FreelanderNS 37 Napisano Maj 26 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da prenesem utisaka. 2250km ukupno odvozanih. Prvi dan Novi Sad - Punat (Krk) Drugi dan Punat - Petrcane Treci dan Petrcane - Orebic Cetvrti dan Orebic - Sarajevo Peti dan Sarajevo - Novi Sad Nigde pajkana video nisam, jadranska mogla da se vozi brze, gradovi su prazni, nema guzve, tri coveka po plazama. Jedino malo guzve je bilo u Sarajevu i to je to. Db killer sam izvadio kada sam usao u Bosnu hehe. Srecna voznja, zivi bili! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 813 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo tu. Nažalost nečemo uspeti da vozimo celu deonicu zbog nedostaka vremena, ali će iskustvo značiti 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13065 Napisano Maj 29 4_tocka_i_karoserija, 2423 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ispravim grešku u kucanju za one koji ne znaju, a budu tražili: On 22. 5. 2026. at 23:21, ZGS je napisao: Magistralom: Senj - Žuta lokva - Otočac - Gospić - Sveti Rok - Mali Alan - Obrovac - Kistanje - Drniš - Vrlika - Otok - Trilj - Blato na Cetini - Zagvozd - Vrgorac - Ploče 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2457 Napisano Maj 29 Drug član, 1547 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 5. 2026. at 10:32, doktor je napisao: GMap su ok za brzinsko planiranje i navigaciju do npr. hotela (ne mora da se ukucava adresa...), ali što ume da zavede čim se skrene sa glavnih puteva...gomila puteva je pogrešno kategorisana, ucrtanai putevi koji takoreće ne postoje i sl. Ja imam na motoru tom-tom i carplay. Tom tom je zakon ko zna da ga koristi. Ne bih mogao zamisliti voznju po vikojebinama bez njega. Udaris tacke i teraj. Takodje opcija krivudavi putevi radi savrseno. A google mape kao sto kazes, samo za do hotela i po gradu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3625 Napisano Maj 29 ODUSTO OD DIJETE, 3031 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja takođe koristim Tom tom a na telefonu imam Sigic, plaćena verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5241 Napisano Maj 30 Ne silazi, 5667 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takođe Tom Tom posle 15 godina Garmina...prestala pre neki dan aplikacija da radi (sa kompa sve OK), pokazuje kao da ne radi konekcija na internet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...