Lucky George 423 Napisano Februar 6, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...bolje ista nego nista. To je kineska kopija Givi stitnika ...nema neku cvrstinu i tesko da bi izdrzali neki pad ili ako bi se naslonio motorom na neki zid recimo...ali od vetra stiti dovoljno, ako te to zadovoljava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Februar 6, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan hajde, vidjecu koliko su originalni... pa cu skontati... hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 6, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ihhhh skontaces vrlo brzo.... samo gvirnu u cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stara malo modifikovana @Lucky George mozes li uraditi slicku na majicu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Februar 8, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Satelis je napisao: Jedna stara malo modifikovana @Lucky George mozes li uraditi slicku na majicu? Mogu kolega @Satelis , samo daj dimenzije slike i majice ...i boju naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Boja ista ki ova, dimenziju cu ti reknem kad premerim jer sad nemerem moc.... otkravljujem se od ladnocu, vozio danas malce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Februar 8, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Satelis je napisao: Boja ista ki ova, dimenziju cu ti reknem kad premerim jer sad nemerem moc.... otkravljujem se od ladnocu, vozio danas malce Boja majice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Crna ili siva.... mislim da bi bolje cucnulo na crnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, DID ili Saito Chain kit? Trenutno je popust DID-ovih kitova, tako da je cena gotovo identicna kao i za Saito, tacnije DID je skuplji 6€, pa je moje pitanje da li je originalna razlika od 30€ (DID > Saito) i stvarna razlika u kvalitetu? Oba brenda koriste JT lancanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Februar 10, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, saxomofon je napisao: Ljudi, DID ili Saito Chain kit? Trenutno je popust DID-ovih kitova, tako da je cena gotovo identicna kao i za Saito, tacnije DID je skuplji 6€, pa je moje pitanje da li je originalna razlika od 30€ (DID > Saito) i stvarna razlika u kvalitetu? Oba brenda koriste JT lancanike. Gde je popust? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco eeeh sad jos i da Vam kazem... u Louisu popust je i na kocione plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Februar 10, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Videh i ja u Louisu DID set za nesto malo vise od 100e, al nisam do sad kupovao iz Louisa. Jel oni salju u Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Sada je DID kit 96€ i to ako se kupi u Nemackoj. Mislim da salju i za Srbiju, s tim sto se placa dostava i carina+porez kod nas. Ako zelite dostavu, cena je i manja od 96€, jer je to cena sa PDVom. Ja sam trenutno u Nemackoj, tako da cu sebi rezervisati jedan kit, samo jos da mi neko potvrdi da li je DID toliko bolji od Saito-a. Imate i par kolega sa foruma koji rade usluznu kupovinu i dostavu iz Louisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 10, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzi DiD i ne beri brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco Da budem jasan - ponudio bih Vam se da Vam kupim i donesem, ali sam ogranicen prtljagom, pa mi je malo problem da spakujem sve. Javite se kolegi ProMaster, mislim da Vam on moze pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Februar 10, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi @ProMaster što se ponudio da mi kupi delove, ali Honda je pre sat vremena prodata, tako da mi neće trebati ništa od delova 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Februar 10, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je otišao motor, a kupci nisu hteli bočne kofere, prodao bih iste zajedno sa nosačima za kofere. Za model pre 2016. Cena... mislim da vrede 250e sve zajedno. Dupli ključevi od oba, u odličnom stanju. Ako nekog NCovca zanima... IMG-7720 IBB.CO Image IMG-7720 in Honda NC700XD album Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti to nosio V46 top case kao bocne kofere? Ne mislim nista lose, samo mi je neobicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Februar 10, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, sargeras je napisao: Jel si ti to nosio V46 top case kao bocne kofere? Ne mislim nista lose, samo mi je neobicno. Tačno Ništa ne fali, samo više ima mesta za prtljag. Njima je kačenje za bočne nosače, tako da kontam da su i za to predvidjeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ova tri kofera kao prtljaznik A, a verovatno i nekih vozila B segmenta :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko placate lezajeve? Ovo su 4 pljeskavice. Dzaba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu ista cena - 22€ za set. Pitanje je samo da li je All Balls Racing dovoljno dobar kao SKF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13127 Napisano Februar 11, 2020 Ne silazi, 7458 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan All Balls su prepakovani, tj. brendirani kinezi. Doduše, gomila stvari i ležajeva dolazi iz Kine, većinom. Ja sam uvek za KOYO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 11, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pisao o lezajevima tako da se ne bi ponavljao. SKF nikad nikom ne bi ugradio pa i da mi donese i kaze "ugradi/zameni". Jedne godine, umalo mi se nije zapalio automobil na NBG zbog pomenutog lezaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmm nikakvi kinezi. Alekre Japanci su uvek pozeljni. Hvala Satelis za izneto iskustvo. Jedno negativno iskustvo ne znaci da je jedino ispravno, kao sto sam skoro prodao jedan auto u kome se za neke budget novce SKF veselo vrti vec vise os 15god koji je koriscen za seoska bespuca i tegljenje materijala, zemlje, alata, gradje itd i na drugom autu oko 7, 8god. Samo upitah sta koriste drugovi clanovi i po kojoj ceni otprilike jer se nisam interesovao sta se nudi na trzistu za nas motor pa malo da prikupim informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...