SQTR 636 Napisano Jun 12, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kakvu ideju za crash bar? Integra je kao porcelansko jaje, bilo kakav kontakt, negde ce da kvrcne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Seba radi crash bar za Integru ali mi se ne sviđa kako izgleda, iskreno rečeno drugačije i ne može konstrukcijski. Ja sam naleteo na jednu zaštitu na netu ali je pitanje koliko može da pomogne. https://www.nc700shop.com/en/protection/113-dpm-crashpads.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan On 13.6.2022. at 9:19, PrleUE je napisao: Seba radi crash bar za Integru ali mi se ne sviđa kako izgleda, iskreno rečeno drugačije i ne može konstrukcijski. Ja sam naleteo na jednu zaštitu na netu ali je pitanje koliko može da pomogne. https://www.nc700shop.com/en/protection/113-dpm-crashpads.html I mene interesuje crash zaštita, ali ovo što si našao je kao neka dekoracija(sranje). Nigde nema ništa da se nađe,a da izgleda bar normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 16, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da se buse plastike i kroz njih da se zakaci nesto slično od nc-a. Za to ce trebati dosta matematike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Jun 16, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па једина заштита која има сврху мора ићи на рам мотора,а пошто су нама рамови сакривени испод пластика једино је то решење, бушење пластика. Видео сам и другачије решење, слично али ми се не свиђа и мсм да није сврсисходно. Promenio Jun 16, 2022 član bracabgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16107 Napisano Jun 23, 2022 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nesa je dobio zamenu plocica i tecnosti, nepred EBC sinter pozadi Marko je dobio druge prasinare stanje uzasno lose posle 9 meseci U razgovoru sa ostalim serviserima.... kod svih je slika ista, da je dobro nije nikako. Il radnje uzmaju bajatu robu il proizvodjaci debelo zakidaju na kvalitetu tj vise plastike no sto gume ima. verujem da je dosta bolje resenje ovakav tip prasinara.... vreme ce pokazati Iste planiram da uzmem i za sebe da promenim na NC jer takodje pocinje da daje znake ispucalosti s'tim sto su kod mene oem hondini stavljeni Jan. mesec 2020. dotegnut lanac i to je to Pravoslav je dobio novu bakteriju stara odsvirala svoje dodali stitnike, mali detalj koji puno znaci Bokica se svrckao najjjlepse za kraj 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buki1987 0 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo imam jedno pitanje, uzeo sam Integru pre par dana, javio mi se problem u vožnju da gde je indikator brzina pojavi se vodoravna crta i ne mogu da prebacim u nijedan mod, ne pokazuje u kojoj sam brzini motor ide kao da je drive modu, ugasim, upalim motor radi normalno. Da li je neko imao sličan problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16107 Napisano Jun 28, 2022 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zivo Koliko je star akumulator? Pisano je ranije.... Integra, CTX, NC, X-ADV, Forza ne trpi losu bateriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li neko u Srbiji da prodaje polovne delove za Integru. Treba mi korman sa pratećom plastikom i original auspuh. Ja ne mogu da verujem da ne može da se nađe. Ko da je motor proizveden 1938.godine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 30, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan @Wildserbian ima originalni auspuh na prodaju. Pisi mu PP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Jul 11, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupio motor dobio sam bočne kofere Shad-E48 ,ali bez nosača . Na motoru su bili bočni nosači za Givi kofere. E onda sam krenuo u realizaciju pravljenja nosača ,jer nisam mogao nigde da nađem nosače da ih kupim pa čak i negde u EU. Prvo sam naša na internetu kao izgledaju i krenuo u realizaciju. Sam ram nosača sam radio od fi 10mm armature,a kosi nosač sam savio na "L" 30x70mm ,debljne 4mm. Onda sam vadio kosi ugao da koferi budu u uzdužnoj ravni motora ,a sve sam podigao što više da odmaknem od auspuha i da bude koliko toliko u ravni sa sedištm(lepše izgleda) . Eto slika sa gledaje jel valja . Naravno i loši komentari su dobro došli da vidim gde sam pogrešio. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne znam da li neko moze na osnovu slika da mi kaze ali me zanima da li lanac mogu samo da dotegnem ili bi trebao novi da stavim (ja stvarno ne znam)? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jul 20, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Sa slika deluje dosta izlomljen, ako je prešao više od 20000km, to je za zamenu po mom mišljenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10215 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 2346 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja, kao laik, koliko vidim na ovim slikama, on je ukočen, kao da nije dobro podmazan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sa slika deluje dosta izlomljen, ako je prešao više od 20000km, to je za zamenu po mom mišljenju. Kod mene je 6000, ne znam da li je menjan pre toga, msm da jeste Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ja, kao laik, koliko vidim na ovim slikama, on je ukočen, kao da nije dobro podmazan... Pa moguce, ja ga cistim i podmazujem, ali radio sam sve po uputstvu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovakav i posle čišćenja i podmazivanja, za zamenu je.Mada ovakav ne bi smeo da bude i kad je nepodmazan i prljav, tako da je 99,999% za otpad.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Onda da uzimam drugi.Koji ste vi stavljali? Neka preporukaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jul 21, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan RK Vidi u Motolandu šta ima, mislim da je oko 11000 samo lanac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan RK Vidi u Motolandu šta ima, mislim da je oko 11000 samo lanac. Vazi, hvalaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Linkovi su slabo pokretni... Probaj dobroooooo da ga operes pa ga podmazuj sae90 uljem...mozda popuste linkovi.. Male su sanse...ali ja bi probao... Inace lanac podmazivan uljem je daleko pokretniji pd onog koje se podmazuje sprejevima.. Moj je na 35K bio kao nov...svega 1x dotegnut... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Linkovi su slabo pokretni... Probaj dobroooooo da ga operes pa ga podmazuj sae90 uljem...mozda popuste linkovi.. Male su sanse...ali ja bi probao... Inace lanac podmazivan uljem je daleko pokretniji pd onog koje se podmazuje sprejevima.. Moj je na 35K bio kao nov...svega 1x dotegnut...Aj da probam i to, ne znam koliko mi je bezbedno da vozim sa ovakvim lancem.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jul 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nece on nigde, samo ga dobro podmazi Secam se da smo pre nekih 14-15 godina imali turu na Vlasinsko jezero, vozio sam gsxr 1100 i lanac mi je bio bas los, zbog toga sam skoro hteo da odustanem od ture ali su me drugari sa foruma ubediti da nema on gde, tako je i bilo , samo smo ga jednom podmazali sprejem niz put i to mu je bilo Posle sam sa tim lancem i prodao motor I jos nesto da dodam, na ovim slikama sto si postavio se ne vidi dali je on rastegnut ili ostecen na neki nacim, on je samo zapekao i zato je tako valovit, samo dobro da se ocisti i podmaze a ako je rastegnut onda kanta mu ne gine Promenio Jul 21, 2022 član bobangsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nece on nigde, samo ga dobro podmazi Secam se da smo pre nekih 14-15 godina imali turu na Vlasinsko jezero, vozio sam gsxr 1100 i lanac mi je bio bas los, zbog toga sam skoro hteo da odustanem od ture ali su me drugari sa foruma ubediti da nema on gde, tako je i bilo , samo smo ga jednom podmazali sprejem niz put i to mu je bilo Posle sam sa tim lancem i prodao motor I jos nesto da dodam, na ovim slikama sto si postavio se ne vidi dali je on rastegnut ili ostecen na neki nacim, on je samo zapekao i zato je tako valovit, samo dobro da se ocisti i podmaze a ako je rastegnut onda kanta mu ne gine Pa zato sto ne mogu da postavim snimak ovde gde se lepo vidi, ili bar ja ne znam kako Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Jul 21, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @tanex Nema potreba da citiras prvi post iznad tvog, podrazumeva se da njemu odgovaras... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...