vidakn 1776 Napisano April 10 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja evo sad na sajtu motogume gledam Dunlop Roadsmart4 i za prednju stoji 17000 ali je gt, a zadnja Roadsmart4 bez ikakvih oznaka sp ili gt stoji da je 20944 din, dimenzija 120/70 i 160/60.Sent from my iPhone using TapatalkIdi na njihov nemački sajt pa proveri cene, poručiš preko deprevoza i platiš njima prevoz 5e/kg do Srbije i mislim da ćeš proći dosta jeftinije.Ne verujem da dve gume imaju više od 10-12kg, znači prevoz oko 50-60e do Srbije.Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
asaP 1 Napisano April 11 U prolazu, 3 postova Lokacija: BG Motocikl: r12gs Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2024. at 23:08, malitomic je napisao: Za tog mog pominjanog Versysa spremio sam Metz Tourance Next, novu ali stariji dot, za drugi motor od istog prodavca uzeo i zadnju kao novu Continental. Prednja je bila 70, a zadnja 60e.. Sto se mene lično tiče uvek cu ovako da prikrpim za neku skromniju cifru nego da plaćam set 350 i više evra. Na ovo moje razmišljanje najviše utiče to što često menjam motore, pa ni na jednom da se skrasim. Ne idem ni na neka ozbiljnija putovanja sve nesto vrtim po lokalu, solo.. Мора под хитно да се предложи измена ЗОБС-а да буду велике казне за гуме на мотору старијсе од 5 година. И ко нема депозит у банци од минимум 10К € или приватно осигурање не сме да управља А категоријама, а ко свесно купи маторе гуме доживотна забрана управљања свим категоријама возила и његовим поколењима до трећег колена јер може генетски да се пренесе та интелектуална врлина бриге о другима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano April 11 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Zapljuskuješ me glupostima, bez potrebe talasaš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4250 Napisano April 11 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupicu polovnu iz inata! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
asaP 1 Napisano April 11 U prolazu, 3 postova Lokacija: BG Motocikl: r12gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, stari roker je napisao: Kupicu polovnu iz inata! Олд Рокер ти не мораш добар си човек али малитомић, дон кихот и санчо панса морају јер их коментари терају на карате. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1692 Napisano April 11 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, asaP je napisao: Мора под хитно да се предложи измена ЗОБС-а да буду велике казне за гуме на мотору старијсе од 5 година. И ко нема депозит у банци од минимум 10К € или приватно осигурање не сме да управља А категоријама, а ко свесно купи маторе гуме доживотна забрана управљања свим категоријама возила и његовим поколењима до трећег колена јер може генетски да се пренесе та интелектуална врлина бриге о другима. Izgleda da si pazario par novih, po novim cenama, pa si pošašavio. Drkaju te i ortaci što voze LC-a, a ti tabanaš vazdušaru i dalje. Ne bio ti u koži.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
asaP 1 Napisano April 11 U prolazu, 3 postova Lokacija: BG Motocikl: r12gs Prijavi odgovor kao problematičan Ма каква ваздушара ја и немам мотор, добио дужи викенд у једној установи па ми досадно... Овај месец се ложим да сам бајкерс... ан...ан..ан..анананнна.. А са ког си ти одељења? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1692 Napisano April 11 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, asaP je napisao: Ма каква ваздушара ја и немам мотор, добио дужи викенд у једној установи па ми досадно... Овај месец се ложим да сам бајкерс... ан...ан..ан..анананнна.. А са ког си ти одељења? Mojne zaboraviš terapiju, će da nastane kurslus. Ja sam uglavnom u temi,"sam svoj majstor", pa se redovno samopopravljam. Družim se uglavnom sa lavovima i jelenima, tigrove ne volim nikako.. Pozdrav od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 17 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume, najavili dolazak, upakovane u najlon Dunlop roadsmart 4, sajt Motogume. Stare godinu dana, sad samo montage i 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 17 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ti je stara zadnja? Jos uvek cekam TF da stigne za hondicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1546 Napisano April 17 Drug član, 963 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja javim, danas stigle gume Metzeler Sportec M5. Sto Zemzem rece upakovane u najlon. Javili su mi dot pre slanja. U mom slucaju jedna je 1623, jedna 2822, ali nisam hteo da menjam, sve do 2 godine starosti mi je ok. Postarina je besplatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano April 17 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je dostava besplatna ako se naruci jedna guma? Pitam za sajt motogume Negde sam video da se placa ako je jedna guma u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1546 Napisano April 17 Drug član, 963 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja sam narucio par i pisalo je besplatna dostava u poruci i stvarno je cena bila samo za gume. Deluju profesionalno, sve jave, potvrde itd. Ja nisam ni pitao cak za dot, tj. pre narucivanja i receno mi je da su uglavnom oko godinu dana stare. Ova jedna je pisalo da se ceka sa lagera i pretpostavljam da je zato skoro 2 godine stara, javili su sve pre slanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 17 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takođe poručio par pa ne znam, pitaj ih mislim da ima telefon za kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 17 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ako mene pituješ trebalo bi da je OK zadnja, nisam zagledao. Prešla je 15K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano April 17 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, salem je napisao: Da li je dostava besplatna ako se naruci jedna guma? Pitam za sajt motogume Negde sam video da se placa ako je jedna guma u pitanju Pise iznad logo-a besplatna dostava, trebalo bi da je za sve porudzbine. Moje kasne evo sutra ce biti nedelju dana od onoga sto su u mailu poslali da bi trebalo biti datum isporuke. Zvao ih u ponedeljak oko 5 kad sam video da nema sanse da stignu tada, rekli su mi da su gume u Srbiji ali da kuriri nesto zezaju pa da zato kasne i poslali mi u mailu da stizu do kraja ove nedelje. Doduse secam se da je pri porucivanju bila opcija da se stavi da li mi je hitna isporuka i ja stavio da nije, tako da je mozda i do mene sto cekam ovoliko ali svakako ne zurim sad kad je napolju 5 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano April 18 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Mali Ika ne znam kada si ih narucio. Cini mi se da pise da je dostava maks 10 dana Koliko ce biti od narucivanja do isporuke ako stignu u petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano April 18 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ne placa se dostava za jednu gumu, ja juce porucio. Takodje, na sajtu stoji cena, a kad sam zvao telefonom da narucim kaze gospoja za 2-3 000 vecu cenu.Objasnio sam da upravo gledam na sajtu u da stoji manja cena, ona rece da slobodno porucim sa sajta i bice ta cena koju vidim(manja). A da sam samo bez gledanja na sajt zvao na telefon da porucim platio bi nekolko crvene vise. Eto mozda nekom pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano April 18 (promenjeno) Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Jucer stavia nove gume - Michelin Commander 3 Cruiser. 410€ sa montazom. Stare Metzeler ME888 Marathon Ultra su odradile 20k, mogle su jos 5k sigurno ma se nisam tia zezat jer me ljetnih kisa vise strah od zimskih. U odnosu na Maratonke, pare mi lakse, agilnije a i wobble kad pustim volan na 80-70 je napokon nestao. Nije da vozim bez ruku, samo primjecujem. Promenio April 18 član overtone 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano April 18 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan S'vremena na vreme treba pustiti korman, pogotovo nakon zamene guma jer tak vidis stanje istih i dal je sve kako reba ako lani nije bilo problema. Desi se da je nova guma defektna, desi se da balansiranje nije dobro uradjeno, desi se da dzvajz u rupu malo ili puno pokrivi felgu pa se ne primeti na prvu.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano April 18 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume, dot 2522 i 1323, tako da su skroz korektni. Pre 7 sati, salem je napisao: @Mali Ika ne znam kada si ih narucio. Cini mi se da pise da je dostava maks 10 dana Koliko ce biti od narucivanja do isporuke ako stignu u petak? Porucio 29.03 tako da je danas ravno 20 dana proslo od porudzbine. Opet kazem, ja sam stiklirao tamo nesto da mi nije hitna isporuka i dimenzije koje su mi potrebne nisu toliko ceste pa je to verovatno razlog duzeg cekanja. Ne branim ih, kasnili su nedelju dana od onoga sto su rekli sad ko zna kad cu ih namontirati jer je vreme uzas, ali da se zna i sira slika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano April 18 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: S'vremena na vreme treba pustiti korman, pogotovo nakon zamene guma jer tak vidis stanje istih i dal je sve kako reba akolani nije bilo problema. Desi se da je nova guma defektna, desi se da balansiranje nije dobro uradjeno, desi se da dzvajz u rupu malo ili puno pokrivi felgu pa se ne primeti na prvu.... Ja oduvek pustam korman, od malih nogu sa bajsa,dugo ga mogu voziti bez... Naravno kad su male brzine, na prošlom Banditu stavio nove GPR300, imam običaj da malo zaletim pa oslobodim ruke, te namestam šminku (čitaj kacigu), kad opaa Mile poče da trese,sve više, idi begaj... Kad prodadoh motor pre toga kupio polovnu prednju, motor miran...eto,neki falš uleteo. Inače kad promenim klasu motora pustam da mu osetim težinu. Primera radi na TDMu sam mogao da skrećem u krivinu, samo se malo nagnem u stranu, dok na Banditu jok, neda se, težak, pođe malo al nedovoljno. Ne znam što ovo napisah... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1928 Napisano April 20 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim Road 6 GT. Zadnja će verovatno uskoro biti za zamenu, pa razmišljam naglas šta da uradim. Da li da zamenim zadnju gumu za istu, pa onda kada se potroši prednja da zamenim obe? Mada će se verovatno prednja potrošiti pre nego zadnja nova, pa ću opet biti u dizbalansu. Ili sam razmišljao da kupim zadnju malo mekšu - npr. Michelin Power 6 koja bi se verovatno potrošila brže, pa onda opet da zamenim obe istovremeno. Ili da ne pametujem nego da jednostavno zamenim obe sada? Promenio April 20 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4461 Napisano April 20 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Na kom motoru si terao 6 GT , i posle koliko km joj je dosao kraj ? Jesi proveravao koliko kostaju sad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1928 Napisano April 20 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom NT-u. Prešao sam oko 9000, i verovatno zadnja ima života za još hiljadu - dve možda. Mada mi je opet leva strana potrošenija, slično kao sa Metzelerom. Izgleda da je definitivno do načina vožnje. Nisam proveravao još cene, tek razmišljam. Set 6GT-a me je koštao 365€ kada sam ih uzeo. Promenio April 20 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...