Alekre 12744 Napisano Novembar 10, 2021 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Paranoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari.. manje price vise voznje. Hoce neko na krug? Divno je vece P.S. Sto je manje parkiran dalje je od prstiju lopova Promenio Novembar 10, 2021 član Ferty_ 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 10, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, X8 Vračar said: 1% lopova je ogroman broj, pa se samo nadaj da im ne zapadne za oko. Evo recimo, meni noćas ostala otključana vrata od stana i niko nije ušao, dešavalo mi se i ključ da ostavim u bravi motora ili kofera ali to ne znači ništa. Upravo to hoću da kažem. Zbog par some eur vučete 10kg lanac i katanac koji ne služi ničemu, imate prazan aku i ostalo. Govorilo se o zaštiti na putu, verovatno u inostranstvu, pa je onda veći problem povratka koji bi koštao isto koliko i motor. Ne ne, kolega, generalno se slazemo nas dvojica, da zastita treba. Ja samo tvrdim da lanac + disclock > 2x disclock. Mogu i ja tebi da nadjem 10 klipova gde se disclock otvara i sece brze nego onaj lanac. npr: Nadam se da sad kapiras da se ovakve stvari ne desavaju nama. Po tvojoj logici i po klipovima ne bi imalo smisla imati bilo kakvu zastitu, ima i gde alarm ugase za 30 sec, ima i gde avion ukradu za 2min... Treba imati sto vise zastita i to razlicitih i tako znatno umanjujes sansu da ti dignu motor. To je sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Novembar 11, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Motor / auto koji se krade, lopovima ne vredi kao što vredi nama. Auto od 8000e , za lopova je roba od max 2,3000e, ako mu ne ide sve po planu, on odlazi što pre. Zato je izmestanje OBD-a odlična zaštita, nikad neće trošiti vreme da ga traži ili prevezuje, jer mu ne vredi zatvor zbog par hiljada eura, vidi da je naleteo na zaštićen i odlazi.Kolegi obiju 308, pre par godina, spasilo ga to što mu je ulazila voda na kućište sa osiguračima koje stoji na akumulatoru i izgoreo mu osigurač koji napaja OBD utičnicu, nije imao struju na njoj, samim tim, lopov nije mogao da upali auto. Šteta samo slomljeno staklo i obijena brava volana.Sa motorima je druga priča, lako se ubace u kombi, zbog toga je bitno da pored tog vezivanja, imaju nešto što im neće dozvoliti da to rade u miru i natenane.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5547 Napisano Novembar 11, 2021 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Ferty_ said: Ej drugari.. manje price vise voznje. Hoce neko na krug? Divno je vece P.S. Sto je manje parkiran dalje je od prstiju lopova Mnogo mu dobro stoje kramponke ! Koje su ovo gume, daj još neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano Novembar 11, 2021 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dva kratka šrafa m5 sa maticama. Kroz rupe u disku, prednji / zadnji, svejedno, jedan šraf pre a drugi posle kočione čeljusti , rukom zavrneš. Blokirano guranje... I plus alarm, lanac, itd . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9995 Napisano Novembar 11, 2021 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lako se zaborave ti šrafovi gurnuti kroz disk pa eto belaja. Imam neki disclock jarko žute boje i opet izbegavam da ga montiram, zbog zaboravnosti. Kažu da je najbolje montirati ga neposredno pre šape kako ne bi mogao da se zaleti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Novembar 11, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo sluzi kao disk lock.https://www.e-hardware.co.uk/media/catalog/product/cache/770603183febbc71840e3da7acd53eb5/7/0/7080600-gatemate-heavy-duty-armoured-block-padlock-stainless-steel-nickel-plated_5.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 11, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tip katanaca je jedan od najizdrzljivijih jer se ne mogu klasicno seci klestima, gurnuti bonsek, lomiti kuciste i slicno. Osovina se obrce. Sve je tesno pa se tesko prilazi. To je fizicki deo. E samo je pitanje bravice i brenda da li se lakse ili tesko obija cesljanjem no i tu postoje brendovi koji debelo odskacu kao npr finski Abloy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 11, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, antir3ality said: Mnogo mu dobro stoje kramponke ! Koje su ovo gume, daj još neku sliku Pozadi Mitas E07 Dakar, napred Continental TKC80 twinduro. Da, mocne su. Veruj mi da u tel nemam nijednu pa mozes prelistati moje prethodne komentare pa i na tu temu oko guma i naci ces neke fotke. Promenio Novembar 11, 2021 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 62 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan LJudi, kakav je upgrade NC-a za 2022 u odnosu na model iz 2021..... Promenio Novembar 14, 2021 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Novembar 21, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dali se može staviti far od nove 750x na model iz 2017 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 21, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od modela 2012 mogao se montati do najnovijeg modela. Mislim da sam na FB video NC 2016 da nosi far od predhodnog modela. E sad dal moze sa najnovijeg na predhodni to vec ne znam. Mozda moze da se ugradi al je pitanje dal ce plastike bocne zabraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis fizicki da, ali zar instalacija nije totalno drugacija? U Delti mi davno rekose da su samo zice razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 22, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tak kao sto kazes.... zicke su najmanji problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 2016.+ Ima led far .. Treba videti da li ima električnu jedinicu van fara ili unutar, za napajanje.Recimo kod mene na Traceru ispod farova stoji modul na kome piše Light control unit.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Novembar 22, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Na 2021 dugo svetlo se nalazi odvojeno, ispod fara, tako da bi morao da menjaš kljun i sve bočne plastike plastike. I pitanje je da li bi se uklopile sa prtljažnikom. Tako da, u praksi, nemoguća misija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Dingospo 7 Napisano Novembar 24, 2021 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2021. at 16:34, Savamalac je napisao: Evo, ako se neko razmislja da kupi, porez na prenos, opstina Savski Venac, skromnih 19.249,73 RSD. Ceka se 30 dana na resenje. Platio 21.200rsd ali sam cekao 15 min...u ZR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Dingospo 7 Napisano Novembar 24, 2021 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego bando...gde bre gume da napipam? Mislio sam da sad tokom zime uzmem dve nove za 2022. Gledam po sajtovima i magacinima. Nigde nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Novembar 25, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje letnjim i moto gumama krece u drugoj polovini februara ili pocetkom marta. Strpi se malo,novac na stranu pa cekaj kad se pojave.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Novembar 25, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko radio sedishte kod Srdjana da mi preporuci na shta da obratim paznju osim nagiba ili je decko vec izbrifiran - zna tacno koje su nashe muke? Kako se moze poboljshati suvozacko? Promenio Novembar 25, 2021 član godovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 25, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim ali mislim da je @Justicijeradio kod njega sediste. Za moju guzicu odlicno. Za suvozaca losije nego na downtownu (razumljivo). Svakako obrati paznju na suvozacevo, na debljinu materijala, ako je predebelo, moze da zaglavljuje bravica prilikom otvaranja za sipanje goriva. Jednu otkljuca, drugu ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan fino društvo. Da se prijavim! Crvena manuelna, model 2021. preuzeta u srijedu ove sedmice (23.11.21.) u Tuzli kod Odiseja zastupnika Honde za BiH. I da Vam se svima zahvalim na 266 stranica strasti, znanja i zezanje koje sam od "korica do korica" pročitao. Šaljem i par fotki. Ako vas zanimaju detalji oko cijene, procedura kupovine, mojih muka i na kraju prevoza do Mostara rado ću vam napisati. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična kupovina, nek ti je sa srećom i sve pohvale na pročitanoj temi Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 26, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke i od mene, piši detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...