BRACO 3311 Napisano Maj 23, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Satelitska honda je stvarno krš, podsjeća na proslogodišnju hondu iz sbk..a Franko je još i dobro vozi doduše na momente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 23, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 Jako malo istina, slabo pratim moto3. Ali nemoguće je da se u moto3 neki vozač toliko profiliše. Prosto motori ne dozvoljavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali može dobar educated guess da se napravi na osnovu karijere u moto3. Ljudi koji se ovim bave po 20 i 30 godina možda imaju više osećaja za to koji talenat je odgovarajući talenat. Niko Terol je ličio na budućeg šampiona a nestao je ko prdež na vetru - ništa nije zagarantovano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 23, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan To sa Marc VDS i Yamahom ima smisla, mada sam ja čuo da je izglednije da Suzuki uđe sa njima u dil. Što se tiče Mira, on je u moto 3 zaista ostavio odličan odličan utisak. I u moto 2 vozi odlično - podijum posle 5 trka, a prošlu trku u prvoj krivini bio izguran i pao na začelje, završio u top 5, ako se ne varam, obišao 20 motora. Mudre glave tamo sigurno mogu da prepoznaju ko je napravljen od šampionskog materijala. A i biznis se suviše ubrzao, sužen je prostor za kalkulacije, prelazi se u otimanje... Banjaja i Oliveira su već potpisali za motogp timove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 23, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno zašto bi bilo koji tim pristao da bude Yamahin satelit kad znaju da će ih šutnuti za 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13572 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, GuybT said: To sa Marc VDS i Yamahom ima smisla, mada sam ja čuo da je izglednije da Suzuki uđe sa njima u dil. Što se tiče Mira, on je u moto 3 zaista ostavio odličan odličan utisak. I u moto 2 vozi odlično - podijum posle 5 trka, a prošlu trku u prvoj krivini bio izguran i pao na začelje, završio u top 5, ako se ne varam, obišao 20 motora. Mudre glave tamo sigurno mogu da prepoznaju ko je napravljen od šampionskog materijala. A i biznis se suviše ubrzao, sužen je prostor za kalkulacije, prelazi se u otimanje... Banjaja i Oliveira su već potpisali za motogp timove... Ma previse si akcenta dao "mudrim glavama" po njima je Vinjales sampionski kadar . Salim se malo ali realno bez sponzora koji prate vozaca mudre glave zabole mudri glavic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 23, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, svi faktori su u igri. Samo kažem da ima smisla što su "kaparisali" Mira, jer je odličan vozač. Što se tiče sponzora, jbg, tu ne znam kakva je situacija, ali je de facto presudna... Mislim, i Simeon vozi motogp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, GuybT said: To sa Marc VDS i Yamahom ima smisla, mada sam ja čuo da je izglednije da Suzuki uđe sa njima u dil. Zbog najnovijih dešavanja u timu (http://www.cyclenews.com/2018/05/article/scandal-engulfs-marc-vds-motogp-team/), priča se da su odustali i jedni i drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Djusi_998 said: Meni nije jasno zašto bi bilo koji tim pristao da bude Yamahin satelit kad znaju da će ih šutnuti za 2 godine. Nešto si pomešao! Poncharal je sa Yamahom skoro 20g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 23, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zbog 46 misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 23, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, to crank je napisao: Nešto si pomešao! Poncharal je sa Yamahom skoro 20g. Nisam mislio na T3. Oni su zbog toga otišli =između ostalog). Mislim recimo na MarkVds. Potpišeš sada sa Yamahom, učiš sve iz početka i oni te šutnu za 2 godine zbog Vr46 što je i te kako realno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Djusi_998 said: Nisam mislio na T3. Oni su zbog toga otišli =između ostalog). Mislim recimo na MarkVds. Potpišeš sada sa Yamahom, učiš sve iz početka i oni te šutnu za 2 godine zbog Vr46 što je i te kako realno. Pa sad... jedna od varijanti ali moguće je i da imaju dva satelita kao Honda ili Ducati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Inače nemaju satelit sledeće dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A MVDS ni kod Honde nije bio prvi satelit. Kako god, posle ovih skandala teško da će i jedna fabrika hteti da ih asociraju sa tim timom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 23, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, to crank je napisao: Pa sad... jedna od varijanti ali moguće je i da imaju dva satelita kao Honda ili Ducati. Zar nisu rekli da im je 2 motora malo, a 6 mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da ima jadova koji bi usli na dve godine dok se Uccio ne navežba. Ili će s nekim da naprave normalan dil ili nemaju satelit sledeće 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da sam ovaj link već dao https://www.autosport.com/motogp/news/134857/yamaha-could-add-bikes-for-rossi-team Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meltdown u Marc VDS timu je definitivno izazvao pometnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 2262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da sam ovaj link već dao https://www.autosport.com/motogp/news/134857/yamaha-could-add-bikes-for-rossi-team Kazu da hoce sa zavrse do juna... Nije im ostalo puno vremena. U jednom trenutku kaze da nije iskljuceno i da nemaju satelit sledece godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije samo sledeće onda. Ako niko neće zbog VR46 da uđe sledeće godine sigurno neće ni 2020. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Maj 23, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vremena s testa: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha i Dukati iskoristili 3 od dozvoljenih 5 testova u ovoj godini. Honda iskoristila samo 2. A deluje da je obrnuta situacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 24, 2018 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje da Honda ima dobru bazu i testovi joj trebaju da vide neku konkretnu stvar, a Yamaha i Ducati, pogotovo Yamaha, se zajebala u startu, pa mora malte ne, svaki test iznova da kreće. Od druga do druga, od drage do drage, od šasije do motora, od motora do elektronike, od Vinjalesa do Rossija,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2385 Napisano Maj 24, 2018 Andragog, 4962 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sa sada jedino Yamaha factory nije varala. Verovatno rade na tome sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...