Jump to content
Pridruži se istraživanju stavova motociklista Pročitaj više... ×

Moto Zajednica

vasa.93

Članovi
 • Broj tema i poruka

  465
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

246 Excelent

O članu vasa.93

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Niš
 • Motocikl
  Yamaha Tracer 700 Traveler

Poslednji posetioci profila

836 profile views
 1. vasa.93

  2017 - Yamaha Tracer 700

  Stigla zima, a?
 2. vasa.93

  zz

  Dobrodošla.
 3. vasa.93

  Voznja motora preko 48 konja sa A2

  Jeste, svakako, ali kada su svi drugi uslovi zadovoljeni. Dečko ima 18 godina. Elem, sve je već rečeno. Pamet u glavu i samo strpljivo.
 4. vasa.93

  2017 - Yamaha Tracer 700

  Ono što stoji u uputstvu nosača centralnog kofera (a mislim i u uputstvu bočnih kofera) sam ja protumačio kao da Yamaha ne preporučuje korišćenje obe vrste kofera istovremeno - top i side case, već navodno samo jedno od ta dva. Možda nisam u pravu, ali se meni tako čini. Inače nema realne prepreke da se to montira zajedno.
 5. vasa.93

  Pozdrav braćo

  Dobrodošao.
 6. vasa.93

  Yamaha MT-07 slajderi za osovine točkova

  Prodato.
 7. vasa.93

  Polaganje za "A" kategoriju, po novom zakonu

  Ajd to, ali što ti za vožnju u toku obuke treba uverenje ne starije od godinu dana, a za izdavanje vozačke ne starije od šest meseci, to je pa posebna priča... Znam mnoge koji su se tako zeznuli, a i ja sam među njima... Mislim, normalno da je bitno da lekarsko bude obavezno i prilikom izdavanja dozvole, ali malo razmišljanja prilikom donošenja regulativa ne škodi...
 8. vasa.93

  Pozdrav od Cede

  Dobrodošao. Odakle nam dolaziš?
 9. Reci imam tracera 700 sa originalnim ovim abs torbama i nosacima narucio sam original nosac i kofer yamahin vidim da je kod vas obadvoje instalirano jel trenalo sta modifikovati ili je sve leglo bez problema ne vidi se na slici kako je postavljeno

  1. vasa.93

   vasa.93

   Leži sve bez problema, bez brige. :)

 10. vasa.93

  "A" ili "A2" .... bar što se skutera tiče ...

  Ja nisam čekao. Da jesam, sada bih se mnogo kajao...
 11. vasa.93

  "A" ili "A2" .... bar što se skutera tiče ...

  Jeste, 7 časova se brzo odvoza. Ali to nije glavni problem. Glavni problem su troškovi (lekarsko uverenje, obuka, polaganje, nova vozačka dozvola itd), kao i gužve. U Nišu se na polaganje čeka...dugo, možda i predugo. Ja sam recimo morao da čekam barem mesec dana nakon što sam završio časove. A to je čak i bilo brzo, pošto ume da traje i duže. Slična situcija je i u drugim mestima... A isto sam se vodio time "ako mi zatreba lako ću ja", ali kad je došlo na red ooooopasno sam se smorio. Zato ti i poželeh ono od juče. EDIT: Ja sam zapravo morao A2 pa A. Opcija je bila ili čekanje godinu i po, ili odmah A2. Izbor je tu sasvim jasan. Čim sam napunio 24 upisao sam se za A. Bolje pre nego kasnije.
 12. vasa.93

  2017 - Yamaha Tracer 700

  Ja sam na starom motoru koristio Motul sprej. Dobar je on, lanac je uvek bio dobro podmazan. Dosta je nekako lepljiv, pa ni ne baca toliko, ali se zato prašina na njega lepi samo tako. Sad od kada sam uzeo Tracera koristim Oxford Mint sprej, u paru sa istoimenim chain cleaner-om, i to je za sada zadovoljavajuće. On traži malo češće podmazivanje nego recimo ovaj Motulov sprej, ali...šta ima veze, što reče Gagi.
 13. vasa.93

  "A" ili "A2" .... bar što se skutera tiče ...

  Nadamo se svi i želimo ti da se ne pokaješ zbog toga.
 14. vasa.93

  2017 - Yamaha Tracer 700

  Ne lepo, nego baš lepo izgleda taj Shad. Meni su ti Shad koferi bili jako prijatni za oko još kada sam ih video na većem Tracer-u ranije. Njih sam i ciljao kada sam razmišljao o koferu i to. Ali eto, na kraju ipak stock opcija. Ionako je kofer pun sa 100 džidža bidža za sve prilike, pa i da ima mesta za dve kacige...od svih tih čuda ne bi imalo mesta. Nego, taj daleki istok što spomenu mali veseli?
 15. vasa.93

  2017 - Yamaha Tracer 700

  Yamahin od 50l. Držač na koji ide je izvanredan, kofer je takođe okej, ali ne staju u njega dve L kacige. Barem ne ove moje dve, i to je pomalo smorno.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja