Jump to content

Moto Zajednica

AnteK

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1178
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

295 Excelent

O članu AnteK

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  okolica Osijeka, RH
 • Motocikl
  Tenere 700

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Ja sam stavio ovo: https://t7rally.com/shop/ols/products/t7-tenere-700-screen-adjuster-kit
 2. Aaaaa rally model, odlično.
 3. Sretno. Koje boje ti je tenera?
 4. Ne vozim se autocestom. A čepove općenito vrlo rijetko koristim. Autocesta+čepovi ne idu sa tenerom nikako.
 5. 183 cm. Naravno da ovisi i od visine, to je uvijek custom made solution, visina vozača, dubina sjedenja na motoru, položaj vjetrobrana. Na T7 se sjedi dosta visoko, više "na motoru" nego "u motoru".
 6. Montirao sam pomični nosač vizira koji se sada može namještati gore-dolje linearno na željenu poziciju. Buka naravno postoji, no nema onog vrtloženja lijevo-desno i "šamaranja" glave i po tom pitanju je taj serijski vjetrobran vrlo solidan. E sad što znači veće brzine, ja se rijetko vozim preko 130-140 km/h, tako da mi je sasvim u redu. Inače maks. brzina motocikla je oko realnih 190 km/h.
 7. AnteK

  Benduro X

  c/p. Nakon intenzivne, dugotrajne i iscrpljujuce potrage za lozinkom foruma, ovim putem saljemo javnu objavu vezanu za BenduroX. Jubilarni deseti soj tog netradicionalnog eventa po nekim nasim saznanjima biti ce odrzan 28.- 30.05.2021. u malom pitoresknom mjestu Seget Vranjica...samo par kilometara od kontinenta, (siroj javnosti poznatijeg pod nazivom otok Čiovo), odakle je taj kvazisusret zapravo i potekao. Kako smo danas vise od desetljeca stariji, zahtjevniji, inkontinentniji, a shodno tome i zaboravniji, lokacija BenduraX prilagodjena je tome. Prvi red do mora! I klora! S
 8. Jubilarni 10-ti Benduro je na vratima, sve detalje možete vidjeti na linku: BENDURO X | Forum Motori.hr FORUM.MOTORI.HR Di je, kad je i ko vodi?? Svi ste dobrodošli, ajmo prijave !!
 9. AnteK

  Cagiva T4 350 E

  Znam ja u čemu je njihov problem, imam kolega canyon 500, to je manje više ista mašina uz neke sitne izmjene. Rastavljali smo je i sastavljali nekoliko puta, magnet je problem. inače motor je u odličnom stanju, dobro se vozi, ima malo km, ali teško je riješiti taj problem osim ako nađeš ispravan magnet, a sve ih je manje jer je to bolna točka.
 10. Kako si i rekao, tu opće nema nikakve "blokade", postavke ECU su takve da motori sada rade na granično siromašnoj smjesi radi zadovoljenja visokih E5 normi, odnosno načina na koji se te norme mjere. No može se i tu napraviti par trikova bez mapiranja, koji u značajnoj mjeri poboljšaju odziv na gas iz niskih okretaja, a realno ne utječu na rad niti pouzdanost motora. Recimo ovako nešto: belinassu.it ~ BELINASSU LABS WWW.BELINASSU.IT 120,00 EUR - SPECIFICA IL TUO MODELLO DI MOTO E MODALITA' DI PAGAMENTO PREFERITA NELLE NOTE DEL MODULO D'ORDINE. SMA
 11. Za taj motor je optimalno polusint 15W-50. Iako ako ti troši litru ulja na 1000 km, tu vrsta ulja više ne čini nikakvu razliku.
 12. Ima, još sam gore stavio ono jeftino proširenje sa Aliexpresa.
 13. Možda par mm zbog drugačijeg saga, ali ne bitno. Al uvijek si možeš namjestiti u trokutima visinu.
 14. Ja sam takav motor vozio 300.000 km i radio nekoliko generalki. Ako ti troši litru ulja na 1000 km, vrijeme za generalku je blizu, a ja ti iz iskustva preporučam slijedeće pod OBAVEZNO: 1. razbuši cilindar na prvu veću specijalu i klip može origigi a može i proxx ili nešto treće 2. NE STAVLJAJ novi klip i karike u stari neobrušeni cilindar jer je ovalan i neće dugo 3. fazni lanac, brtvu glave i brtvu ispod cilindra OBAVEZNO OEM, ostale brtve deklova i ostale brtve možeš bilo koje. Athena brtva glave je loša i to ti ne preporučam ( bez obzira što izgleda ist
 15. Na XTZ 660 sam imao Hyperpro opruge naprijed, a iza kompletan Hyperpro amortizer. Drugi motor. Dosta tvrđe i malo udara na ruke kad ideš po kamenju, ali bitno bolje je držao pravac i kočio.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja