DraganNS 9198 Napisano pre 3 sati Drug član, 1895 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, pun sto za 1500 dinara, kod mene u kvartu jedva možeš da nađeš srednju pizzu za te pare... Ljubomoran sam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 273 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Isto je svuda ja sam pre neki dan sa kumom i drugarom ručak platio 9.000 din., u susednom Paraćinu. Ovo je bukvalno jedna jedina jeftina kafana verujem u krugu od 100 km ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15450 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8134 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pljeskavica u lepinju sa šaltera je 400 dinara kod nas. Oko 120 grama mesa. Pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 273 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Ko što napisah isto je svuda evo pljeskavica na 50 m od mene baš tako 400 din ovo je kafana "izrod" ha ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...