Arakis 5950 Napisano Jul 5, 2018 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pazite se neoriginalnih filtera bilo koje vrste - vazduha, ulja... Velika s*anja mozete da napravite agregatu samo zbog ustede od nekolimo stotina dinara. Budzevina po Balkanskom receptu ne traje dugo a moze da ima "vesele" posledice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 5, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Balkanski recept je nemenjanje filtera U Delti je skoro 10.000 bio. Nema ni ekonomskog ni tehničkog razloga da toliko košta, skuplje od većine filtera za auto. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da ides na Ali kad imas Hiflo varijantu u NS. Ja narucio pre nekih par meseci da imam u rezervi za 1900 dindzi. Evo ti link. Nadam se da ovo nije protivno pravilima foruma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 5, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala! Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 5, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sargeras je napisao: Nema potrebe da ides na Ali kad imas Hiflo varijantu u NS. Ja narucio pre nekih par meseci da imam u rezervi za 1900 dindzi. Evo ti link. Nadam se da ovo nije protivno pravilima foruma. Takodje uzeo Hiflo ali ne od njih vec Motocross team KV..... sa popustom ga platih 1.500din. na kraju je drugar, nas clan ( @bbocko ) odradio prekljuce crtez stitnika juce putem maila je prosledjen na Limar d.o.o radi izrade da bi danas bio gotov i preuzet platih 2.600din Produzih do Uradi sam, nasao mrezicu ali nisam je mogao poneti, golema tj nemam je di staviti tako da cu se sutra opet morati prosetati kolima. @dexter Ne znam zasto tvoj stitnik nije stigao, ako si ga u opste i poslao kao sto si rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram da primetim da je ova tema jedna od aktivnijih, kad god otvorim forum (a u poslednje vreme to i nije tako cesto) ona je u vrhu. Sto je fino, jer motor je bas takav, fin. Sto se tice manuelnog menjaca, ja jedino cujem cak, cak, cak... I brrrrrr, brrrrrr... To u nizu. Sjajan menjac, vrlo precizan. A kod Bobana sam radio sajlu podizaca prozora na nekom autu nekada, a znam da radi i creva na motorima. Mislim da ima posla, radi jako dugo, sto bi opet trebalo da govori o kvalitetu. Inace, stavim motor pre neki dan u oglas. Javila se trojica, cetvorica, jedan cak dosao da vidi. Nudili neke novce, hteli da trguju. Nudili i Audi, i Yamahu. Nisam ga dao, a sad cu i da ga skinem iz oglasa. Valjda sam na trenutak zaboravio koliko meni znaci prakticnost i ekonomicnost ove Honde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 7/3/2018 at 5:52 PM, sargeras said: Zna li neko gde se moze kupiti odgovarajuca sajla za kvacilo? Idem na duzi put, a ugradio sam risere volana pa je sajla malo nategnuta. Voleo bih da imam drugu provucenu samo da zakacim ako pukne. Uzeo bih koji cm duzu da se isto ne bi desilo dva puta, pa bi i duzina bila zgodna informacija ukoliko je poznata nekome. Stevcevic iliti Zika sajla ispod bogoslovije. Rade sajle, taximetre, podizace stakala i sve vezano za te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam bio u prolazu u Markos- u Novi Sad, u sklopu prodavnice ima i servis. Uđem pitam jel imaju delova za NC, keže čovek ne trebaju ti delovi, rekoh: što? Kaže : pa ne kvari se. Samo redovni servisi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 6, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svako relativno novo vozilo... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod njih radim servis... I bas sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 9, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Totalno sam zaboravio da mi je ostalo parce mrecice kad sam zatvarao rupu ispred izduvne grane, trazio neke delove i naletim na istu....tihhh se bacim brzinski na posao. bacio 4 ruke cink spreja potom jos toliko mat crnog za visoku temperaturu (do 1.300 C') nije lose diht masa ce drzati mrezicu, trpi vibracije, temperaturu...taman namackati po obodu, ivicama, krivinama....umereno za kraj, pritisak i da se susi, vid'cemo ujutru na sta ce liciti, nadam se dobrom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Satelis na velikodusnom trpljenju mojih glupih pitanja vezano za povezivanje grejaca rucki. Jedna napomena vezano za zamenu ulja, u manualu mi pise da je potrebno dosuti 3.4l prilikom promene uz filter. Ocedio sam ulje desetak minuta, sve po PS i dosuo 3.2l kako bih mogao da proverim i dodam po potrebi. Posle provere (sve je proveravano kako valja, na ravnom, uspravan motor, bez zavrtanja cepa) nivo je bio preko maksimuma. Morao sam da izvlacim visak, sto bez vakuum pumpe nikako nije lepo, pa da se isto ne bi desilo nekome, sipajte prvo 3l pa polako odatle. Danas sam skapirao da je mesto gde sam radio zamenu bilo nagnuto par stepeni tako da je zadnji kraj bio nize nego na ravnom, sto bi po mojoj logici izazvalo da vise ulja iscuri, ali to ocigledno nije tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 10, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, kad treba nesto vici(te) inace, kako sam se nadao tako i bi sa strane je ostavljeno mesto za duplo lepljivu traku gotovo, jos da namontiram i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis jesi li montirao one led zmigavce? Cini mi se da sam video na nekoj od prethodnih strana da si ih uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 11, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skapirao da je mesto gde sam radio zamenu bilo nagnuto par stepeni tako da je zadnji kraj bio nize nego na ravnom, sto bi po mojoj logici izazvalo da vise ulja iscuri, ali to ocigledno nije tacno. Manuelni menjač? Ako je nagnut na ćopavu, sa te strane je i šraf, ne bi trebalo mnogo da ostane... Mislim da je količina ulja svakako predimenzionisana po manualu za tako mali agregat. U četvorocilindrični Jazz, od koga ovaj vodi poreklo, ide 3,6l ulja. Verovatno zbog hlađenja ili dužeg intervala zamene... Večito pitanje: Koje si ulje sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 11, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis još žmigulje i sjedalo pa bubanj i onda X-ADV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 503 Napisano Jul 11, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Satelis je napisao: Nema na cemu, kad treba nesto vici(te) inace, kako sam se nadao tako i bi sa strane je ostavljeno mesto za duplo lepljivu traku gotovo, jos da namontiram i to je to Bravo Dare, odlicno je ispalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 11, 2018 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, prati indikator da se ne desava da prebrzo pali ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 11, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Jupiter je napisao: @Satelis jesi li montirao one led zmigavce? Cini mi se da sam video na nekoj od prethodnih strana da si ih uzeo. Nisam, sve je spremno, ceka se 30K na satu.......kad bidne cu pisem Pre 9 sati, GuMi5 je napisao: @Satelis još žmigulje i sjedalo pa bubanj i onda X-ADV... Si lud, ko ce opet da se zeza oko dodatne opreme, prepravki....ma da nista ne bi imao protiv jednog X-ADV. Pre 5 sati, Alekre je napisao: Dare, prati indikator da se ne desava da prebrzo pali ventilator. U gradu svakako pali cesto ventilator, ne bi smeo cesto paliti na magistrali. Svakako pratim situaciju jer je sace sitnije.....msm da nece biti problema. Eto koliko je bilo potrebno za izradu stitnika hladnjaka, latio sam se neceg sto u opste ne poznajem + radjeno je sa jako malo vremena jer sam prezauzet poslom. Nego ne znam zasto se dexter ne javlja, rece da je poslao stitnik koji nikako da stigne.....dal je zaista poslao il je jos jedno baronisanje pitam se ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 11, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, GuMi5 je napisao: @Satelis još žmigulje i sjedalo pa bubanj i onda X-ADV... Svira meni baš danas neki tip na semaforu i pita iz auta "Brate, je l' to onaj X-ADV?" :D Reko' nije, slično tome samo je ovo motor, a ono je skuter. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 12, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Satelis said: Si lud, ko ce opet da se zeza oko dodatne opreme, prepravki....ma da nista ne bi imao protiv jednog X-ADV. Motor je baš babaroga i meni se sviđa do bola... jedina dilema je "zašto je toliko skup"? Ne treba niko pogrešno da me shvati motor je odličan ali ako ću da izbacim 10k € za motor onda će to teško biti X-ADV... Nekako je NC daleko bolji izbor... uzimajući sve u obzir... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 12, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan On 6/22/2018 at 12:15 AM, Satelis said: Ja ne teoretisem vec pisem onako kako jeste, onako kako treba biti a ocigledno nije tako, nit je blizu tome.....tako da, razmisli ko zapravo teoretise. Da sam zaposlen u Delti, tabla bi bila zamenjena o trosku fabrike, Delta bi uzela deo kolaca tj zaradila bi nesto para, saxomofon bi otisao kuci zadovoljan sa novom ins. tablom na motoru. Jbg ne radim tamo, moja jedina pomoc moze biti na ovakav nacin ili ti ukazivanje da nije bas tako kako mu iz Delte prezentuju.....ne znam sta bi vise mogao ocekivati od mene??? Izmedju ostalog, stigao mi je juce prsluk za letnje dane, vetroodbojan je testiran nesto posle 18h, obukao preko majce, nigde da pirne vetar, dobro stiti grudni kos dok su se ruke dobrano ladile. Sivi deo je toliko reflektujuci da je vozac i te kako uocljiv stvarno je ovakav efekat......dobra stvar za male pare. Ovo vam je sad na akciji 15 dolara ja porucih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 12, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim motorce, i da se pohvalim: Juce je Junior primio pelcovanje za "velike motore" upravo na NC750X mog dobrog prijatelja. Ponosni osmeh govori sve. :-D 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 12, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @filipfg Prsluce ne skidam..... odlicno radi posao. @SHOKLA O masala, nek je sa srecom i puno bezbednih km mu zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 12, 2018 (promenjeno) Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Satelis je napisao: @filipfg Prsluce ne skidam..... odlicno radi posao. @SHOKLA O masala, nek je sa srecom i puno bezbednih km mu zelim Thnx! Za sada i trenutno vozika skutere Pezoa Vivacity i Suzuki Katanu AY50 i jos po nesto), imao je i Pulsera 125, ali mu je ovo prvi veci motor koji je samostalno vozio. Naravno, DTC u D modu. Mislim da sin jos uvek varnici od uzbudjenja... :-) Promenio Jul 12, 2018 član SHOKLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...