Jump to content

Moto Zajednica

Max Dingospo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    50
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Max Dingospo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Kineski za 10evr, kupljen na Aliju. Dokazano los.
  2. Pa vidi...na NC 2014g mi je cucnula samo mreza za tank. Inace se taj strap stavlja pozadi ali sam na prethodnom VT500c to stavljao napred na suzu i super se uklopilo. Ovaj put je i bolje jer zakacim za frunk vrata i ostanu funkcionalna. Ne smeta kederima od vrata isto tako. Idealno. Ja sam jedino nasao mrezu koja je znatno gusce pletena tako da mogu i sitnije stvari da poubacujem a da ne ispadne. Odlicno stoji npr.mapa u tome sa par osnovnih sitnica.
  3. Evo i ja sam pre neki dan dok sam pakovao motor da prezimi...precvikao kljuc od NC750x. Ima neki tanak vratic od dugackog kljuca. Nebitno. Odem kod Elezovica i rece mi covek 4000rsd za kljuc. Ajde de...odvojicu se od tih para jer mi treba kopija, za koju bih priveskom nakacio glacu starog kljuca jer ima RFID chip. Jbg, sad citam ove komentare o narezivanju od 350 rsd i slatko se nasmejem.
  4. takoe...blizu 4000km a bio je mazen i pazen. na svakih 300-400km pran i nauljen [sae90] a nakon voznje po kisi, podrazumeva se. samo sam primetio da se ringovi listaju i perutaju sa lanca jedan po jedan. verujem los kvalitet lanca i ko zna kako odrzavan pre nego sam ga preuzeo. Sad je prvi koji menjam od kako sam ga uzeo.
  5. I ja se slazem da mi je bilo cudno sto moze nov lanac na stare lancanike ali kapiram, samo sto su kupljeni (pre 3.000km) i deluju stvarno tip top. Ono sto sam primetio je nejednako istegnut lanac. I msm da nije pametno da sa tim nastavljam ili zapocinjem neke duze voznje. Kakvi su vasi saveti u vezi toga? Da jos malo teram sa ovim lancem tj.dodatno ga zatezem do proleca...ili da kupim novi set lanaca i lancanika pa predupredim sve nedace?
  6. Au bogtejebo...meni je bas kontakt osoba tamo rekla da bi samo lanac kostao 25.000rsd a uz to rad odnosno ruke ne vise od 3.000rsd. Jel moguce da su oni ugradili te svoje sate u cenu lanca samo da bi pravdali kroz 'originalnost' takvog rezervnog dela jer se cena uklapa sa onim sta su meni rekli. Meni je istog trena bilo jasno da tolika cena ne moze da se opravda u vidu jednog lanca. Pa jel Swarovski model?
  7. Aj bas prenesi ovde konacan sud kada ga zavrsi. Dolazim i ja u iskusenje da to uradim.
  8. Lanac propo...ringovi popucali. Vreme mu je. A lancanici ko novi Gde mogu da uzmem solidan lanac a da nije 25.000+ iz Delte. Fala vi fala.
  9. Da...suvozacko treba da ima greben. Konstantno ljudi skliznu napred toko kocenja.
  10. Nego bando...gde bre gume da napipam? Mislio sam da sad tokom zime uzmem dve nove za 2022. Gledam po sajtovima i magacinima. Nigde nista
  11. Platio 21.200rsd ali sam cekao 15 min...u ZR
  12. Ima i Wiener Stadtische. I to sve sa kalkulatorom koji se nadovezuje na kontakt formu preko koje vas obaveste o konacnoj kalkulaciji. https://wiener.co.rs/za-stanovnistvo/osiguranje-vozila/kasko-osiguranje/kalkulator/ Poslao sam upit pa kad mi odgovore javljam kakvi su uslovi.
  13. A jesi li imao priliku da ih pitas sta se desava ako do kradje dodje a da nisi prisutan odnosno nemas nikakav pouzdan snimak nadzorne kamere recimo?
  14. Msm da bih radije ocitavao temp i toplomerom u pokretu...ako treba
  15. Bice u rezervi...a i za ortaka koji kida off mnogo vise i uvek stavlja obican lanac. Uzeo sam nas SAE 90 pre par sati...oprao ponovi i dobro zastitio
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja