Jump to content

Moto Zajednica

Justicije

Članovi
  • Broj tema i poruka

    324
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Justicije's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

322

Reputacija u zajednici

  1. Ako je neko aktivan ovde, obaveštenje od danas, novi Stelvio u Srbiji negde krajem maja. Homologacija je u toku.
  2. Društvo, drugar ima originalne Honda bočne kofere za Africu 1000 Advanture Sports. Ako nekoga interesuje, javite se porukom pa ću mu preneti kontakt. On nije na forumu pa me zamolio da postavim.
  3. Ekipa, Imam na prodajzu GIVI nosač centralnoig kofera SR8203 i ploču za Givi/Kappa monokey kofere. Sve je novo, znate i sami kad mi je u martu stigao motor. Naime, ja sam na Africi imao GIVI ALU kofer 48 lit, a posle sam za Guzzia kupio manji od 38 lit. Pre dva meseca sam Afriku zamenio sa GSom i sa njim dobio onaj mali koferčić od 32 lit u koji ništa ne može stati pa ni kaciga. Ovaj moj od 48 je idealan. Nije prevelik kao 58ica, a nije ni mali kao 38. Tako, ja sa Afrikom dam 38, a zadržim 48 i kupim nosač za GSa. Sad ne želim prodavati original GSov da ga imam kad eventualno budem prodavao motor, pa sam odluôio kupiti nosač za taj kofer i terati ga na Guzziu. Tako mi je ovaj Giviev za Guzzia višak. Znam da u Motolandu nema ničega pa ni tog nosača, pa reko možda će nekome trebati. Cena bi bila 150 evra u kompletu nosač i ploča M9 crna. Sama ploča u Motolandu je preko 100 evra. https://media.givi.it/XN-Prodotti/istruzioni/SR8203.pdf PLOČA KM9B-M9B | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Ploča za kofere sa MONOKEY sistemom kačenja izrađena od anodizovanog aluminijuma debljine 3mm. Ako nekoga interesuje, javite se. Nosač kovera za Moto Guzzi V85TT - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM GIVI nosač centralnog kofera za Moto Guzzi V85TT sa pločom M9B za sve monokey kofere. Sve je kao novo, korišteno 4 meseca i cca 1800 km na motoru. Cena je prilično ispod...
  4. Ja sam nakon prvog servisa prešao 1500 km uglavnom po gradu i tu po okolini. Jedina duža vožnja je bila cca 300 km u jednom danu. Nisam ga "pržio" jer ni sam nisam taj tip vozača, a i taj motor mi nije za to, ali za ovih 1500 km nije potrošio ništa ulja i nisam dosipao iako sam od Miloša uzeo 1 lit istoga koje i on stavlja na servisu da imam. Prosto, motor je vazdušara i normalno je da malo ulja potroši jer se realno više i greje. Isto je i kod vazdušare GSa. Moj drugar na svakom našem putovanju koje je uglavnom do 2000 km u pet dana jer toliko ukrademo vremena, dolije u svoga 1200 cca 2 dcl svaki put. Baš zbog tog iskustva koje imam sa drugarom sam pitao Miloša je li to normalno i na odgovor da jeste, uzeo sam litru da imam. Ja nisam nikakav znalac, prenosim što sam video i čuo, pa ako su ovo gluposti, molim da mi oprostite.
  5. Evo i oglasa Honda Africa Twin 1000L DCT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin 1000L DCT, 2018. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 39700 km, Zemun. Cena 12.900 € - Motori - Polovni Automobili
  6. Justicije

    NC750X 2016

    Evo i oglasa Honda Africa Twin 1000L DCT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin 1000L DCT, 2018. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 39700 km, Zemun. Cena 12.900 € - Motori - Polovni Automobili
  7. Društvo, prodajem Afriku. Trebalo je da se kombinacija sa prodajom i uzimanjem drugog motora zavrti na kraju godine, ali ispalo sad pa ako je neko zainteresovan, javite se porukom, daću vam sve info.
  8. Justicije

    NC750X 2016

    Ekipa, ako je neko razmišljao evo prilike. Prodajem svoju Afriku sa DCT menjačem. To je model 1000 ccm, 2018. prešla nešto manje od 40.000. Darko i Savamalac znaju motor. Da sada ne nabrajam podugačak spisak dodatne opreme, a ima bukvalno sve i još malo više i nema ni pare a kamoli dinara ulaganja do toga da su gore nove novcate Pireli Scorpion gume. Ako je neko zainteresovan neka mi se javi, lako ćemo se dogovoriti.
  9. Kako kaže Jokić, ima li neko za basket?
  10. Ja je nisam primetio. Ali, slabo sam i upoznao motor za tih 950 km da bi ti to mogao odgovoriti. Jedino mislim da je preciznija idikacija na displeju u kojoj je motor brzini. Znalo mi se dogoditi da stanem na semaforu, iz druge spustim u prvu, a on na displeju zadrži drugu dok se motor malo ne pomeri i onda pokaže prvu. Sad se to, čini mi se, ne događa.
  11. Jesam. Po meni je sve bilo sasvim OK, Cena je na nivou i drugih brendova. Sećam se da sam toliko platio i za NC s tim da je to bilo tamo 2020te. Ovde sam dodatno platio 5.000 učitavanje novog softvera. Ako sam dobro shvatio, to fabrika šalje. Za PGS motore to ovde radi Miloš iz Jajinaca. On je kažu najpoznatiji guzzista u Srbiji i radi korektno i sve je bilo kako smo se dogovorili. Meni od prvog dana ne radi senzor za nivo goriva u rezervaru. Kad sam bio kod njega za dve min je ustanovio šta je problem, ispisao taj obrazac za garanciju. Trebalo bi upravo da je stigao taj deo za zamenu. E to je možda moglo malo brže, to čekanje novog dela iz Italije. To je do uvoznika. Ali, ja sam još uvek pod tenzijom nabavke tog motora i svega što je tu nabavku pratilo, tako da se baš i ne osvrćem na to. Kažem, to je tek prvi servis, filteri i ulje i nema mnogo prostora za zaključak kako sve funkcioniše.
  12. Ekipa, protekli vikend sam proveo u Italiji tj u Torinu pa sam iskoristio priliku da odem do Mandella i posetim Guzzi muzej. Evo par fotki
  13. Hvala. Jesam, stavio sam samo par stvari da ga malo zaštitim. Pored blatobrana tu su još zaštita fara, zaštita kardana, proširenje ćopoave i proširenje štitnika ručki. Želim da ga držim u izvornom stanju što je više moguće. Još me čeka da tank i ove plastikice ofarbane u tu crnu boju zaštitim folijom i ne diram više ništa.
  14. Hvala, pogledaću. Evo par fotki.
  15. Hvala. Idem kod Miloša u Jajince na prvi servis pa ću ga pitati. Ja sam mislio da se u šestoj uopšte ne pale. Nema veze, ne smeta mi samo da znam da nije neka greška.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja