Djomla_ 121 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Nezgoda se dogodila pre nekih sat vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 13, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Grehota. Ipak je i on covek, ima porodicu. A ovi debili u kolima su posebna prica. Svaki dan nekog sjebuSent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2231 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jao i ja sad prosao. Nadam se da nije teze povredjen. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam te raskrsnice, sudeći po slici opet i po ko zna koji put nepoštovanje znaka stop od strane automobiliste i očigledno ne gledanje. Nadam se da je policajac bez ili samo sa lakšim povredama prošao. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Kad iskusnog vozaca ovako obore, sta amateri da ocekuju 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I saobracajci su od krvi i mesa,jadan covek ! Nadam se da je prosao bez tezih povreda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 13, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Njegovo iskustvo mu je spasilo glavu, nije vozio 90- 100 kmh nego 56 - 60 kmh i to ga je sačuvalo. Ja uvek pričam, ne ubija onaj što ti izleti nego tvoja brzina. Ima izuzetaka ali retko. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17133 Napisano Jun 13, 2017 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle znaš koliko je vozio? i to baš 56kmh... Nadam se da je kolega dobro i svakako želim brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 13, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napisem 50 -60 , slovna greška. Moguće da je i brže pa na vreme stigao da uspori , ali je očigledno da udarac nije bio jak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17133 Napisano Jun 13, 2017 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da mnogo lako sudimo i donosimo zaključke preko Interneta, bez uviđaja... Ako si bio očevidac, onda se izvinjavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 13, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne nisam bio očevidac, ali svakog dana gledam po gradu kojom brzinom se prolazi kroz raskrsnice. Juče me je lik isekao u Štavlju, išao sam oko 100 kmh i uspeo da ukočim , da sam poterao 150kmh a put ko stvoren za to verujem da bi bila još jedna tema u crnoj hronici. No nebitno, rekoh svoje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2231 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu zivim i svaki dan prolazim tu raskrsnicu. Vrlo cesto ne staju na znak STOP. Ja nisam imao problem jer usporim uvek i gledam 16x bez obzira na prvenstvo prolaza.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17133 Napisano Jun 13, 2017 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh, zeko, mnogo lako sudimo. Činjenica je da ni ti, ni ja, nemamo pojma zaista šta se ovde desilo... Kolegi motociklisti od srca želim da što manje boli i da se što pre vrati na posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 13, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nemamo , samo iz fotografija pokušavamo da donesemo zaključke . Panduru brz oporavak i što pre da se vrati u sedlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 13, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Gde se ovo desilo, ne mogu da prepoznam deo grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jun 13, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Omv ada. Jel zna neko nesto vise o kolegi... oni na zalost ne nose moto odela, realno nisu zasticeni, osim kacige... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Semafor bi neke stvari resio. Ta raskrsnica je dosta siroka i prometna, a nestrpljenje je veliko. O svemu ostalom je jako tesko bilo sta komentarisati. Brz oporavak Послато са SM-A500H уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7739 Napisano Jun 13, 2017 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Procitah negde da je pre neki dan i u N.Pazaru oboren policajac na motoru, srecom, prosao je sa laksim povredama... Nadam se da je i sa ovim sve u redu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Jun 13, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno gresim,dali to gospodja zove supruga da mu saopsti ... auto mi zenski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan biće; "nisam ga video-la" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prosao i ja danas tuda, video motor, kacigu i auto.... Nikome tu nije lako. Kolegi,po motoru sigurno najteze!Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 'motociklista' , 'kolega' , 'iskusan vozač'... Uz svo dužno poštovanje, i naravno iskrene želje da čovek nije teško povređen i da se brzo oporavi, moram da skrenem pažnju da postoji 50:50% šanse da on možda i nije iskusan vozač. Možda i ne voli motore. Možda je seronja koji nas drka i proverava bez razloga dok bahati automobilisti voze i parkiraju kako hoće. Možda sam i ja ovaj post napisao 'od muke' pošto silom prilika poznajem dosta takvih... A voleo bi da su svi kulturni, obrazovani, korektni i da su tu pre svega da služe i štite narod a ne da nas maltretiraju šerifovskim ponašanjem. Sorry... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 14, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imam pozitivna iskustva sa policajcima na motorima,cak se javimo jedan drugom kad se probijemo izmedu auta na semaforu.. Da znam , obojica u prekrsaju.. Al koj moj vozim motor.. No da ne idemo u off.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Jun 14, 2017 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nikad, ali bas nikad nisam imao bilo kakvih problema sa saobracajcima na motoru. Kulturno traze dokumenta, popricamo o svemu i svacemu i zazelimo srecan put. Nadam se da ce kolega motociklista u uniformi brzo da se oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Licno gajim odredjenu vrstu postovanja prema njima. Svi su dobri vozaci, i voze kako mogu i moraju. Cak i kao vozac automobila nikada nisam imao problem sa policijom. Platio sam gomilu kazni, ucestvovao u par udesa, a jedini put kada mi je pandur pre vise godina nesto pisao i pritom sam se osetio namerno ugrozenim, mislim da je imalo veze sa njegovom zenom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...