hitman 352 Napisano Januar 29, 2017 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rade Cim malo otopli, eto me na kafici da prodiskutujemo o tim trekovima i stazama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 29, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan BusMan, mislim da ti je sada obaveza da završiš ovu, nadam se, trilogiju kroz koju se provlači lajt motiv iz naslova. Sa nestrpljenjem čekamo idući januar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6064 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/coEMbzlkzV4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rade Cim malo otopli, eto me na kafici da prodiskutujemo o tim trekovima i stazama. Jaooooj zaboravih da stavim trekove sa Dinare i Šatora (Benduro2), i sa Velebita (Benduro5). Evo ti ovde sada, a staviću ih i namensku temu. Kafa se podrazmeva kad god. benduro5 bez filtera(soft) - Velebit.kml Benduro2 2012 Dinara i Šator.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kad se nastavlja putovanje Šta znam, možda kada ti kreneš severo-istočno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 29, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Od početka ovog fantastičnog putopisa mi se ta tema vrtela u glavi. E, sada, šta je autor mislio kada je ovako nazvao temu... U svakom slučaju, uživanje je bilo pratiti ovaj putopis! Vreme još uvek loše, ovaj putopis je završen, Nemo završio svoj isto tako briljantan putopis, Bdada takođe, Mikica nikako da nastavi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan kao što sam i rekao svako ima pravo da vizualizira pricu onako kako on to vidi ili bi volio da bude na kraju. ova prica nema točku na kraju več njih tri i to je cini vrjednom. po meni ovo: Jedna mladost, jedan svijet nadeRaste tiho u srcu tvomDrugi za te ovaj svijet gradeS malo prave istine u tomPričaju ti priče teI svaka ima svoj sretan krajAl' prešućuju da taj svijet kradeBaš tvog sunca sjajJedna mladost, jedan san srećeAl' do nje još dalek, dug putI dok srce na svoj put krećeU taj svijet ocvao i žutOdjednom ćes shvatit sveKako nigdje nema plamena tvogPoput mrtve rijeke svijet tečeBez cilja svogTko zna, možda na me čeka neki drugi svijetTko zna, i u mraku kadkad nikne divan cvijetmožda, tko zna, jedna od sretnihJedna od tisuću bit ću bas jaTko da zna 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 29, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Od početka ovog fantastičnog putopisa mi se ta tema vrtela u glavi. E, sada, šta je autor mislio kada je ovako nazvao temu... U svakom slučaju, uživanje je bilo pratiti ovaj putopis! Vreme još uvek loše, ovaj putopis je završen, Nemo završio svoj isto tako briljantan putopis, Bdada takođe, Mikica nikako da nastavi... Znam ja al' neću da kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 29, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Briga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 29, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mile me asocirao na jednu predivnu pesmu, koja manjim delom oslikava ovaj prekrasan putopis. Izvinjavam se na off-u, ali je ovo i pozdrav Aidi i BusManu. Hvala ti što si nam omogućio da podelimo sa tobom ovo uživanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu,kao da sam bio tamo. Btw i ja sam odustao od engura 3 letos zbog (ne)vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 29, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da pocnem citanje dok nije napisan do "kraja". Napisao si ga druze za svaku preporuku. Kad nekoga zanima ova nasa rabota sa gvozdjem i vidim da je dzaba odgovarati, koristim uvek par putopisa sa ovog foruma da ukazem na pravu stranu motora i sta zaista znaci sedeti u tom sedistu. Ovaj cu dodati na listu sada vec legendardnih "Putevima i džadama Male Azije i Bliskog Istoka", "HtR 2: Centralna Azija, Kaspijski Basen i "5 Velikih..." i Pandinih Ima u jednom drugom putopisu (dobro ono je bas roman) "majstori majstori" ili tako nesto, kad kolega opisuje neku situaciju sa komsinicom, maestralno, sa zakuvavanjem situacije, lagano, ma ... I cuveni komentar "sad i ako nisi ti napisi da jesi". Jbg mora se malo biti ko na nudistickoj plazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mind Resetting, "sad i ako nisi ti napisi da jesi" - citirao si Štampara iz priče/putopisa/romana "Devojka za jedan dan". Divno delo koje je napisao pravi pisac. Drago mi je ako u ovom putopisu može da se prepozna nesto poučno vezano za našu pasiju. Gledajući motociklistu, mnogi posmatrači sa strane ne primećuju našu unutrašnju borbu izmedju nagona i razuma. Nagon je prirodna i instinktivna pojava, a razum je učenje, ili iskustvo. Bez nagona nema emocija niti svrhe, a bez razuma nema nas. Kada ta dva elementa dostignu balans, motociklizam postaje manje rizičan, ili više bezbedan i tek tada do izražaja dolaze prave emocije na relaciji vozač - motocikl. Tada i motocikl postaje biće. Za sve Vas, Vidim da se ovde okupila jedna dobra klapa kojoj bi bilo malo sedam dugih noći da muzikom i pesmom svako kaze šta mu je na srcu. Mislim da se odlično razumemo i uz Valjak, i uz Josipu, i uz Ibricu i uz sevdah. Možda nam se nekada i desi bar jedna, ali vredna takva noć. "Balkane, Balkane moj..." Briga A brate, tek 30 kilometara sam prešao, i odma' - "prebiću vas"! Šta ti je brižno žensko. ps. Ne verujem da pola godine čuvaš poruke! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 30, 2017 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan On ti je k'o NSA. Pazi sta pipkas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 30, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @busman tehnika pamti, jer da ja pamtim ono od juce vec danas bi bilo upitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6139 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 3020 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno!!! Sad sam pročitao do kraja, ovih dana čitam ponovo, u cugu celu pripovetku. Jer, ovo je više od putopisa, prava pripovetka. Zaokruženo, emotivno, lično, a svako od nas može da se nađe u nekom delu. Hvala, Rade, hvala, Aida. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rammstein1 84 Napisano Januar 30, 2017 U prolazu, 69 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda Africa RD03--- BMW K1200GT Prijavi odgovor kao problematičan Veeeliki pozdrav za BusMan-a koji vjerovatno sada vozi svog Mana. Bravo cika Rade na ovom nadasve poucnom i slikom propracenom putesestviju. Neka nam nisi odao sve tajne vezane za naslov putopisa, puno je sladje bilo ovako citati i iscekivati kraj. Sve pohvale za Aidu koja je junacki izdrzala svu kamenu torturu kicme. Rade pozzzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sa Aidinim utiscima se slažem, ovo bi i meni smetalo, predugo pakovanje i polazak u podne, primjetio sam to duuugo pakovanje, uh... " Inace mi je to crpilo najvise energije - prekasno krenemo, to cekanje, ja se spremim, pa dok se ti spremis i sve spakujes. To mi je bio najveci izazov. Svugdje smo kretali prekasno i nismo imali dovoljno vremena da uzivamo kada dodjemo tamo negdje." Inače, sve super... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis, svaka čast! Žao mi je što nisi stigao na Enguro ili drugim riječima potop Ali vidimo se ove godine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam uzivao citajuci. Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Januar 31, 2017 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto ovo godi u ove zimske dane, odlican putopis. Imam poruku za Aidu- vozac ti je odlican i dobro si procenila da treba da imas poverenja u njegovo vozacko umece. Medjutim, da si manje kuckala po telefonu tokom pauza, a vise razgovarala sa svojim vozacem, mozda bi stigla da mu kazes da ne volis kasne polaske i da bi bilo bolje da krecete ranije. Pozdrav i sve najbolje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Februar 3, 2017 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Ja se zovem El-Muhammed,iz plemena starih Azra,što za ljubav život gube,i umiru kada ljube..." 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 5, 2017 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Maestralno napisan, ceo putopis odise pozitivnom energijom. Kad ste dosli do Paga, putopis me je na mahove podsetio na putopis pokojnog Dzijigija "Riba zvana Vanda" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 8, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Феноменално , уживао сам , браво 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Zaista prelep putopis , hvala BusMane !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...