Jump to content

Moto Zajednica

SHOKLA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1435
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu SHOKLA

  • Rođendan 16.11.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO
  • Motocikl
    Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Poslednji posetioci profila

23477 profile views

SHOKLA's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,7k

Reputacija u zajednici

  1. Ko u Sr. Mitrovici radi ispravljanje moto felni? Neki kointakt, nece biti na odmet svima.
  2. Na nesto ovakvo sam mislio.
  3. PRONADJOH!!! E, sada, da li izmedju dodatnih svetala i blatobrana ide neka podloska, odstojnik, navrtka...? Znam da cu i sam uklikeriti najbolje resenje, ali da ne masiram mozdane vijuge, ukoliko je neko to vec apsolvirao.
  4. Nego, kako ste bese resili montazu dodatnih svetala? Znam da je neko negde napisao pre 20-30-35 strana, ali ko ce to sada pronaci...? Bese negde dole, na stapove prednje viljuske? Neki dodatni nosac, ili se samo usrafe u drzac blatobrana na viljusci?
  5. Pokloni meni, ubacicu ih u auto (Vectra A - h4).
  6. Evo, pregledao sam ceo kp, i ove su najjeftinije u ponudi. Upravo sam narucio za FJR. H4 Bi led projektori za kratko i dugo sa CANBUSOM - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju nove led H4 Biled sijalice sa projektorima u sebi koje staju u svaki far vozila ili kamiona za kratko i dugo svetlo. CANBUS su i ne pokazuju gresku na tabli. Extra su jake i mogu... POZZZ kolege!!!
  7. Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam... ZABORAVI!!! Upravo sam pregledao fotke u fonu, i uklikerio da su, u stvari, na FJR-u h4 sijalice u farovima... A ja pretrazio kp trazeci h1 sa socivom. Jos uvek funkcionisem na nivou Kawe koju godinama teram... E, jesam MAGARAC!!!
  8. Upravo sam pretrazio ceo kp, i nisam nasao te sa sopstvenim socivom. Inace, koja vrsta sijalica idu u FJR za kratka, a koje za duga svetla?
  9. Imas li neku oznaku tih sijalica, ili jos bolje link ka oglasu? Pretpostavljam da su za oborena svetla, cim navodis cut-off. A sta se preporucuje za duga svetla?
  10. Zar i ti poklopcici postoje? Pojma nisam imao, kao sto pojma nemam da li ih ja imam na FJR ili ne? Imam kofere i nemam pojma da li ti poklopci postoje i sa njima, ili su samo na masinama bez kofera,,,???
  11. Naruci na adresu nekog prijatelja u Austriji, i neka ti donese ili posalje, i nemas pdv i carine. @Vljko: greska u citiranju, jbg, internetski poludoucen.
  12. Nije problem u dužini šrafa, već što oblik i dubina tih fabričkih silena ne odgovaraju tegićima koje sam kupio. Nalaze se preblizu kraju ručice, pa novi tegići ne naležu. A na tim novim tegićima već ima mehanizam za fiksiranje, tako da ovi iz cevki moraju van, ili da ih dobrano ukucam unutra, što ne bih ako baš ne moram.
  13. Aha, znači klasičan silen blok, metal-guma-metal sa navojem u sredini? E, sada, ima li caka da to izadje van, bez uporrebe kovačkih alatki i metoda?
  14. Kakav radapciger? Gumeni sileni su utisnuti u cevki guvernale, a u sredini su biksne sa unutrašnjim navojem, u koje se ušrafljuju tegići. Kako im prići i izvući ih?
  15. Danas sam montirao podizače ručica na svojoj FJR. Imao sam u planu da zamenim i tegiće na krajevima ručica, medjutim, kada sam odvrnuo postojeće fabričke, u cevki volana su ostale gume sa navojem u sredini. Pitanje je: da li je to moguće izvući bez da se iste unište, ili su ubačene unutra i zalivene "za zauvek", kao kod BMW motocikala, npr?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja