Jump to content

Moto Zajednica

vasa.93

Članovi
 • Broj tema i poruka

  333
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

139 Excelent

O članu vasa.93

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Niš
 • Motocikl
  Suzuki Freewind XF650

Poslednji posetioci profila

511 profile views
 1. vasa.93

  REV'IT kod nas?

  Zdravo svima. Kakva je danas situacija sa Revit opremom kod nas? Mogu li se gde nabaviti jakne pre svega?
 2. vasa.93

  Suzuki freewind XF 650

  Za vibracije ne umem da odgovorim, meni je ovo prvi motor koji vozim, pa nemam sa čim da uporedim. Po pričama ljudi, ima i znatno mirnijih motora, mada ja nisam imao nikakvih problema, a navozao sam se samo tako. Što sam, što sa suvozačem (pa hajd', ne baš omanjim, ali recimo osrednjim, a ja sam otprilike tvojih 'dimenzija'). Vozio sam i kraće i duže ture, nekada i po 300-400km u jednom dahu, i hvala Bogu nije bilo nikakvih problema sa sedištem. Izgleda da mom dupetu sedište odgovara fino. A inače, moj ima zadnji blatobran, a i ja ponekad merkam neko drugo sokoćalo...nego da ne preotimam oglas sada.
 3. vasa.93

  18. Moto GP, Valensija 2017

  Prekrpi se to časkom u "Nikad padano...".
 4. vasa.93

  nosac za mobilni, nosac mobilnog telefona

  Ja svoj telefon metnem u ovu futrolu, okačim na nosač, priključim na punjač, uključim bluetooth, povežem komunikaciju i telefon (ona jeftina komunikacija od ~40-50€), i tako imam i zvuk sa navigacije na telefonu, i muziku sa telefona ili radio sa komunikacije, a ako neko zove javljam se pritiskom na taster na komunikaciji ili odbijam poziv, i sve to bez ikakvih kablova i zajebancija oko postavljanja (ako se izuzme posao 'ugradnje' komunikacije u kacigu što zahteva 10-15 minuta). Bez mnogo zezanja i za relativno male pare dobija se kompletno rešenje.
 5. vasa.93

  nosac za mobilni, nosac mobilnog telefona

  Upravo. Imam takav isti. Jedina zamerka je što nije baš jednostavno koristiti telefon dok je unutra, pogotovu po ivicama (moj telefon baš knap staje u ovu futrolu).
 6. vasa.93

  Suzuki Freewind 650

  Ta informacija se čuva na čipu saobraćajne dozvole.
 7. vasa.93

  Suzuki Freewind 650

  Đunta, odlično što si se javio. Baš planiram da te kontaktiram ovih dana, nego nikako da ugrabim vreme i skinem ovo čudo. Dakle, moglo bi to da se reši?
 8. vasa.93

  Suzuki Freewind 650

  Uf, još ne znam zasigurno. Možda neki V-strom, Fazer 600 ili Diversion 600. V-strom mi se sviđa jako, ali drži jaku cenu, i mislim da za tu cenu mogu više da dobijem sa druga dva, a plus nekako više vučem ka turing vožnji. A najviše bih voleo da uzmem novog Tracer-a, ali bi to potrajalo sigurno.
 9. vasa.93

  Suzuki Freewind 650

  Ja bih i malo niže dao svog. Zapravo i ozbiljno razmišljam o tome. Uštedelo se malo, a apetiti rastu...
 10. vasa.93

  Polaganje za "A" kategoriju, po novom zakonu

  Moraćeš da polažeš testove za A. Oni se u nekom veoma malom delu razlikuju od testova za B i C.
 11. vasa.93

  Suzuki Freewind 650

  Ja prošle godine za 1600€ uzeo Freewind-a iste godine proizvodnje koji je praktično bio u boljem stanju (a i sada je, samo mu treba pranje ). Jedino je imao 20k veću kilometražu, ali to ne pravi neku veliku razliku, pogotovo ne ovoliku u ceni.
 12. vasa.93

  Jos jedna "Kupujem motor" tema

  To je taj osećaj. Samo napred!
 13. vasa.93

  Kupujem motor do 35kw

  Freewind je, rekao bih, ooodlična makina za 'prvi ozbiljniji motor'. Ja se sit navozah ove godine, a nikad pre toga nisam. Obišao sam sve što sam poželeo, prešao 10 000km lagano, gotovo bez ikakvog problema. A toliko je lak za vožnju...
 14. vasa.93

  Suzuki Freewind 650

  Daj baci neki kontakt ako možeš da iščupaš.
 15. vasa.93

  Suzuki Freewind 650

  Da, moraću do majstora da odem, ipak tu ima posla, a sad nemam baš mnogo slobodnog vremena... Ej, odlično je. Ja se navikao, i što se tiče guzice, mogu da teram 500km maletene bez pauze. U putu do Grčke sam čak i jako malo pauzirao. Tek na Grčkoj granici duže od 5-10 min. Žurilo mi se da stignem do mora i da se brčnem... Suzuki se muški držao sve vreme, i baš sam bio zadovoljan i zahvalan. Malo je bila jača potrošnja nego obično, ali sam ga i terao fino, nisam ga štedeo.
×