hard_rock 7450 Napisano Jul 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam od poliestera bas za to dok vozim. Posle se presvucem i milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 27, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Poliester majca je prava stvarSent from my mobile device using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2708 Napisano Jul 27, 2017 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam upravo te biciklističke sa sve džepovima na leđima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Jul 27, 2017 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kaciga je obavezna po zakonu. I tu moze da se stavi tacka. Sve ostalo je po volji,ali onda nema kukanja. Ni opravdanja. Inace,internet je pun fotografija na kojima se vidi kako su prosli ljudi koji su vozili i pali u starkama,papucama,šorcu, famericama,majicama, bez rukavica... Ne bih te fotke postavljao ovde,bude mi muka.... Ko želi moze da progugla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 27, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DeLarge je napisao: Ponekad, ponekad može da se u moru "nečega" od mnogijeh "mudraca" naleti i na koristan i dobar savet na forumu. Možda ih i toliko cenim jer su retki. Ako nisi cuo do sad za dri fit majice(to su one za sportske aktivnosti,pa i biciklizam),pa ti je to koristan savet,onda se stvarno brinem za tebe,,,a ima i cak zamisli termo ves za skijase i motocikliste---ahaaaa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15343 Napisano Jul 27, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sve je u ocima posmatraca,sto bi reko neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 28, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, stari roker je napisao: Inace,internet je pun fotografija na kojima se vidi kako su prosli ljudi koji su vozili i pali u starkama,papucama,šorcu, famericama,majicama, bez rukavica... Ne bih te fotke postavljao ovde,bude mi muka.... Ko želi moze da progugla.... Nagledao sam se i ja tih fotografija, samo što otprilike 99 % tih fotografija i povreda su od onih amerskih stuntera što " divljaju " po putevima i ulicama : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Au kolko se odrao covek,srce mi stade kad je pao.Da je kod nas,odma bi se nasao neko da mu nalije rakije na to:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Previti sa medom Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: Previti sa medom Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Da, ali sa medom od kestena. Taj je najbolji za saniranje rana i revitalizaciju kože i tkiva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 214 Napisano Jul 12, 2024 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo dignem temu iz mrtvih Kako se nosite sa vrucinom ovih dana? Ja idem na posao motorom i ujutru bude manje vise ok, uz neko blago grejanje ali zato kad krenem kuci oko 4, pola 5 bude pakao. U opremi ozbiljno kuvanje, a bez opreme se, da budem iskren, plasim i da pomislim da sednem. A i zadnje 2g nisam seo bez full opreme na motor, pa bi mi bilo cudno i da probam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 216 Napisano Jul 12, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, djpesic said: Da malo dignem temu iz mrtvih Kako se nosite sa vrucinom ovih dana? Ja idem na posao motorom i ujutru bude manje vise ok, uz neko blago grejanje ali zato kad krenem kuci oko 4, pola 5 bude pakao. U opremi ozbiljno kuvanje, a bez opreme se, da budem iskren, plasim i da pomislim da sednem. A i zadnje 2g nisam seo bez full opreme na motor, pa bi mi bilo cudno i da probam. Isti slucaj.. Ja ozbiljno razmisljam o onom prsluku za hladjenje barem malo ugodnije da mi bude.. Jedino ne znam da li je vredno uzimati za ovih nedelju dana , jer na do 30-32 mi je 'ok' , preko mi je bas pakao.. Po 'prognozi' ne bi trebalo opet da bude ovako ali sumnjam da nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4143 Napisano Jul 12, 2024 Drug član, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu samo kaciga i rukavice, ujutro i uveče meš jakna. Juče sam napravio cca550km BG-LO-SA-ST, bilo je i do 37° u vožnji, odozdo motor greje... Aktivni veš i meš jakna, pantalone i rukavice, pojas, zatvorena kaciga većinu vremena. Po brdima je bilo prijatno ali ravnice i grad, spust ka primorju, primorje... Pakao, sve da sam go bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano Jul 12, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1765 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Drzim se onog nepisanog pravila da leti po vrućini idem u planine a u kasno proleće i ranu jesen može na more i obavezno van sezone, maj i septembar su idealni za more. Da imam skuter moglo bi i nekako, a kod velikog motora i grada na 35-40 stepeni radje biram auto pod klimom. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 214 Napisano Jul 12, 2024 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super kad mozes da biras auto pod klimom Meni je firma u sred centra Bgda, tako da mogu da biram ili skuter ili GSP, a ipak mi je skuter prva opcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3296 Napisano Jul 12, 2024 Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam ipak izabrao klimu, nesto mi ne prija ova vrucina a takav sam da ne mogu d avozim u maijci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3063 Napisano Jul 12, 2024 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ja leti isključivo motor i po gradu. Pola godine vozim auto, lomim se po gužvama, jurim parking, tako da u sezoni nemam dilemu ni kada je +40. Na putu, sve i da je do Ralje, ful oprema. U gradu leti baš kada upekne kaciga i rukavice, čvršće patike i pantalone. Nije pametno, ali ja drugo rešenje ne vidim i pravdam time da zaista nemam gde, sve i da hoću, da pređem 50-60 na sat. Probao sam svašta, osim tog rashladnog prsluka, nigde nisam našao rešenje ni sreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 214 Napisano Jul 12, 2024 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da postoje rashladni prsluci. Brzo guglanje: DDMoto ima neke. Pitam se rade li posao. Ja kontam da sam baksuz, ako sednem na motor bez opreme, nesto ce da se desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1129 Napisano Jul 13, 2024 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Probajte ove gel obloge (a može i nešto slično). Ohladite ih i stavite oko vrata od nazad, kao šal ... Definitivno pomaže. U NS je ovih dana blizu 40 i preko dana je baš gadno. Ja sam gore u majici sa kratkim rukavima i nemam ništa sem kacige. Ovo samo u gradu. Preksutra krećem na neko putešestvije od nekih skoro 2k km. Po Balkanu. I mora puna oprema, ali baš sve. Ali nosimo nešto da stavljamo na vrat. Videćemo da li ću iscuriti ja prvi ili žena ... :-))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1532 Napisano Jul 13, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je 34-35 godina kad sam kozom smirglao asvalt i to pri maloj brzini oko 40-50 km/h, al se jos uvek dobro secam. Skoro uvek sam u punoj opremi. U sortsu i majici nikad nisam vozio, ni do prodavnice (900 m). Promenio Jul 13, 2024 član MatorKonj 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2785 Napisano Jul 13, 2024 (promenjeno) Drug član, 1361 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan na posao motorom, 11km u pravcu kroz Beograd, mašala. Gledam da ostanem na poslu što duže a da stignem da pokupim dete iz vrtića, znači oko 5 krećem, iako je pakao i dalje, manje nego u 4, a i gužva se malo rasčisti. Juče mi je prvi put u životu bilo hladnije da sedim u zaklonu vizira nego da se izdignem u vetar, pakao. A da, puna oprema, čizme, moto farmerke, meš jakna, svi protektori, fullface kaciga. Jbg. I dalje mi lakše/lepše nego kolima Ja sam pao jednom, sa 10-15 na sat, tuđom krivicom, u opremi i znam kako sam prošao. Ne želim da znam kako bi izgledalo bez opreme. Promenio Jul 13, 2024 član Gordak985 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...