Direktor 191 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Stefan Lone Wolf je napisao: Pazario sam juce Ubedila me zena koja svaki vikend kampuje da je odlican sator Štor MH100 XL FRESH & BLACK (za 3 osobe) Kaze da je predsoblje jako bitno zbog stvari i kise Ja bih samo još ovo dodao (iz iskustva). Mnogo mi je bolji ovakav tip šatora sa šipkama sa spoljne strane jer se mnogo brže i lakše sklapa i rasklapa od onih kojima su šipke sa unutrašnje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, kome je budžet stavka, preporučio bih šatore iz Linde. Nisu kvalitetni kao Decathlon ali su sasvim zadovoljavajući i daleko povoljniji. mi u ekipi imamo dva. Nikada nisu prokišnjavali, niti im je išta falilo a živi su već nekoliko godina. Pakuju se na malo i lagani su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16569 Napisano Avgust 2 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan Decathlon onaj za 6000din za tri osobe. Za te pare deluje ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugog puta , za umornog vozača, najjači je ovaj 2 seconds šator. Sam se rasklopi. Samo se ušuškaš unutra u vreću i spavanje. https://www.decathlon.rs/p/340082-124629-sator-za-kampovanje-2-seconds-za-2-osobe-plavi.html U nemačkoj je zbog niskog standarda, i cena manja... https://www.decathlon.de/p/faltzelt-2-seconds-2-personen/_/R-p-340082?mc=8755225&c=blau Promenio Avgust 5 član plumber.ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Avgust 5 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Još samo da može da se spakuje na motor. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na zadnji kofer od gore. Izgleda kao tepsija. FI 65cm kao velika pizza. Težina nepuna 3kg Poenesem to i veći hammock , onu ljuljašku. Milina. Promenio Avgust 5 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Avgust 5 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, plumber.ns je napisao: Pa na zadnji kofer od gore. Izgleda kao tepsija. FI 65cm kao velika pizza. Težina nepuna 3kg Poenesem to i veći hammock , onu ljuljašku. Milina. Od toga nema ništa , a i treba ga nekako pričvrstiti na kofer. Ako si ga video uživo izgleda kao jedro. Uostalom dal' će neko da se vozi do iznemoglosti da ne može da montira šator za 5-10 minuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4507 Napisano Avgust 5 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se ložio da kupim taj 2 seconds šator, ali nisam smislio kako bih ga spakovao na motor. Ovaj običan postavim za 5 minuta, a spakujem za 10, pa stvarno nije strašno. Najstrašnije je spakovati sve ono što treba spakovati pre nego što šator dođe na red. Što se tiče šatora koje pominje @Direktor sa šipkama napolju - mene je svaki put kad sam dizao takav šator plašilo da ne pocepam to platno kroz koje se provlače šipke. Isto mi se dešavalo da se negde zakače šipke na spojevima. Arpenaz 3 koji koristim već nekoliko godina ima dva sloja platna. Unutrašnji otvoriš na zemlji, sklopiš šipkice i onda platno kukicama samo zakačiš za šipke. Prebaciš preko spoljašnji sloj i njega kukicama zakačiš za ćoškove. Jako jednostavno i brzo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BaneVuk58 said: Od toga nema ništa , a i treba ga nekako pričvrstiti na kofer. Ako si ga video uživo izgleda kao jedro. Uostalom dal' će neko da se vozi do iznemoglosti da ne može da montira šator za 5-10 minuta. Nisam video uzivo spakovan. Ali mi se cini da mi takav treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Avgust 5 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video uzivo spakovan. Ali mi se cini da mi takav treba.Ma nema šanse da se spakuje na motor. Kao disk je više za auto gepek varijanta ili pozadi na sedištu. Kao što @Forsberg reče ovi sa šipkama se montiraju za par minuta.Ovaj beli se bukvalno za pet minuta montira a ove veći montiram za 10 do 15 minuta plafon. Fresh and black varijanta ti je da možeš da ga staviš bilo gde i na sunce ima opciju svetlosnog repelenta dok ovaj drugi je kao običan ono da se stavi u hladovinu.Solo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 604 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo najeftiniji za leto i Tajlanda, za prvu pomoc. Ok posluzio i ne zauzima puno mesta. Nesto dzabe je bio oko 2000din (u metrou je bio pre). Samo dimenziju su malo manje 220/150, knap za dvoje. Ali ovako usput prespavati, hlad, insekti, vetar, ok sve, sklopi se za minut... Planiram malo ozbiljnije kampovanje, pa cu neki bolji uzeti, mozda taj Ferrino Kalahari sto preporucujete, deluje dobro. Imao sam pre neki ogroman, sa terasom i 3 kabine, 6 ljudi ga sklapa 2 sata :), nesto jednostavnije mora. Promenio Avgust 5 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4251 Napisano Avgust 5 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ja taj okrugli pre par godina na moru, neki momak iza sebe ga nosio na motoru. Nepraktično i loše izgleda. Čak šta više smešno. Verovatno je za rasklapanje ok. Ne verujem da će baš mnogo brže da se useli u njega od mene koji sam moj (običan) šator postavio dvadesetak puta. A i nismo na trkama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17005 Napisano Avgust 5 Integrisan, 8303 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, plumber.ns je napisao: Nisam video uzivo spakovan. Ali mi se cini da mi takav treba. Ti 2s šatori su jedna od onih stvari koje izgledaju kao dobra ideja... do trenutka dok ne počnes da ih koristiš.:) Svak mali sator se brzo namesti. A ima ih mnogo jako praktičnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Avgust 5 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Amazon.com WWW.AMAZON.COM za leto i za samce... mnogo manji precnik pakovanja od ovih gore iz dekatlona... USGI Industries Bivy Tent | Lightweight Single Person Sleeping Net System for Outdoors, Camping, Survival, Hiking, Backpack | Mesh Protection USGI Industries Bivy Tent | Lightweight Single Person Sleeping Net System for Outdoors, Camping, Survival, Hiking, Backpack | Mesh Protection Promenio Avgust 5 član banebeograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 604 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovaj sator na preporuku druga, bas kompaktno, malo skupi dusek/vreca ali ajde - sve podjednako kosta 3x 6-7 hiljada.. - sator (mh100 black fresh) - vreca (mt500) - dusek (mt100 air). Sve komplet 20L 4.2kg. Jedva pola kofera zauzme (Shad 58x, kofer je 61cm sirok, a sator je 58cm, taman pase), mada jos bolje van kofera fiksirati gurtnama. Isprobacu za vikend pa javiti utiske. Oni 2-second satori su bas lepi i dobri, ali nijedan ne moze na motor, nezgodan oblik. Promenio Avgust 21 član Blackened 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Avgust 21 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovaj sator na preporuku druga, bas kompaktno, malo skupi dusek/vreca ali ajde - sve podjedanko kosta 3x 6-7 hiljada.. - sator (mh100 black fresh) - vreca (mt500) - dusek (mt100 air). Sve komplet 20L 4.2kg. Jedva pola kofera zauzme (Shad 58x), mada jos bolje van kofera fiksirati gurtnama. Isprobacu za vikend pa javiti utiske. Oni 2-second satori su bas lepi i dobri, ali nijedan ne moze na motor, nezgodan oblik.Na dobrom si puta ....biće kamperi od tebe ....samo napred Solo rajder sa i 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Avgust 21 Nemanja Stojanović, 1369 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Taj šator za te pare je sasvim ok priča. Dušek će ti biti tanak ako imaš preko tipa 85kg. Ja sa svojih 90 volim da napravim sendvič, imam ovaj iz dekatlona a i onaj iz jyska, spojeni čičak trakom. Oba po 5 cm debljine, oba se spakuju ko konzerva piva. @BaneVuk58 gde si nam ti na kampovanju ccc moraćemo da stojimo svi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Avgust 21 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Skittles je napisao: Taj šator za te pare je sasvim ok priča. Dušek će ti biti tanak ako imaš preko tipa 85kg. Ja sa svojih 90 volim da napravim sendvič, imam ovaj iz dekatlona a i onaj iz jyska, spojeni čičak trakom. Oba po 5 cm debljine, oba se spakuju ko konzerva piva. @BaneVuk58 gde si nam ti na kampovanju ccc moraćemo da stojimo svi! 24.08....31.08......zauzeti sa neizbežnim rodjendanima..... zato se nisam oglašavao. U svakom slučaju provod vam je zagarantovan....samo polako i opušteno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 604 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BaneVuk58 said: Na dobrom si puta ....biće kamperi od tebe ....samo napred Solo rajder sa i Haha svaka cast, moze i ovako, idealan raspored mase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Octobar 28 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da se počastim.....nisam odavno.....a i da probam. Dal' će se ikad upotrebiti videćemo....svaka godina sve teža.....što bi rekao Novak Djoković.....moram da slušam šta mi telo govori......SoloRider 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 34 Napisano Octobar 28 U prolazu, 63 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta nego ces ga koristiti, samo napred ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...