sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 5, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Ninja66 je napisao: A na poslu vozi motor i presretaca. dal se zaj....š. on fasovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5902 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/4/2022 at 7:38 PM, lemy said: Bio sam sa autom, vracao se sa Divcibara. Ostaje mi da se nadam da jos uvek ne radi, ili da bar ograničenje nije 30 inace sam ugasio Ta na izlazu iz Meonce ka Divcima blicaka kako ko prodje. Vozio sam iza par vozila i svakom je blicakala. Nejakim blicom. Vozili smo oko 55. Ima tome par nedelja. A ogranicenje, mislim da je tu jos uvek 50km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, sasa ns 1 said: dal se zaj....š. on fasovo 19 minuta je potrebno vreme od SM do naplatne Simanovci da bi prosek bio 130. Zurio na posao, zabrojao se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14210 Napisano Octobar 6, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Ninja66 je napisao: zabrojao se Board je mama, cim kartica izlazi resetujem prosecnu brzinu i gas. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, bdada said: Board je mama, cim kartica izlazi resetujem prosecnu brzinu i gas. Pod uslovom da nisam zaboravio naocare za citanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Octobar 6, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li smo ustanovili koja aplikacija ima najažurniju mapu fiksnih kamera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Octobar 6, 2022 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo. Imas neki predlog? Ja ih slabo koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Octobar 6, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, slave74 je napisao: Ta na izlazu iz Meonce ka Divcima blicaka kako ko prodje. Vozio sam iza par vozila i svakom je blicakala. Nejakim blicom. Vozili smo oko 55. Ima tome par nedelja. A ogranicenje, mislim da je tu jos uvek 50km/h. Cim blicka na svakog ta je za nalepnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Octobar 6, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, MaRRe said: Nismo. Imas neki predlog? Ja ih slabo koristim. Ne koristim ni jednu, ali vreme je da se počne. Na nekoj od prethodnih strana neko je preporučio iGo, a mada meni na pamet pada samo Waze. Testiraću Waze pa javim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Novembar 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Waze je najprecizniji i najažurniji. Nju koristim i u kolima i na motoru. Promenio Novembar 15, 2022 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 15, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 10/3/2022 at 3:26 PM, MaRRe said: Nova lokacija ove fixne kamere je na izlazu iz Mionice u smeru ka Divcima. Google Maps GOO.GL 150, Mionica, Serbien Tu nema kamera, nisi lepo postavio pin na mapi, ispravicu te. Sad cu da okacim iz svih pravaca u Mionicu tacno gde su pa da imate u vidu. Ono sto je bitno je da su 2 od 4 kamere van naseljenog mesta, dakle 80km/h je ogranicenje. Prva nek bude ova sto je Mare postavio na pogresnom mestu. Pravac Mionica- Divci, van naseljenog mesta 80km/h. Google Maps GOO.GL Druga kamera je u ravni kad se krene iz Mionice ka Banji Vrujci. Naseljeno mesto 50km/h je ogranicenje. >>>> Google Maps GOO.GL Treca kamera se nalazi u Tolicu, kad se krene iz Mionice ka Divcibarima, van naseljenog mesta je 80km/h je ogranicenje. >>>> Google Maps GOO.GL Cetvrta se nalazi u centru Mionice na raskrsnici gde su semafori (samo te semafore i imamo ), snima sve. Imaju biometrijske, pojas, crveno svetlo, ono sto je bahato i bezobrazno da na ovoj raskrsnici semafori nemaju treptuce svetlo, vec ako vozis cak i lagano bukvalno na 2m od semafora bam crveno i nema sanse da stanete ni kolima, ovde ne znam koliko automobila prodje dnevno na crveno zbog toga, licno sam prosao jedno 5x kroz crveno iako zivim tu 250m od semafora. Ako ne urade kalibraciju semafora kako treba, ovo ovako ostane ja cu prvi da sekiricu uzmem i skinem ove sve kamere na raskrsnici ovoj ako mi jedna kazna stigne. Google Maps GOO.GL Kamere funkcionisu, snimaju, moze da se gleda ulaz/izlaz, ali kazne jos uvek ne salju. Postoji i peta kamera kod fabrike Fime, pravac Mionica - Bogovadja, ali ta nece slati nikakve kazne, sluzi samo da gleda ulaz/izlaz. Promenio Novembar 15, 2022 član gavrela 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2041 Napisano Novembar 16, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Radarbot Speed Camera Detector - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Speedcam alerts and navigation. 100% Legal and Reliable. Never pay another fine! Mene je spasila do sad nebrojeno mnogo puta, i u autu i na motoru. Live update i precizna sa lokacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Novembar 16, 2022 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @gavrela Neka si me ispravio. Još bolje. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 16, 2022 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako raste broj kamera rekao bih da raste broj stranih tela preko reg tablica:-)voziti sigurno radi sebe i drugih jbes kameru ako nekad preteras a uslovi to dozvole i snimi te platis i teras daljeПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Novembar 17, 2022 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Te razne flastere preko tablice vidjam ponekad.Ali mislim da ce pqndur dapise kaznu cim to vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 803 Napisano Decembar 25, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Policija je danas lišila slobode lice N.D. iz Dvorova koje se tereti da je pretuklo geometra daljinomjerom. Kako se navodi iz MUP-a, do fizičkog napada je došlo iz nerazjašnjenih okolnosti. Lice N.D. iz Dvorova je parkiralo auto Golf 2 i fizički nasrnulo na geometra nanjevši mu tjelesne povrede daljinomjerom. Očevici tvrde da je napadač bio prilično pijan, te da je kod sebe imao plosku jer je pozivao goste na sinovu svadbu. Bijeljina Njuz saznaje da je do incidenta došlo greškom jer je napadač mislio da ga je radar uhvatio u malo bržoj vožnji. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oprostiće mu Đura što ga je tukao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Decembar 25, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Golf 2 keva i u 21.veku ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4207 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Policija je danas lišila slobode lice N.D. iz Dvorova koje se tereti da je pretuklo geometra daljinomjerom. Kako se navodi iz MUP-a, do fizičkog napada je došlo iz nerazjašnjenih okolnosti. Lice N.D. iz Dvorova je parkiralo auto Golf 2 i fizički nasrnulo na geometra nanjevši mu tjelesne povrede daljinomjerom. Očevici tvrde da je napadač bio prilično pijan, te da je kod sebe imao plosku jer je pozivao goste na sinovu svadbu. Bijeljina Njuz saznaje da je do incidenta došlo greškom jer je napadač mislio da ga je radar uhvatio u malo bržoj vožnji. Stara narodna:"Koga radar uhvati, i geometra pored puta se plaši"Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Februar 5, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 11/15/2022 at 10:15 PM, gavrela said: Tu nema kamera, nisi lepo postavio pin na mapi, ispravicu te. Sad cu da okacim iz svih pravaca u Mionicu tacno gde su pa da imate u vidu. Ono sto je bitno je da su 2 od 4 kamere van naseljenog mesta, dakle 80km/h je ogranicenje. Prva nek bude ova sto je Mare postavio na pogresnom mestu. Pravac Mionica- Divci, van naseljenog mesta 80km/h. Google Maps GOO.GL Druga kamera je u ravni kad se krene iz Mionice ka Banji Vrujci. Naseljeno mesto 50km/h je ogranicenje. >>>> Google Maps GOO.GL Treca kamera se nalazi u Tolicu, kad se krene iz Mionice ka Divcibarima, van naseljenog mesta je 80km/h je ogranicenje. >>>> Google Maps GOO.GL Cetvrta se nalazi u centru Mionice na raskrsnici gde su semafori (samo te semafore i imamo ), snima sve. Imaju biometrijske, pojas, crveno svetlo, ono sto je bahato i bezobrazno da na ovoj raskrsnici semafori nemaju treptuce svetlo, vec ako vozis cak i lagano bukvalno na 2m od semafora bam crveno i nema sanse da stanete ni kolima, ovde ne znam koliko automobila prodje dnevno na crveno zbog toga, licno sam prosao jedno 5x kroz crveno iako zivim tu 250m od semafora. Ako ne urade kalibraciju semafora kako treba, ovo ovako ostane ja cu prvi da sekiricu uzmem i skinem ove sve kamere na raskrsnici ovoj ako mi jedna kazna stigne. Google Maps GOO.GL Kamere funkcionisu, snimaju, moze da se gleda ulaz/izlaz, ali kazne jos uvek ne salju. Postoji i peta kamera kod fabrike Fime, pravac Mionica - Bogovadja, ali ta nece slati nikakve kazne, sluzi samo da gleda ulaz/izlaz. Update za forumase, sve kamere rade od 1. februara, povedite racuna. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 5, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gavrela je napisao: Update za forumase, sve kamere rade od 1. februara, povedite racuna. dođe mi da odustanem od Divčibara kad vidim ove kamere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Februar 6, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sasa ns 1 said: dođe mi da odustanem od Divčibara kad vidim ove kamere Pocinje svuda isto da bude, nema gde ih nece biti izgleda, mora neko i da puni budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21800 Napisano Februar 6, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... proporcionalno broju altivnih kamera meni tablica sve vise opstrukcija na sebi ima! Uvek se nekako kanapi razvuku, namestam zatezem a oni opet! Pa deca naguraju list, sta ti ja znam sta se sve desava pozadi! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3626547-od-10-februara-pocinje-kaznjavanje-za-prelazak-na-crveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16474 Napisano Februar 6, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, QmBGD je napisao: https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3626547-od-10-februara-pocinje-kaznjavanje-za-prelazak-na-crveno Podrzavam ovo, jedno je prekoracenje brzine a crveno svetlo je nešto sasvim drugo, i po meni mnogo gori prekršaj koji treba besomučno kažnjavati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...