živke 5362 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog dobrog review-a od običnog vozača koji većinu vremena vozi off sa motorom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam juce primetio da su cene smanjene - ne znam da li je neka akcija (mozda zbog toga sto je uskoro vreme sajma), ali svakako je dobro. Koliko sam čuo nisu se baš proslavili sa prodajom kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, antir3ality je napisao: Bas sam juce primetio da su cene smanjene - ne znam da li je neka akcija (mozda zbog toga sto je uskoro vreme sajma), ali svakako je dobro. Koliko sam čuo nisu se baš proslavili sa prodajom kod nas. Dobre cijene. Kod nas ih ima poprilično, nas 10-ak poznanika ih vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Februar 10, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, antir3ality said: Bas sam juce primetio da su cene smanjene - ne znam da li je neka akcija (mozda zbog toga sto je uskoro vreme sajma), ali svakako je dobro. Koliko sam čuo nisu se baš proslavili sa prodajom kod nas. Nisu se proslavili vrlo verovatno zato sto su nasi Yamaha dileri (oba) debili i veze sa prodajom nemaju. Sad je malo realnija cena ali za mene prekasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 385 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, antir3ality said: Bas sam juce primetio da su cene smanjene - ne znam da li je neka akcija (mozda zbog toga sto je uskoro vreme sajma), ali svakako je dobro. Koliko sam čuo nisu se baš proslavili sa prodajom kod nas. proslogodisnji modeli pa su skinuli cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Februar 10, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 4807 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu dileri debili, nego kad nisi odmah do Yamahe, nego potpadaš pod regionalnog dilera, onda je situacija malo drugačija. Naročito je Plattneru teže u odnosu na Barel, pošto je Plattner zvanično ovlašćen od Yamahe, a to nekad nije olakšavajuća, već otežavajuća okolnost. Pošto sarađujem sa uvoznicima pa sam upućen u situaciji. Konkretno, što se cene u Plattneru tiče cene za 2020. godište su akcijske, a koliko sam imao prilike da vidim ni cene za 2021. nisu dizali (osim noviteta), a na neke su čak spustili. Znam to jer me uvek interesuje MT09, a novi MT09 2021. ako se ne varam ima istu cenu, dok je novi MT07 skuplji za svega 100e. Plattner je u 2020. imao 35% rast (najveći u regionu) sa 405 prodatih Yamaha. Cene su manje jer su smanjili troškove većim lagerom i optimizacijom poslovanja, kako bi kupcima Yamaha bila još pristupačnija. Promenio Februar 10, 2021 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic Da li možda znaš koliko je od tih 405 bilo T7 modela ? A ono što me još više interesuje, ako nekad budeš u prilici da saznaš - koliko su xt660z -a (prethodni model) prodali ukupno ? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 2923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada bi trebalo da urade povrat novca ovima kolji su kupili prosle godine T7. U suprotnom ispadose budale sto su vjerovali YamahiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pija2284 2 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada bi trebalo da urade povrat novca ovima kolji su kupili prosle godine T7. U suprotnom ispadose budale sto su vjerovali YamahiПослато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pija2284 2 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan proslogodisnji modeli pa su skinuli cenu. Koja je razlika t7 rally i t7?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Rally se svakako isplati u startu, dobija se akrapovic, led migavci, pojačana zastita motora i nesvakidasnja kombinacija boja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam pročitao da je i sedište bolje na rally verziji. U svakom slučaju samo akrap vredi razliku u ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Februar 13, 2021 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno bi kupio XTZ1200 za dvoje i T700 kad idem solo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Februar 13, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, antir3ality said: Negde sam pročitao da je i sedište bolje na rally verziji. U svakom slučaju samo akrap vredi razliku u ceni. Akrap tu jedino i pravi razliku i vredi. Najjace je led zmigavci, ono za par dolara imas kakvih hoces da kupis da ti srce stane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Februar 13, 2021 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovič vredi onom kome se to dopada. Ja volim tih motor !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Februar 13, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ima i on db killer, ne verujem da je puno glasnije zato sto mora da ispuni normu. Ne daj boze nikome izduve sa Fazera 600, ona dva ispod repa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Februar 14, 2021 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovič vredi onom kome se to dopada. Ja volim tih motor !!! Iznenadio bi se da uživo usporediš akrapa i tvornički ispuh na T7Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Februar 14, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, el classico said: Iznenadio bi se da uživo usporediš akrapa i tvornički ispuh na T7 U kom smislu, daj malo detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 14, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, antir3ality je napisao: U kom smislu, daj malo detalja Ista razina buke, taj Akrap sa dB killerom je poprilično tih, samo je malo dublji zvuk. Meni se sviđa zvuk originala, nije pretih ( kao recimo V-Strom 650 ) a čuje se malo ono groglanje karakteristično za 270 redne dvocilindraše. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Februar 15, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izbacio mi yt ovaj video, baš sam se oduševio. Kako voze ovi ludaci - pomislio bi čovek da motor ima 100kg, a ne duplo više : Video sam kasnije da postoji i "making of", baš me zanima da vidim koliko su motora uništili snimajući ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Februar 15, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @AnteK kad sam već ovde, da pitam - jel ima T7 fabrički sklopiv vrh (na oprugu) pedale kočnice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 15, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, antir3ality je napisao: @AnteK kad sam već ovde, da pitam - jel ima T7 fabrički sklopiv vrh (na oprugu) pedale kočnice ? Ima, još sam gore stavio ono jeftino proširenje sa Aliexpresa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo prvi polovan koji se pojavio ovde, baš dobro izgleda!https://www.polovniautomobili.com/motori/17881805/yamaha-tenere-700-rally-edition I dalje je jaka cena, ali vreme radi za nas Osim ako se ne nastavi ovaj trend sa cenama polovnih motora, pa za par godina ovaj bude 11000 evrća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Mart 20, 2021 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Čak 500€ jeftiniji nego nov u prodavnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja hteo da kazem, kakvi ludaci. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...