boza_kg 4884 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da se polako prelazi na kineze, bar su jeftiniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6355 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg a i trenutno se vise trude od brendova koji imaju ime iza sebe pa ih boli uvo. @QmBGD kad dodjem sa mora da svratis do borce na kafu (nije ti daleko) da probas kineski ktm kako ti lezi, da ubrzamo proces odluke prelaska sa skutera na motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Avgust 30, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh onomad....koliko je cena otišla gore, toliko je kvalitet pao dole. Sve se promenilo od 21. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6355 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo do kvaliteta i sistem vrednosti je otisao u aut, kod nas pogotovu a i svugde u svetu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Avgust 31, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga resenje za vizir HONDA X-ADV 23' FRONT WIND BLOCKER HOLDER WASHERS by Gc9n - Thingiverse WWW.THINGIVERSE.COM --You need 3 items--print 100% infillPETG or ABSremove the two screws and add the washersthis will prevent the jittering on the front wind blockerThis object was made in Tinkercad. Edit it online https://www.tinkercad.com/things/210hRTel8si Neko ko radi 3d stampu, posaljete mu ovaj link i odmah gotovo Sent from my SM-G988B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da tu može i neka gumica da se ubudži iz radnje za vodovod ili šrafovsku robu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Avgust 31, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oteras to kod @N.F.S., on ce ti to sigurno resi. Video sam u nekim temama da nije normalan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Septembar 1, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1195 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off Obitavanjem na forumu za ove 2 i kusur godine sam ukapirao da bi par ljudi koji pomažu forumašima oko mehanike, estetike, elektrike napravili tektonski poremećaj da imaju jednu zajedničku moto radionicu. Nemam ništa lično protiv ovlašćenih servisa, ali je sve svedeno na puki profit i rad kao na traci. Imam utisak da gorepomenuti forumaši unose veliku dozu ljubavi u svoj rad, pa čak i kada situacija deluje bezizlazno. Za mene to nema cenu i uvek bih pre dao svoju makinu u njihove ruke nego nekog renomiranog, ovlašćenog servisa. 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Septembar 1, 2023 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je kad radiš motocikl iz ljubavi bez presije, drugo je kad ti je to posao. Pogotovo kad radiš za nekoga. Niko nema vremena da rešava lupkanje vizira i da proba razne varijante. Neke stvari na TDM-u sam rešavao po dva, tri puta dok nisam bio u potpunosti zadovoljan. To komercijalno nije isplativo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, vucko23 je napisao: sam ukapirao da bi par ljudi koji pomažu forumašima oko mehanike, estetike, elektrike napravili tektonski poremećaj da imaju jednu zajedničku moto radionicu Lepa zamisao, ali teško da bi to uspelo u praksi bojim se, iz mnogo razloga. To bi ti bilo ko kad skupe nekoliko dobrih i poznatih glumaca u jedan film, a ono ispadne skroz bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 1, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedni sa foruma su tako imali zajedničku moto radionicu.. nije to baš potrajalo, a svaki u svojoj struci je bio odličan.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Septembar 3, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Motor razradjujemo (na 650km smo), teramo i po kisi i tucaniku danas. Pred ceo taj haos opalismo koju slicicu:I pitanjce za vlasnike.. Jeste uzimali sa Alija one “offroad” nogostupe za drugaciji polozaj nogu (kao na redovnom motoru)? Izadju 5 puta jeftinije od Hondinih OEM…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4821 Napisano Septembar 4, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj distancere za korman. Otpasce ti ledja u tom polozaju... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 4, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedne viška, odustao od montaže na mom NC-u. Javi se ako ih želiš na poklon @Mikec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja, mada racunam da cu na zimu da porucujem dalje opremu i spremam za prolece, ali svakako cu dodati na spisak. @Skittles Ne znam jel pasuju ti sa NC, niti koje su dimenzije, jel mora neka sajla da se produzava, tako da nisam pametan sad ovako na prvu..Ovi mi deluju okej, i pretpostavljam da ne bih morao nista da prepravljam. Puig handlebar risers for Honda X-ADV WWW.XADVSHOP.COM Puig handlebar risers for X-ADV, all years.These machined aluminum parts are the best way to raise your handlebars and improve your riding position.Rise height: 20mm (2cm). Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje,da li postoje distanceri za njega da približe korman vozaču a ujedno ga i podignu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To su ovi sto je okacio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan I to ti od 20mm bi trebalo da mogu bez ikakve zezancije da se namontiraju, dok za one od 30mm stoji napomena da je mozda potrebna prepravka. Risers for motorcycle HONDA X-ADV 2023 - Puig Hi-Tech Parts U maxmomentu su ti od 20mm 4000din.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87Meni kao da je u glavi neki oblik, koji je zakrivljen( ka vožaču )takvu sam negde sliku video ali ne za x adv 750... Promenio Septembar 4, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Isti je korman Na mojima ne piše ništa, ponuda stoji @Mikec, javi se ako se predomisliš. Promenio Septembar 4, 2023 član Skittles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos jedan model, moj sam dao drugaru on je montirao na svoj nc a Skittles i ja smo odustali, uzeti od njega i probati da li je sve ok, da li su instalacije slobodne, na kraju naci na Aliju samo koji podizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A u p.m..nađoh ga..nije za hondu ali sam na oblik i rešenje hteo da ukažem.Ovde je ugao drzaca kormana inicijalno 90 stepeni odnosno vodoravan sto mislim da na adv nije slucaj. Promenio Septembar 4, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga al neces nista dobiti, uzmi one i probaj da znas na cemu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Tucano Urbano Pro Leg Cover for Honda X-ADV WWW.XADVSHOP.COM The Tucano Urbano Pro leg cover for the X-ADV can be used all year round thanks to the 4 season system. In fact, it is possible to remove the insulating part from the cold in winter to leave... što bi ga parkirao preko zime? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...