Jump to content

Moto Zajednica

xMOTO

Recommended Posts

• Drug član, 569 postova
  • Motocikl: -
pre 11 minuta, ProMaster je napisao:

Navlačili konopac... 😆

@maza1

Nista, vratili novce.

Danas ili sutra su na dostavi delovi u FR, toliko o nedostupnosti.. 😂

A ja već spremio kokice da gledam borbu sa najjačim advokatom?!

Ej živote, maćeho.......sad moram da se družim sa ženom.

• Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1860 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 2 minuta, admiki je napisao:

A ja već spremio kokice da gledam borbu sa najjačim advokatom?!

Ej živote, maćeho.......sad moram da se družim sa ženom.

Izdrži nekako, moraš,  makar na silu.. 😁

• Haha 1
  • Tužan 1

• Integrisan, 4948 postova

Kod nas jednostavno ne mozes naci na oko lepu opremu za male pare, sve je nesto osnovno, najjadnije i slicno. Tipa neke moto cizme koje su ovde 20.000din preko se mogu naci za 100-120e. I kad platis shipping i carinu opet ispadne jeftinije a izbora koliko ti dusa zeli! 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 369 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

Nije mi jasno zasto i dalje kupujete tu posle svih ovih iskustava. I da prodje sve ok, komunikacija je uzas.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 1290 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2
On 10. 7. 2024. at 9:56, Blackened je napisao:

Nije mi jasno zasto i dalje kupujete tu posle svih ovih iskustava. I da prodje sve ok, komunikacija je uzas.

Oskudacija, što bi rekao Manulać.

Šalim se, tako i ja gledam kad mogu da prištedim, mahom za tehničku robu koja mi nije hitno potrebna, kupujući na KP, pa se skoro svaki put ujedem za jezik. Za malu uštedu (dobro to zavisi i od robe i od individue) skoro pa nikakva zaštita prava kupaca. Poslednji put je bilo skoro, i rekoh sebi “e nećeš više”. Pa sad videćemo…

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
On 29. 6. 2024. at 8:51, Rider000 je napisao:

Ja dobio prednju gumu, pomalo defektnu, imam vobling do 55km/h posle toga sve normalno. Na 130km/h pustim korman, ide pravo kao strela, do 55km/h osetim kako šeta.

Mislio vulkanizer nije dobro balansirao, otisao opet, proverili sve, kad ono guma glanc nova, šeta kad se zavrti na balanserki... Citam posle strane forume, nisam prvi kome se to desavalo... Conti trailattack 3, pirelli scorpion... 

Zvao me Ričard, pitao da posaljem video, reko mogu ali moram za NS kod vulkanizera da bih skinuo tocak, pa je rekao da se ne cimam da ce probati da resi. Juce mi je trebao javiti ali jos nista... Nije mi zvucao preko telefona kao neko koga boli uvo ipak je on mene nazvao ne ja njega... Videcemo razvoj situacije

Update: 

Stigla nova guma, oduzilo se ali barem je stigla...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900, Kove 450 Rally

Generalno, i ja sam protiv pljuvanja po internetu, ali, ova "firma" je, koliko vidim, izuzetak... 
Baš ih nešto istražujem po netu jer momentalno zavlače druga oko pogrešno poslate gume, slanja nove, ili vraćanja love, ne odgovaraju na poruke, ne javljaju se na telefon... I tako već nedeljama... KATASTROFA!! Napominjem da su im prilikom naručivanja uredno poslati i linkovi sa njihovog sajta i screenshoot-ovi na kojima se jasno vidi koje gume su u pitanju...
Ali, da ne bude ona priča: "Pitam za druga", nego da podelim moje iskustvo...
Jednom mi je stigla poručena guma ispravnog DOT-a, drugi put poručena guma starijeg DOT-a (nisam se potresao, ali to nije ok), dok mi je poručeni komplet(dres-pantalone) uredno naplaćen, ali su isporučene pantalone, uz obrazloženje da će mi dres biti naknadno poslat :D pre barem godinu ipo, možda i dve :D I nikad više ni traga ni glasa od njih... Nisam se ni tu potresao jer su i pantalone toliko govno, da mi dres ni ne treba. Školu sam platio i hvala joj :D 
Generalno komunikacija užas, odnos prema mušterijama užas užasa, ne da nisu za preporuku, nego mi je prosto nejasno zašto se uopšte bave poslom kojim se "bave".
Razumem da su motori sport kojim se bavi tata, a ne sin, ali, jbm ga, ako te toliko ne intresuje priča da ne znaš koje je gume neko poručio kad vidiš sliku i link sa sopstvenog sajta, kako bi kao prodavac preporučio nešto nekome ko se ne razume, ko se nije sam uputio u priču i traži savet od tebe kao "stručnjaka"...
I upravo je ovo zadnje i razlog zašto ovo i pišem. Mali je ovaj naš svet oko motora, a Bogme i skup. I kad se već pare moraju potrošiti, trošite ih kod firmi koje su osnovali oni koji žive za motore i u kojima rade takvi isti... A ima takvih firmi, po mom iskustvu : Kompp co, Burnout, MRG-Kula...

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure

Ja nakon sigurno 1000e opreme i guma, generalno nije loše. Ono što sam primetio da je problem, kada naručim nešto što baš nema gde on nabavlja pa mora da traži, oduži se, promaši, ali je na kraju sve rešio. Generalno, ako se ne žuri za nešto, onda kod njega jer je dosta povoljnije. 

Npr. uzeo sam Michelin Anakee Wild set za 250e i dobio duks gratis, dot 24. 

MRG nisam probao, ali ću možda da vidim kakvi su

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja