Jump to content

Moto Zajednica

vasa.93

Članovi
 • Broj tema i poruka

  768
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

719 Excelent

3 Pratilaca

O članu vasa.93

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Niš
 • Motocikl
  Yamaha Tracer 700 Traveler

Poslednji posetioci profila

4596 profile views
 1. Kako si sada došao do tog zaključka? To mi deluje kao premala kilometraža. Čini mi se da si pogrešno protumačio poruku gde @BaneVuk58 pominje broj 6300. U pitanju je iznos koji si ti pomenuo koliko bi te koštala zamena.
 2. Aktuelno, ide na 11400€.
 3. vasa.93

  Fox led TV 43dle462

  Zavisi od modela do modela, ali ploče iz TV-a mogu da idu i do 60-70€. To je u principu i jedini koristan deo sada, pošto je panel defektan. Najbolje je rastaviti TV, izvući samu ploču i ponuditi je tako. Ploče često odgovaraju na više različitih modela TV-a pa je moguće da naleti neko kome bi trebala. Servisi koji ih otkupljuju daju uvek niže cene jer ih oni dalje prodaju obično po duploj ceni...
 4. Prema ovom postu motor nikada nije ni bio registrovan u Srbiji:
 5. Koliko te je puta i koliko često zvao da te pita kako te služi motor, da li imaš neki problem ili slično?
 6. Ne znam što toliko provlačite cenu od 12.000€ kroz poruke. Polovan auto star 11 godina je polovan auto star 11 godina, bez obzira da li on vredeo 1.000€, 10.000€ ili 100.000€. Rizik je manje više isti sa svakim, jedino je vrednost na riziku zavisna od cene, ali toga kupac treba da bude svestan. Ovde to nije slučaj, kupac ima nerealna očekivanja za jedan polovan auto star 11 godina. Naravno da sve može da crkne u bilo kom trenutku i sumanuto je očekivati da prodavac sve to popravlja samo zato što je pri prodaji rekao da je u pitanju odličan polovnjak. Sumanuto je u svakom slučaju. Ili je čekao kupca, budući da je, kako sam shvatio, auto bio sve vreme na oglasu...
 7. Hvala, Laki, ali nisi morao, ne treba meni odbrana. O prodaji svojih stvari sam malopre počeo, pa onda batalio. Malo je Viper stariji da ga ja sada tu učim nečemu... Inače, taj laptop je nov plaćen znatno više od tih 600€ kada je bio nov, pa ono... Odlično si prošao. Nego, kad smo kod auta, ajde da napravimo rokadu nas trojica? Ja dam Viper-u Nissan Juke, on Zeljkampu vrati Q5, a Zeljkamp meni onih 11.600€? Ono jes da nije švaba, ali mu radi menjač.
 8. To je već tvoja reč protiv njegove, i sud o tome bez ikakvih materijalnih dokaza je subjektivna kategorija. A jesam prodavao masu stvari. I kupovao. Bilo je tu i dobrih i loših iskustva, ali iskreno mi nikada ne bi palo na pamet da za polovno vozilo kupljeno ispod cene (makar sam ja to tako shvatio) jurim prodavca da mi ga popravlja. U cenu ne želim da ulazim, to je tvoja stvar. Ali sam isto tako rekao da to što si ti hteo da zaradiš 10% na toj kupoprodaji ne ide u isti koš sa izjavom da ti nisi takav čovek. Hteo si da zaradiš na tome, i čini mi se da si iskreno verovao da je to moguće, te si se zato upustio u to iako je pomenuto da to nije auto za tebe, iako je auto imao dosta problema... I nema ništa lošeg u tome, zaista. Loše je jedino što nisi računao na rizik da ne pođe sve kako si zamislio, pa sada kada je to pošlo po zlu zbog toga blatiš prodavca.
 9. Nije mi jasno kako neko očekuje da kupi auto za 11.600€, vozi ga par meseci i proda ga za 13.000€. Mislim, ne volim zaista da zalazim u procene tuđih vozila, ali tako nešto mi nikako ne ide u paru sa nisam ja takav čovek...
 10. Meni je ovo interesantno: Šta, sada je shvatio da nije takav čovek? Ili prosto zarada nije došla, pa nek crkne komšiji krava...? Ili možda ja nisam lepo shvatio sve ovo?
 11. Što me ovo crveno podseća na neke izjave od ranije... Kad nemaš gde ti se povuči. Okej, to je sasvim legitimno, nema frke. Kako god, nemoj da me shvatiš pogrešno, nije mi uopšte bila namera da se bavim tobom lično. Možda je tebi sve delovalo kao provokacija, ali umerena provokacija bez loše namere jeste jedan od načina da nekoga nateraš na nešto. Probao sam samo da ti nekako objasnim da o nekim stvarima treba malo intenzivnije da razmišljaš pre nego što o tome pišeš ili pričaš. Nisam uspeo sada, kao ni svi ostali učesnici, ali će mi zaista biti žao ako sve ovo ne upali neku crvenu lampicu kod tebe. Što se rasprave tiče, to je izuzetno moćna i dobra stvar sve dok su pretpostavke dobre i iz dobrih namera. Za svađom nema potrebe, tu se svakako možemo složiti.
 12. Au, čoveče. Ajde da probam. Kažeš da ćeš da priznaš da grešiš ako ti navedem odgovarajuće argumente, a pored toga kažeš i da tvoje mišljenje nikako nije moguće promeniti. To nije kontradiktorno, jel? A što se crtanja tiče, meni nije problem ni na taj nivo da se spustimo. Hajde, ako baš misliš da možeš to dobro da nacrtaš, može i tako.
 13. Nisam mislio ni na šta konkretno, već isključivo na izjavu obeleženu crvenom bojom. Tako nešto totalno diskredituje svaku narednu dublju diskusiju o bilo čemu. Osim toga ja, a prilično sam uveren ni drugi ne očekuju bilo kakvo izvinjenje sa tvoje strane, a pogotovu ne ako ti se neće promeniti ni trunka mišljenja. Ako pak priznaš i da si dosta kontradiktoran sam sebi, e to je onda neki pomak...
 14. A da ostaneš ipak u svojoj koži i pomisliš da je ipak moguće da si u vezi nečega ipak pogrešio i imao pogrešno mišljenje? Nije valjda da misliš da si apsolutno nepogrešiv? Btw, što se tiče toga da li možeš o nečemu da govoriš, nisam ja uopšte govorio o pravu, a sasvim sigurno nisam govorio ni o godinama.
 15. Isto kao što svi mi generalno znamo sta je ispravno a šta ne znamo i da trenutni sistem obuke za vozače nije baš najidealniji. I šta ćemo da radimo povodom toga? Da savetujemo mladima da mogu da teraju bez dozvole? Šta dolazi posle toga? Pa nije samo sprovođenje Zakona o saobraćaju pomalo loše kod nas, ima tu mnogo drugih stvari. Hajde sada da krenemo sve da ih kršimo? A što se tiče vaspitanja dece, rekao bih jedino da mi se čini da si previše mlad da govoriš o vaspitanju dece.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja