Ferty_ 570 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ka Karadjordjevoj svakako ne moze da te uslika jer ta kamere slika s preda. Ka nbg moze 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, DaliborBP je napisao: Mozda nije registrovan,pa su ga iskljucili iz saobracaja. Ko zna sta je istina... Ima snimak po netu, covek montirao blinkere na NC... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i snimka...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 31, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Nolanka said: Zaustavljali sve koje su stigli da zaustave, a najviše su kontrolisali prekrivanje tablica, pa sve drugo po redu. Baš prekrivanje tablica? Izgleda da im je to dosta loše išlo jer više ima prekrivenih nego neprekrivenih tablica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14048 Napisano Mart 31, 2022 moto merkat °°, 4882 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Setih se kako sam sugerisao kolegi da ne povezuje nosace kofera preko tablice ... isto bi sada prosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 31, 2022 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @MilanSpa da,glupiraju se ljudi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 31, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Sramota za ceo bajkerski rod. Šta li je mislio da radi sa blinkerima, da bude presretač . A i prekrivanje tablica, mnogo su brzi, jbg, za njih ne važe ograničenja, pa moraju jadni da se snalaze na razne načine. I posle što nas ne vole... zbog malobrojnih pojedinaca generalizuju celu moto grupaciju. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A ja dosao iz cacka sa full prekrivenom tablicom, zaboravio na nalepnicu sto mi ostala sa trke jos. Pored rikavanje pumpe goriva jurcanje gasenja motora itd, totalno smetnuo sa uma to. Prosli me i saobracajci i interventa i svakakvi na autoputu i niko mi rec nije rekao. Izgleda da su nas sad uhvatili na zub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne uklone one prdavce na baterije sa tockicima velicine krofne? Jure ne desnom trakom nego svakom mogucom pa jos i po dvoje na istom. Ono nije prevozno sredstvo sa dozvolom upotrebe na saobracajnici. Na saobracajnici se sme kretati svako vozilo koje se registruje, a odredjenim saobracajnicama propisanom minimalnom brzinom. Ono je za zujku po parkicu da se desa igraju i iskljucivo trotoarom ako neko zeli od tacke A do B. Takodje i G(l)ovno dostavljaci koji izubijase pesake, voze dijagonalno preko svih raskrsnica, voze kontra smerom gde god pozele pa cak i na Slaviji. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano Mart 31, 2022 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Ferty_ je napisao: A sto ne uklone one prdavce na baterije sa tockicima velicine krofne? Jure ne desnom trakom nego svakom mogucom pa jos i po dvoje na istom. Ono nije prevozno sredstvo sa dozvolom upotrebe na saobracajnici. Na saobracajnici se sme kretati svako vozilo koje se registruje, a odredjenim saobracajnicama propisanom minimalnom brzinom. Ono je za zujku po parkicu da se desa igraju i iskljucivo trotoarom ako neko zeli od tacke A do B. Takodje i G(l)ovno dostavljaci koji izubijase pesake, voze dijagonalno preko svih raskrsnica, voze kontra smerom gde god pozele pa cak i na Slaviji. Sve se slazem, ali bice kao i svake godine, jer se ovde kod nas istorija konstantno ponavlja vezano za bukvalno sve. Razletece se malo sada na prolece i posle tajac do sledeceg proleca. Isto kao i ribocuvari sto se tice dozvola za pecanje, pa ih posle ne vidi niko ziv... Promenio Mart 31, 2022 član 6.5 Creedmoor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se NC750X, molio bih da se ne rasplinjava tema, ako može.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa NC je prvi i uhapšen, koliko sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 1, 2022 (promenjeno) Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je prvi ali je svakako najupadljiviji, meni su oduvek bili sumnjivi ti sto kupuju plave NC-ove... Promenio April 1, 2022 član Chika Jimi 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 1, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da vrnem temu di joj je mesto jer blinkeri nisu vredni pomena., ono mi je skroz klinacki. Stara USB utičnica je zrela za zamenu, retko sam je koristio u smislu da punim baterije ali zato vrllo cesto bacim pogled na napon. Do sada uzivo nisam video da neki NC ima problem sa naponom bio manjak ili visak V ali zato na drus. mrezama videh par komada sa problemom punjenja. Napon dostize 18-19V uz paljenje lampica na inst. tabli. uzeh ovu sto cita spoljnu temp. senzor je sa zadnje strane, paziti da se ne pokida usput priblizio malo korman, to povlaci za sobom pomeranje ugla retrovizora, kočnice i štitnika ruku, plaknuo je i dosta joj 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 1, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam u Franku onaj citac napona sa USB-om, gledah u zadnje vreme napon redovno kako se prolepsavaju dani a punio sam tel mozda 2xSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 1, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo u prostor za kacigu da metem gedzet jer je mana sto ne možeš videti šta se dešava u vožnji. Nekad napon na leru može biti dobar al zato cim se da gas op eto probijanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano April 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da vrnem temu di joj je mesto jer blinkeri nisu vredni pomena., ono mi je skroz klinacki. Stara USB utičnica je zrela za zamenu, retko sam je koristio u smislu da punim baterije ali zato vrllo cesto bacim pogled na napon. Do sada uzivo nisam video da neki NC ima problem sa naponom bio manjak ili visak V ali zato na drus. mrezama videh par komada sa problemom punjenja. Napon dostize 18-19V uz paljenje lampica na inst. tabli. uzeh ovu sto cita spoljnu temp. senzor je sa zadnje strane, paziti da se ne pokida usput priblizio malo korman, to povlaci za sobom pomeranje ugla retrovizora, kočnice i štitnika ruku, plaknuo je i dosta joj Promenio si praonicu? Izdao si mePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano April 1, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, gde si radio sediste i jesi li zadovoljan ? Zna li se koje su cene za nase motore sada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano April 1, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Chika Jimi je napisao: Ja imam u Franku onaj citac napona sa USB-om, gledah u zadnje vreme napon redovno kako se prolepsavaju dani a punio sam tel mozda 2x Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ja čitač napona imam na dispeju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 1, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nole Bg je napisao: Promenio si praonicu? Izdao si me Nesam, ostao mi jedan zeton od ove praone pa da iskoristim a i tanak sam biio sa vremenom da idem na nasu. Pre 2 sati, Bane V je napisao: @Satelis, gde si radio sediste i jesi li zadovoljan ? Zna li se koje su cene za nase motore sada ? Nadjes temu o sedistima i tamo imas detaljno sve napisano... ko je radio, popravljao i kako sam prosao. Radicu ga opet jednog dana Sto se cena tice ne znam, pozoves, pitas sta te zanima ko ti bude radio i znaćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Primecujem da skoro svi koji su radili sediste imaju prvi nalet euforije pa posle dodju sa komentarima ipak nije to to. Dok das par puta na preradu, ni malo jeftinu, u konacnom isplati se dati za Corbin 300-500e i mozes da pevas. Jedini koji se ne zale su oni koji su stavili prostu vazdusnu podlogu i resili sve probleme. Postoji puno opcija i za to pa biraj 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekog interesuje: SAVE THE DATE NEWSLETTER.HONDA-SRBIJA.RS Sent from my iPad using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opa... zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zombi011 26 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko pojašnjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano April 11, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dojcha je napisao: Možda nekog interesuje: SAVE THE DATE NEWSLETTER.HONDA-SRBIJA.RS Sent from my iPad using Tapatalk Mi isto stigao SMS od Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...