N.F.S. 22640 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E interesantno... Vozamo se vec par sati, potrosnja po bordu 2.9-3.1L! Nas dvoje na motoru, dosta se teze odlucujem na preticanja zbog (bas) malo snage ali imam sve sto mi trenutno treba. Dodao sam vizircic na ovaj vec zamenski, tisina je oko kacige. Kocnice onako, stavio sam nove plocice, mozda treba malo da se "uvozaju", sediste gura ka napred, suvozacevo nije udobno (kaze Marina tako). Rad motora se pod zadnjicom, na rukama, nogostupima oseca, mada sve je meko i pitomo. Kroz grad milina! Tigar me je vuckao, bio nervozan, menjac se ukruti, ukljucuje ventilator... Ovome to ne smeta, vozim brzinom kojom koracam, ne osecam vrucinu niti tezinu. Kvacilo kultivisano i mekano, sam motor moze krenuti drugom brzinom, 100kmh u sestom stepenu prenosa odrzava ispod 4000 obrtaja, lenjo reaguje ali povlaci iz svake brzine i obrtaja. Za sada toliko. I da! Ovaj prostor napred, na mestu rezervoara me ODUSEVLJAVA, svasta sam tu stavio 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nešo @N.F.S. kako ti se čini sedenje, ima li mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ne osecam da je neko nazad. Po nekada pipnem petom njenu nogu (ako se sredinom stopala ona osloni na nogostup a ja bas na prste) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, "ton" i način na koji opisuješ doživljaj novog motora podseća me na mene kada sam turbo dizela od 150ks zamenio za atmo benzinca od 102ks.Razum i racio kažu to je super izbor, ali srce se ne miri sa činjenicom da se vuče kao mrcina i ništa mu ne znači što je ekonomičan I da, još uvek se nisam navikao ali ga još uvek vozim Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, veca je razlika u snazi kod mene ali poenta je ta Ovo sam hteo a posto sam integru imao tacno sam i ocekivao ovako nesto... Totalno upotrebljivo po gradu i vikendom da odem do Sokobanje. Tigar je dve klase iznad u snazi/udobnosti/snazi kocenja... I sve to svoju cenu ima (vozio sam ga dosta brzo, bas se sebi svideo nisam) 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano April 5, 2024 (promenjeno) Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Nas dvoje na motoru, dosta se teze odlucujem na preticanja zbog (bas) malo snage ali imam sve sto mi trenutno treb Nešo,molim te uporedi snagu ,osećaj sa integrom,kad stigneš.Hvala Promenio April 5, 2024 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da malo kilometara nakupim i potrudicu se da sto vernije opisem, na integri mi je bilo udobnije, to ti odmah mogu reci. Ovako na brzaka, isto, minus DCT trenutno pa mogu da saltujem kada mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je imao dlaka tanku liniju na samom pregibu, nije bilo potrebe da farbam posto se uspesno "opralo" wd-om. Auspuh sam u tom delu "zastitio" metalnom nalepnicom koju sam pokrivio po konturi auspuha. Ne deluje napadno a verujem da stiti taj deo (ako zveknu kolicima na parkingu ili tako nesto..) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 5, 2024 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bokes said: Nešo, "ton" i način na koji opisuješ doživljaj novog motora podseća me na mene kada sam turbo dizela od 150ks zamenio za atmo benzinca od 102ks. Razum i racio kažu to je super izbor, ali srce se ne miri sa činjenicom da se vuče kao mrcina i ništa mu ne znači što je ekonomičan I da, još uvek se nisam navikao ali ga još uvek vozim Sent from my SM-G998B using Tapatalk Ruzna je ali dobro kuha i zna sa djecom.... 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da imam love sada za motor...odmah bi ga rezervisao... NC750 DCT mi je svakako jedan od motora koje zelim.. BTW iscitao sam temu o Tigru od pocetka do kraja...iako me taj model nikako ne zanima.. Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1070 Napisano April 5, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kazu kolege gore, po tonu kako opisujes, bas mi se nesto cini da nece biti dugo kod tebe. Pokusavas je ocito sam sebi nahvaliti, ali ti nije to to Izgleda da i meni i tebi jedan poveliki skuter sa variomatom fali 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano April 5, 2024 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @Loshmi82 ovo nije dct,Nesa je pazario manuelca. Moja Una,svidja joj se boja. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2674 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1527 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, mislio sam da ce sledeca masina da bude nesto "vatrenija". Kad procitah da je NC, prvo sam mislio da se zeza, i ostao sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 929 Napisano April 5, 2024 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima rešenje ko misli da je slab Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DaliborBP said: @Loshmi82 ovo nije dct,Nesa je pazario manuelca. Nisam onda dobro ispratio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3174 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, godovic je napisao: Ima rešenje ko misli da je slab Ovo mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 6, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Igranka zameniti tocak bez cent. stendera... Da na motor koji nije RR ne stave jedan, strasno! Pripremu ima, pa kupuj! Sreca pa imam pet vrsta koje sam pravio za sto-sta, stolicica ispod, za svaki slucaj. Brat paljevina doneo gumu sinoc (oko struka ), juce umalo kicme da slomimo Marina i ja, izlete auto, mi na nizbrdici, guma fabricka (citaj plastikaner), vec pri blagom stisku aktivirao se ABS, zgazim i zadnju a on (motor) ideeeeee... Skrenuli smo desno gde je mesta imalo, nisam ostao duzan vozacu automobila 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8396 Napisano April 6, 2024 Ne silazi, 2183 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je ovo trebalo..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 6, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma zasto? Super je hondica, pa nije zontes ili voge 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 61 Napisano April 6, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 150km oko reke Ruhr, prelep dan, honda prede kao mala maca Ali, sediste jeste neudobno. Moracu da menjam, samo da nadjem nekog u Nemackoj ko to radi. Mada, realno, jeste ova masina malo mala za mene, ipak sam (sa 192) malo gabaritan za ovo I da, fali malo snage za autobahn... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 6, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje sokocalo u HD-u 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano April 6, 2024 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nakon par nedelja servisiranja, konačno lepa vožnja ceo dan. U Neci novo ulje, filteri ulja, filter vazduha, prednje pločice (brembo sinter primetno bolje od trw), nove gume (fenomenalan dunlop), novi lageri, lanac i lančanici, servisirani prednji amortizeri plus gušće ulje (po Daretovoj recepturi). Vozi se bolje nego nov! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano April 6, 2024 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas napravio oko 140km. Hondica broji 20 000km. Malo autobana bez ogranicenja da se dobro 'produva' i malo krivina da se gume ne ukockaste. Pre toga pun tank,gume na meru i gas. Pljeska sa kajkmakom je zacinila dobar dan. Promenio April 6, 2024 član DaliborBP 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4416 Napisano April 6, 2024 Nemanja Stojanović, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja se provozao malo nekih 700-800km 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano April 6, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre Fabricka sedista vozite? Ja se ukocio do Paracina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...