tanex 70 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Nenad.M Sto se tice tezine to manje vise, ali sto se tice zvuka mislim da vredi, a i vizuelno lepse izgleda.Ne znam do sad koliko ljudi mi je reklo kako mi motor ima mnogo dobar zvuk,a moglo bi to i jos bolje da je cela grana a ne samo slip on.Ja imam Yoshimuru bez DB.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 15, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vandrokaš je napisao: Mislim da nam je vizir iste veličine (visine) ali da je kod mene sedište nešto niže u odnosu na volan i vizir. Elem, kad se ispravim gledam preko, a kad se zavalim, gledam ispod ivice. Ili sam barem tako ubeđen da jeste . Visok 186 cm pa i to ima veze ako si višlji Eto, to je to. Taman 8cm razlike Uglavnom, jako dobra stvar ove sine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tanex said: @Nenad.M Sto se tice tezine to manje vise, ali sto se tice zvuka mislim da vredi, a i vizuelno lepse izgleda.Ne znam do sad koliko ljudi mi je reklo kako mi motor ima mnogo dobar zvuk,a moglo bi to i jos bolje da je cela grana a ne samo slip on.Ja imam Yoshimuru bez DB. Sent from my iPhone using Tapatalk Original ili kopija, vredi li uzimati kopiju (ako je slican zvuk) pa koliko traje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Integrasi i ostali DCT-ovci: Nakon pocetnog odusevljenja Integrom i DCT-om, izgleda da sam joj poceo traziti mane. Koliko god ovaj DCT bio odlicna stvar van grada, cini mi se da nije bas optimalan po gradu i lagano me nervira to njegovo konstantno saltanje i ono kad se ne moze odluciti hoce li u drugu ili trecu. Evo vec par dana razmisljam da li sam pogrijesio sto nisam uzeo skuter sa varijatorom jer mi se nekako cini da je varijator puno bolja opcija za gradski skuter, a ne fali mu nista ni za van grada. Prije nego netko napise da mogu i rucno saltati, samo cu reci da sam skuter kupio bas radi te automatske getribe i da za saltanje imam motor, tako da mi to nije opcija. Je li se jos tko razocarao u tu DCT getribu u kreni-stani rezimu ili ja umisljam? @N.F.S. koliko se sjecam, nije ni tebi onda bas legla, zar ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Maj 16, 2024 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao da menjaš modove, svi govore da je S “ono pravo”, da ga D guši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih napisati da vozim iskljucivo u S. D je bas neupotrebljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Maj 16, 2024 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je skuter neka bude CVT ako je motor neka bude menjac! Nije meni smetalo sto saltuje, cak mi se i "D" mod po gradu poceo svidjati, jednostavno nije mi nesto leglo, tacno da pokazem prstom ne mogu. Mozda ta saltovanja kada ne ocekujes, sta zanam sada. CVT generalno me manje uznemiri u voznji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to je to, da. Tacno si opisao moje razmisljanje. Znaci da prodajem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Maj 16, 2024 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je jedino logicno Neka putuje onome kome ce odgovarati, stvar je to, ni carape ne nosim ako mi se ne svide ili me zuljaju, zasto bih motor trpeo i ja se njemu prilagodjavao? Sut u rep izmedju zmigavaca pa neka nekog drugog nervira (ili zadovolji!). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan J***ga, bas sam joj se radovao. Sutra cu joj jos nove gume staviti, pa cu vidjeti jos neko vrijeme da li cu se priviknuti, ali nesto ne vjerujem. Stvarno je perfektna za opusteno kruziranje van grada, ali po gradu me stvarno nervira to saltanje kad ne ocekujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Maj 16, 2024 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu to je jedan kvalitetan i dugotrajan sklop! Sve radi kako je i zamisljeno, konstruisano... Ovo resto je do "nas". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uvijek je do nas. Strah me da ce me Finanzamt (Njemacko ministarstvo financija) na obavijesni razgovor zvati koliko sam motora promijenio u zadnjih par godina, jer mi uvijek nesto smeta i "svrbi" me neki drugi motor. Jos ce ispasti da vodim biznis sa prodajom motora, a ne placam porez, a to je najveci moguci grijeh koji mozes napraviti u Njemackoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Maj 16, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, wragg said: J***ga, bas sam joj se radovao. Sutra cu joj jos nove gume staviti, pa cu vidjeti jos neko vrijeme da li cu se priviknuti, ali nesto ne vjerujem. Stvarno je perfektna za opusteno kruziranje van grada, ali po gradu me stvarno nervira to saltanje kad ne ocekujem. Jesi resetovao skoro DCT, DDNDN procedurom ? To bi trebalo da vrati ponasanje menjaca na fabricko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, uradio sam reset nakon sto sam napravio servis. Ma radi taj DCT kako i treba, nije u tome problem. Problem je u meni, kao sto @N.F.S. kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2857 Napisano Maj 16, 2024 (promenjeno) Drug član, 1208 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, wragg je napisao: Je li se jos tko razocarao u tu DCT getribu u kreni-stani rezimu ili ja umisljam? Ne mogu da kažem da me je razočarao , ali da sam napravio jasnu distinkciju ta dva sistema , jesam. Twist and go je cvt, varijator , linearno ubrzava , nema boljeg rešenja za grad (a može i a.put). Može dct po gradu ali ko je vozio cvt , bude mu neprirodno to stalno prebacivanje i zbunjivanje i NAJBITNIJA stvar na štetu DCT menjača u gradu: dct na semafouru moraš non stop da prebacuješ u N eutral(ako želiš da izbegneš pregrevanje i čuvene kvarove u budućnosti..):Naviknes se na to ali smara , sporije krećeš .Dok sam sa CVT samo zum zum .. Promenio Maj 16, 2024 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da je stvar navike. Meni je bilo neobicno posle CVT-a u pocetku ali sam se nakon nekog vremena navikao. Cak mi ni traktor mode D ne smeta uopste. Ako vozim lagano po gradu, traktor mode, ako sam raspolozen za peglanje, S mode. Meni je legao skroz ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 16, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni onaj D mod potpuno neupotrebljiv. Vozim se 40 po gradu, a on se misli izmedju 4te i 5te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2857 Napisano Maj 16, 2024 (promenjeno) Drug član, 1208 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan D(epeche) mode je čudan,sav se trese ako nekad naglo daš gas , da uradiš neki "zum,zum" u trenutku. Ja sam vozio nov, novcijat 2024. Promenio Maj 16, 2024 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Maj 16, 2024 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, francuz69 je napisao: Meni je legao skroz ok. Tebi se svidela cim si seo rekao bih, bas, bas mi je drago! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Maj 16, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Kako promeniti sijalice (dve manje t10) a ne skidati plastiku sa Integre ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1071 Napisano Maj 17, 2024 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš "dct na semafouru moraš non stop da prebacuješ u N eutral(ako želiš da izbegneš pregrevanje i čuvene kvarove u budućnosti..): ..." Ovo nisam znao. Da li može par rečenica o tome? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 17, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to ne radim. Al ok, ja ga ne ni kad gasim ne prebacivam u N. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Maj 17, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, wragg said: Ja to ne radim. Al ok, ja ga ne ni kad gasim ne prebacivam u N. Koliko ja znam to ce samo brze iscrpeti akumulator, jer ce pri paljenju motorcic odmah prebaciti u N ili gresim ? Promenio Maj 17, 2024 član Nenad.M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Maj 17, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Vandrokaš said: @Džim Džarmuš "dct na semafouru moraš non stop da prebacuješ u N eutral(ako želiš da izbegneš pregrevanje i čuvene kvarove u budućnosti..): ..." Ovo nisam znao. Da li može par rečenica o tome? U uputstvu za upotrebu pise da ne treba sa gasom (vaga) stajati na ubrzbrdici. Neko od mehanicara ovde ce znati tacan odgovor Promenio Maj 17, 2024 član Nenad.M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4124 Napisano Maj 17, 2024 Drug član, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Smao pre gašenja se prebaci u N i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...