Vlad_79 36 Napisano pre 3 sati U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: X-ADV 2024. GP Red Prijavi odgovor kao problematičan Bi ja rado, ne može da stane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17140 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8578 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ideš pa ti treba kantica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5068 Napisano pre 2 sati Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mali nam je (rezervoar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17918 Napisano pre 2 sati Integrisan, 9807 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vlad_79 je napisao: Pitanjce dobri ljudi. Planiram malo dužu rutu sa X-Adv-om a imaću i gospođu iza sebe pa ću tako morati i malo više da se natovarim. Imam pozadi originalini Hondin 50l top case i kupio sam Givi rešetku što se ušrafi odzgo na kofer. E sad, konačno i pitanje... Ima li ko iskustva, koliko mogu dodatno da opteretim taj kofer na taj način odozgo? Uputstvop kaže max opterećenje u koferu 3kg. Puno puta sam nosio i teže stvari u koferu ali bi sada pakovanje bilo i u kofer i na kofer dodatni teret u vidu kanistra od 5l. Da opteretis kofer manja ti je briga, trpi to dosta više no što piše na papiru. Pobrini se za stanje guma, pločica, stanje i zategnutosti lanca, tvrdoća zadnjeg amorta.....to će ti više značiti no težina u kufer. I srećno Vam bilo, suv put i dobra zabava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...