam se da se družimo uskoro sa nekom drugom Hondom, samo da sad ugrabim što pre mašinu za posao.
  3. PrleUE

    NC750X 2016

    Integra i napred i pozadi nosi 17". Koliko znam oba motora su konstrukcijski identična, izuzev plastika.
  4. Nemoj koristiti D mode već samo S mod. D mode ili takozvani traktor mod (kako ga je neko ovde nazvao) šalta na mnogo niskim obrtajima i po gradu menja brzine prečesto. Na novijim integrama od 750 cm3 ima 3 sportska moda što je super pogotovu kad se vozi po različitim konfiguracijama.
  5. E pa drugari, zbog ulaganja u obradni centar za privatni posao morao sam da oglasim Integru na prodaju i da pauziram ovu sezonu. Mašina će zaraditi pare za nešto novo za sledeću sezonu, a bolje da prodam motor nego ženin auto. https://www.polovniautomobili.com/motori/21463889/honda-integra-nc750d Cena je u skladu sa trenutnom ponudom i cenama, naravno za forumaše ide popust ako je neko zainteresovan.
  6. PrleUE

    Honda CBF 1000

    Na Integri koja je DCT se isto dešava prilikom prebacivanja iz N u D mod. Mislim da je to neminovno kod svih motora. Koliko sam puta na semaforu bio kad neko pored mene ubacuje u prvu i kad se čuje taj zvuk.
  7. Otkud štelovanje ventila na 24.000km ? Koliko sam pratio obično si ih radio kad pređu 28.000 km pa na više. Jedino ako je ugrabio termin kod tebe pa sad sve da odradi u cugu.
  8. Bolje gledaj stanje a ne da li je 750. Isčitaj ovu temu, nemaš mnogo stranica, sve značajnije već pisano. Za drugara smo gledali zajedno jedan 2016. pre 2 meseca koji je bio u katastrofalnom stanju od korozije pošto je Švajcarac, a isti dan drugi 2012. iz Italije koji je bio u stanju nov u odnosu na ovaj prvi.
  9. PrleUE

    NC750X 2016

    Exide zamenio fabrički Yuasa pre 2 meseca i to preventivno jer je već 3 godine prošlo.
  10. Cene nikad neće biti na nivou koji je bio pre početka 2021. godine bilo čega u svetu počev od hrane pa na dalje. Sve je krenulo tada sa skokom cene gvožđa, drveta itd. Moje mišljenje je da će doći do blagog pada posle stabilizacije, ali ne nešto značajno.
  11. Ako smeštaš noge na 700 bez udaranja u plastike napred i nađeš dobar primerak uzmi slobodno. Razlika u snazi je skoro neprimetna.
  12. Video sam ga sinoć na KP, super da može i on da dođe u obzir. Gde bi čantrica sa uljem išla, ispod sedišta ili kod nogostopa kao što si Tutoro montirao. I tvoje lično mišljenje pošto imaš iskustva sa oba, šta bi pre stavio, Tutoro ili V system?
  13. Preteče me Darko dok sam kucao poruku... Podmazivač i ja gledam duže vreme i nikako da nađem nešto odgovarajuće a cenovno prihvatljivo. Po Scottoiler sajtu ovaj V system nije kompatibilan sa Integrom, a E i X su dosta skuplji. Pristalica sam pre mehaničkog bez bilo kakve elektronike. Gledajući po forumu šta je sve Darko montirao, najviše mi se svideo Tutoro koji je i ugrađivao na par NC i na Integru takođe. Za Tutoro je i cena ok na sajtu, ali kad bi našao da ga neko donese iz Engleske. Ovako će troškovi transporta i carine da dupliraju cenu podmazivača. Nažalost nema ga nigde ni kod nas ni u okolini, veća samo sajtu proizvođača
  14. PrleUE

    NC750X 2016

    I ja čekam da mi stigne iz Austrije za Integru, kad drugar bude dolazio na odmor. Pošto mrzim vožnju po kiši i retko kad mi se desilo da me uhvati na putu mislio sam da mi taj dodatak ne treba uopšte do pre par dana kad sam uleteo u predeo na putu kroz koji je pre toga padao ogroman pljusak. Toliko je prednji točak bacao vodu da je podizao iza prednje viljuške i bacao skroz gore pravo na mene. Definitivno korisna stvar i pored bacanja vode štiti i hladnjak od kamenčića koje izbaci prednji točak.
  15. Seba radi crash bar za Integru ali mi se ne sviđa kako izgleda, iskreno rečeno drugačije i ne može konstrukcijski. Ja sam naleteo na jednu zaštitu na netu ali je pitanje koliko može da pomogne. https://www.nc700shop.com/en/protection/113-dpm-crashpads.html
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja