djolji 1272 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovom X ADV fali samo jedno da bude vrh, a to je previsoka cena, u poređenju sa Integrom750, NC750 . Ali pojeftini će sa godinama i kilometrima. Vozio sam X citing 500r, i nisam se usuđivao ni po makadamu da vozim, što mi je pravilo problema kada asfalta nestane pa se okreći. Sa ovim bi se samo nasmejao, po gasu i odvrnuo muziku u slušalicama Alu koferi su mu seli ali bi "čučnuli" da su crni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 ne bih se slozio da treba dosta toga da se rasrafi da bi se odrzavao lanac! Ja ovde vrlo lako pristupim lancu dok je na standeru i ocistim ga i podmazem! @djolji probao sam crne kofere i nije mi se svidelo, taman motor tamni koferi, oni vise idu na srebrni ili crveni! Ovi koferi su malo otvorili ovu boju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Maj 31, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kakav motor, kako dobro izgleda, kolega spakovao si ga ko bonbonca, ko moze sebi da priusti taj luksuz tu nema greske. Da ga u zdravlju vozis i trosisПослато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ima kao dodatna oprema fuzasteri da se kupe za njega da stojis dok si u avanturi da ne kazem blatu orginalni hondini crveni kostaju ko da su od zlata, ne znam dal mogu neki aftermarket da se stave. Za cenu tog skutera moze da se kupi afrika bez dct-a i bog da te vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Maj 31, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... a moze i 4 - 5 jutara zemlje u Banatu, polovan Fap prikolicar, Dacia Duster sa prednjim pogonom na akciji, recni camac u samoizgradnji sa kabinom, revolver strug ocuvan i svasta nesto jos... Da je covek 'teo da kupi Afriku - verujem da bi je pazario jel? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano Jun 1, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg hvala druze. @stilgar da znam za njih 400€ su original, nisam to hteo od starta jer sam znao da necu voziti offroad! Africa dct je samo 2k eur bila skuplja al me nije zanimala! Hteo sam multipraktic i to je po meni bio xadv. Gledao sam multistradu al automatski menjac za grad je presudio! Ovo je all in one. Pa kostao me ozbiljno preko 15,5-16k sigurno! @alexanto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, alexanto said: ... a moze i 4 - 5 jutara zemlje u Banatu, polovan Fap prikolicar, Dacia Duster sa prednjim pogonom na akciji, recni camac u samoizgradnji sa kabinom, revolver strug ocuvan i svasta nesto jos... Da je covek 'teo da kupi Afriku - verujem da bi je pazario jel? poenta je da je taj skuter bezobrazno skup. Integra ima istu masinu, isti skuter fazon i kosta ohoho manje (3000evra tacnije), al ako i njoj dodaju adv u imenu bice masno skup. p.s. kolega ce i adv da vozi po asvaltu za sta je i integra namenjena, al avantura je avantura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano Jun 1, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan 98% onih koji kupe KTM, GS, AFRICU ne voze off road. Meni se taj fazon motora svidja i zato sam uzeo xadv! Slazem se da je skup ali i T MAX je skup, tacnije duplo skuplji od XMAX 400 pa se cena godinama drzi kako za nov tako i polovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, sAleks said: 98% onih koji kupe KTM, GS, AFRICU ne voze off road. Meni se taj fazon motora svidja i zato sam uzeo xadv! Slazem se da je skup ali i T MAX je skup, tacnije duplo skuplji od XMAX 400 pa se cena godinama drzi kako za nov tako i polovan. ma svaka cast, simpatican je motor i interesantna ideja samo me politika proizvodjaca nervira, a tek cena... evo da ne bude samo da frkcem na hondu da uzmemo za primer jamahu i njihov mt07. Kad se pojavio mogao da se kupi za 5700 nov u platneru na sajmu i kad se pojavio bio jedini sa tom masinom. Vec sledece godine izbacili tracer, retro, cafe ovo ono sve ista masina i cena ode na 7800 evra... ko mobilni telefoni jbt lite model, pro, xl ekran... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Jun 1, 2019 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cela srednja klasa je upala u cenu oko 10000. Svi su generalno bezobrazno skupi. Pogotovo ako pogledaš završnu obradu, kvalitet materijala. Nema više poliranih šrafova, većih lakiranih površina, duplih auspuha i još mnogo sitnica koje bi mogao da nabrojim. Prelistajte slike starijih modela i videćete da su kvalitetnije spakovani i odrađeni. Do skoro, jedva da si mogao da nađeš paralerni dvocilindraš. On inače važi za agregat koji je kompaktan, lak i jeftin za izradu. Sada ih ima mnogo, cele familije modela kao što Stilgar kaže i ja ga tu razumem. Evo vam čist primer, za pare koliko košta na primer ovaj X ADV skuter, svojevremeno i ne tako davno, 2010. si mogao da kupiš skroz novi Varadero u maks opremi i da ti ostane skoro 2 soma u džepu da se vozaš. Da ne poredimo sada skuter i Varadero... Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ništa protiv X ADV, samo sam uzeo kao očigledan primer koliko su cene novih motocikala otišle u vazduh. Radim u automobilskoj industriji i vrlo dobro znam da se danas vrlo vrlo malo toga proizvodi u fabrikama. Motocikl se samo sklapa, a sve komponente i delovi dolaze od dobavljača iz jeftinih zemalja za sitne pare. To je samo kako brutalno i nehumano autoindustrija postupa većim delom. Da vam ne pričam i sada da se zna su neki proizvođači NAMENSKI imali dil da svi zajedno prave kartel i drže visoke cene pa su ga popušili na međunarodnom sudu. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 1, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Da je sjajan, sjajan je. Da je dranje, dranje je. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Jun 8, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juce preuzet maskirni ADV,boja mu savrseno stoji. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan Top je boja. Ja sam se dvoumio izmedju te i tamno mat sive. Nek ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Jun 14, 2019 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan prijatelji ja nikako da se javim.......kilometri lete,ja ne silazim sa masine.........sve vise i vise sam zadovoljan svime sto je Honda ubacila u ovaj motor.....pozdravvvvvv......i drago mi je da ima novih vlasnika X-a.........mora da organizujemo neku turu uskoro.....:))))))))) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Jun 14, 2019 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan napokon sam nasao idealnu torbu za izmedju nogu.....xaxaxaxaxa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki Vozdovac 1 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda x adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Novi sam na forumu. Stize mi X Adv narednih dana. Treba mi pomoc, gde da odrzajem motor i gde da kupim zadnju gumu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Jun 26, 2019 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan On 23.6.2019. at 23:39, Boki Vozdovac je napisao: Pozz Novi sam na forumu. Stize mi X Adv narednih dana. Treba mi pomoc, gde da odrzajem motor i gde da kupim zadnju gumu ? matori...nek ti je sa srecom novo motorce....samo kod honde....nov je motor, ne verujem da nasi majstori uopste znaju kako da mu skinu plastike a da nesto ne polome a kamoli nesto vece.....mozda je skuplje ali si sigurniji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 26, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sAleks Pošto koferi sa nosačima? Original ili aftermarket? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo Honda X-ADV scooter beats KTM and BMW enduros at 2019 Gibraltar Rally - Motorcycle News WWW.MOTOPINAS.COM Renato Zocchi won the 7,000-kilometer 2019 Gibraltar rally, beating motorcycles on his trusty Honda X-ADV scooter. Vozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jul 12, 2019 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Do kurca, ode cena jos 2000 gore 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2319 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan jbt, covek pobedio u klasi 2 i to kakvu konkurenciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2319 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, muljaz said: Do kurca, ode cena jos 2000 gore bukvalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 18, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao čast da napravim "krug" sa njim i meni se svidelo... mislim da je malo lakše manevrisanje od Integre pošto sam i nju više puta provozao (drug dobar je poseduje), i mogu da kažem da se meni svidja! Da je lep, jeste, dobra mašina, lep je po meni, dobar sa svime što sam isčitao ali i da je skup.... skup je... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Jul 29, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome zatreba, pu pu daleko bilo, desni retrovizor, zastita rucice plasticna, zadnja plastika repa, nosac tablice, zadnja felna ( blago kriva na jednom mestu, lako za srediti) neka mi se javi. Dogovoricemo se u par reci. Sve je preslo 923km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratismo se sa putesestvija do mora,ohrida i nazad.......oko 2500 predjenih km..... sta reci osim jedva cekamo da krenemo negde ponovo. Prenatovareni (sigurno 30kg vise nego dozvoljeno po manualu) isli prosecno 120 do 140 (po cajgeru) autoputevima sa prosecnom potrosnjom 4,2l.....sve je radilo kao podmazano, dovoljno snage da pretekne i umakne.....a pauze smo pravili na nekih 150km, nije bilo potrebno cesce zbog udobnog polozaja sedenja....sve u svemu potvrdio sam sam sebi da je savrsen za moje potrebe.....toliko za sada...:))))))) 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...