RankoBg87 6751 Napisano Nedelja u 18:44 Drug član, 3062 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ostavio ovako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16070 Napisano Nedelja u 19:13 Integrisan, 8301 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz korektno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16858 Napisano Nedelja u 19:26 moto merkat °°, 5029 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam pre bi donji isao u sivo, mada je i ovako odlicno. Ako gornji bude crn bice prejak kontrast a ovakva forma treba da bude manje upadljiva jer prati konture motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9701 Napisano Nedelja u 19:28 Drug član, 3323 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, uz celokupan izgled BMW-a, najmanji prtoblem je boja rol-bara Meni se baš ovako dopada. Ja tu ne bih ništa dirao. Malo ga "otvara u struku". Lepo, ne samo korektno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10533 Napisano Nedelja u 20:31 Drug član, 1048 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ostaje siv. Hvala drugari. @misa-pei Živa istina. Da se razumemo, meni se ova serija na oko ne svidja nikako. Pravo ružno pače. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...