shoyyka 12200 Napisano Maj 6 Ne silazi, 3729 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam u dugotrajnost, mekane na dodir, neće to dugo. Generalno koju god sam vozio zadovoljan bio, guma svaka mora da se zagreje, kao i čovek... I guma mora da se poštuje, kako raste km tako prilagođavaš vožnju. Piteli Scorpion na GSu uuuu, ekstra, Conti Road attack savršenstva... Michelin ružna ali dobra, ma svaka. Doduše na Banditu svaka valja, kad je on poklopi odozgo ne može da ne drži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24349 Napisano Maj 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2959 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, shoyyka je napisao: Sumnjam u dugotrajnost, mekane na dodir, neće to dugo. Generalno koju god sam vozio zadovoljan bio, guma svaka mora da se zagreje, kao i čovek... I guma mora da se poštuje, kako raste km tako prilagođavaš vožnju. Piteli Scorpion na GSu uuuu, ekstra, Conti Road attack savršenstva... Michelin ružna ali dobra, ma svaka. Doduše na Banditu svaka valja, kad je on poklopi odozgo ne može da ne drži. Da, od dugotrajnosti nista ali zato drze kao Cigance bananicu...problem je kada posle njih sednes na neku drugu gumu pa kad to krene da kliza gde ova nije ... Pre neki dan mi, u Valjevu, kod Krusika, posle S23-ke, izdriftovala S21-ca kao da je na ledu, iako mi je ukljucena kontrola proklizacanja a guma glanc nova...kako se covek brzo navikne na dobre stvari pa mu i ono malo manje dobro, bude lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1510 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se obradovah... Pogotovo za DOT, kako su rekli tako su mi i poslali. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 13 Ne silazi, 2690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Vujka je napisao: Evo i ja se obradovah... Pogotovo za DOT, kako su rekli tako su mi i poslali. Javljaj bas za utiske oko gume kad ih namontiras ...bas me zanima sta ces reci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1510 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Darko Mihajlovic je napisao: Javljaj bas za utiske oko gume kad ih namontiras ...bas me zanima sta ces reci Ovih dana montiram pa javljam... Moram da pitam nesto vas iskusnije... Cuo sam i video negde(mislim na youtube) da je neko pomenuo da se nova guma "razradjuje"... O cemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 13 Ne silazi, 2690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Vujka je napisao: Ovih dana montiram pa javljam... Moram da pitam nesto vas iskusnije... Cuo sam i video negde(mislim na youtube) da je neko pomenuo da se nova guma "razradjuje"... O cemu se radi? Haha , i to sam naucio na tezi nacin... Nije bas "razradjuje" , vise se misli da se skine taj prvi "film" ,"premaz" ili kako vec da ga krstim ,sa nje , pa budi malo pazljiviji... Uglavnom , veci ugao kad se penjes na ivicnjak , i polako sa obaranje dok ne prodjes par desetina kilometara 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1510 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Haha , i to sam naucio na tezi nacin... Nije bas "razradjuje" , vise se misli da se skine taj prvi "film" ,"premaz" ili kako vec da ga krstim ,sa nje , pa budi malo pazljiviji... Uglavnom , veci ugao kad se penjes na ivicnjak , i polako sa obaranje dok ne prodjes par desetina kilometara Aha... Znaci radi se o par desetina kilometara, ne moram da pazim sad mesec dana i par stotina kilometara... Ivicnjake nemam, ne pentram se po njima, sto znaci da se cuvam krivine. Hvala @Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1816 Napisano Maj 14 Zainteresovan, 356 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka Nadješ prazan parking, napraviš desetak krugova u levu i desetak u desnu stranu sa što više oborenim motorom kao u krivini i to je to! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24349 Napisano Maj 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2959 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka nitro na krpicu i predji gazeci sloj gume. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...