Jump to content

Moto Zajednica

Vlad_79

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd, Zemun
  • Motocikl
    SYM Cruisym α 300

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vlad_79's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

26

Reputacija u zajednici

  1. Malo ću sad možda da te smorim ali većinu stvari nećeš moći da zakačih direktno na taj smart bar. Previše je blizu vetrobranu. Kod mene kao što možeš videti na slici ima i ovo... https://vi.aliexpress.com/item/1005003333068940.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.684.7bef1802Fmx8y2&gatewayAdapt=glo2vnm
  2. Za 2022 Cruisym odgovara u potpunosti, koristim ga za GoPro, display senzora pritiska u gumama i za telefon... Evo ti fotka pa pogledaj vetrobran, ako je ovakav a trebalo bi da jeste onda ti pasuje.
  3. Video sam to na nekom, snimku. Nego mi bilo frka jer je desna ručica da nešto ne Z gas... Jesi i desnu skidao? Na levoj nema ni gume, sve ispalo..
  4. Stodvajes evrića. Malo je jača cena ali nije bilo druge opcije. Doduše gledao sam originale na nekim stranim sajtovima, ovo je možda i bolje (čvršće) rešenje. Nego imam mali problem sa ručicama na motoru, tačnije sa onim završetcima ručica. Slika u att. Neko mi je odvrnuo levu, ili je sama pala, nemam pojma. Uglavnom odvrnem desnu da vidim kako se montira da možda poručim sa alija drugu... Medjutim ne mogu sada da je vratim, odnosno ne mogu da zavrnem šraf. Izgleda kao da matica u koja se nalazi u ručici i u koju treba da udje šraf nije fiksirana ili se pomera pa ne mogu da je ubodem. Ima li neko iskustva sa ovim?
  5. Zaboravih da ti linkujem proizvode sa Alija.. Ovo ti je Smart-bar A ovaj nosač telefona mi se pokazao kao najpouzdaniji. U pitanju je glibavi iPhone 13pro max, navodim jer je nerealno širok telefon ali ga ovaj nosač hvata i steže bez problema...
  6. Kao što rekoh, nosač je hand made by @seba011, kapiram d aposećuje forum pa možete da ga cimnete i preko PM-a... Izgleda fino, kao lajk ne bih znao da nije original. Čelik, plastificiran, nema rdjanja, sve 5... Elem, dogovorite termin, javite koji motor i za par dana gotovo. Takodje morate da se izjasnite unapred i koji kofer ćete koristiti, Givi, Shad ili nešto treće jer od toga zavisi koja ploča (postolje) kofera se koristi i na osnovu toga se pravi nosač. Idealno je da imate ploču da dostavite mada sam siguran da on već zna, nema puno vrsta. U mom slučaju pravio sam za Monokey Givi a na kraju mi se mnogo svideo ovah Sha SH48 koji sam montirao na taj nosač bez ikakvih problema. Izbušio par dodatnih rupa i teraj. Evo par fotkica sa montaže.
  7. Vidi se da si čovek sa ukusom! Šta da ti kažem, počeo sam po stare dane ženu da slušam... Idi tamo, idi vamo, ništa nije problem samo da se voza. :) Slažem se apsolutno. Šteta što ne shvatih to i ranije...
  8. Ćao svima. Meni vrlo interesantna tema, vrlo slična situacija kao kod @Korto Malteze, prvi motor posle 20+ godina u saobraćaju, ista makina, Cruisym 300 alpha. Motor sam kupio početkom septembra ali sam ja već odradio prvi redovan servis na 1000km i od tada prešao još nešto više od 700km. Potrošnja za sada tu oko 3,5l - 4l, uglavnom po "ravnijem" delu grada, Zemun - NBG - centar... Što se cene tiče i meni su rekli da od proleća neće biti više ta cena, iskreno nije ni čudo sobzirom na trenutni rast cena svega. Ja, zapravo mi, smo dobili popust od 200eur jer smo drugar i ja kupili po komad istog dana. Tako da ne verujem da će da spuste 5-10% pogotovo sada kada nije sezona i ničega nema na stanju. Iskreno ja sam očekivao i manji popust pa je ovako ispalo super, taman za jaknicu... Ono što me brine je dostupnost delova i opreme za Sym. Naravno diler nas uverava da će delovi uvek biti dostupni kod njih u servisu a pritom ništa od dodatne opreme nemaju u ponudi. Tako da ako vam treba recimo nosač kofera to mora da se pravi po porudžbini. Eto ja sam probio led pa je @seba011 napravio prvi nosač kofera za moj Cruisym. Ima pelcer ko bude hteo. Kod kineza na aliju ili na ebay-u mogu da se nadju razne sitnice za Sym, ja sam poručio nosač navigacije/telefona za Cruisym 2017-2019 i naravno pasuje i na alphu. Cheers!
  9. Pozdrav svima, da se ukratko predstavim sobzirom da sam nov na forumu a Boga mi nov i na dva točka. Iz Beograda sam i u kategoriji sam 40+ godina tako da ovu novu fazu na dva točka posle dvajesikusur godina za volanom pravdam "krizom srednjih godina"... Položih za A 06.09. a makina preuzeta 10.09. i već se namaklo 1700+ km. Milinaaaaa! Sad kad treba u auto da sednem smorim se ko' plovak... Elem, izbor pao na novog Tajvanca, SYM Cruisym 300 alpha. Za sada prezadovoljan... Par slikica ispod. Aj pa sproleća organizujemo neki đir.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja