Vitez Koja 221 Napisano Novembar 9, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 ja imam crnu da poklonim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, zdravkoco je napisao: Mislim da je 0.5 Cm. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Hvala na informaciji. Vidim da je tvoja štampana u dve boje, ja ću da lepim običnu kater foliju iz razloga što želim da proširim ponudu i na trakice (pored ostalih nalepnica), pa da vidim kako će se ponašati posle više pranja, petrojela, sprejeva, raznih sredstava, prljavštine, itd. Ne znam kakva je folija bila kod CBR, ono nije moglo da se uništi... pre 5 minuta, Vitez Koja je napisao: @Alexandra995 ja imam crnu da poklonim Hvala ti svakako na ponudi, vijam crvenu da udarim kontrast motoru. A i crna baš lepo stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 221 Napisano Novembar 9, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan E crvenu nemam ja sam juce meni belu zalepio, sitan detalj a mnogo lepse izgleda motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 3414 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam naručio deblje,beše 1cm ako se ne varam, fluo, kvalitetne ali nisam mogao napraviti kružnicu nikako, bez da se ne gužva.Možda bi mogla ali možda za 18 cola točak. Vratih pa obične stavih, nisu loše. Debljinu bih mogao izmeriti po podne, posle 15h,ako treba? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, shoyyka je napisao: Prvo sam naručio deblje,beše 1cm ako se ne varam, fluo, kvalitetne ali nisam mogao napraviti kružnicu nikako, bez da se ne gužva.Možda bi mogla ali možda za 18 cola točak. Vratih pa obične stavih, nisu loše. Debljinu bih mogao izmeriti po podne, posle 15h,ako treba? Ako ti nije problem. Ja ću već zakrivljene da ih sečem (iz 3 ili 4 dela), tako da neću imati problema sa gužvanjem. Još jedna sa prethodnog fotkanja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Novembar 10, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2675 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za stavljanje tih kružnih trakica postoji mala alatka koja klizi po rubu felne i lepi traku ravnomerno po točku. Ja kupio kad sam kupio Puig trakice. Samo me mrzi sad da skidam stare sa felni i lepim nove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 3414 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Izmerio... 7mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno je došao red da se rasturi tabla i reše dugmići za odometar i sat. Očekujemo laku i brzu opravku, javljamo se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18148 Napisano Novembar 17, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2455 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Alexandra995 je napisao: Konačno je došao red da se rasturi tabla i reše dugmići za odometar i sat. Kad si vec rasturila satove, zameni obicne sijalice led-ovima...mnogo lepse i modernije izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22878 Napisano Novembar 17, 2023 Integrisan, 9731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve su LED fabricki... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad ništa neću da diram sem tih dugmića, navikla sam da pratim sat, ne mogu ni km da resetujem, baš mi je smor bio kad sam ga kupila i pokušavala da naštelujem vreme, dok nisam skapirala da dugmići ne rade... Čak smo mu i u 00:00 čupali kleme, al' vide barabu, zapamtio je vreme, uzalud mi beše ideja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 227 Napisano Novembar 17, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su radili dugmići al je resetovao dnevnu km na 0 posle svakog gašenjaПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo šta mene čeka kad popravimo dugmiće... pre 38 minuta, Vojkan je napisao: Kod mene su radili dugmići al je resetovao dnevnu km na 0 posle svakog gašenja Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Vidi ovde, možda nađeš odgovor... Trip computer resetting | Honda CB1000R Forum WWW.HONDACB1000R.COM Hi all, just quickly introduce myself, my names Dave and I'm from Surrey. I'm new here and this is my first post on this forum! I recently bought my second cb1000r (no I'm not... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 227 Napisano Novembar 17, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan HvalaOtišla hondica...Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Alexandra995 je napisao: Čak smo mu i u 00:00 čupali kleme, al' vide barabu, zapamtio je vreme, uzalud mi beše ideja. Džabe, mora biti Nova Godina. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao... Može da se sredi na licu mesta, skine se prozirni deo, zatim crni. Ne znam koja muka je naterala ovaj deo da skroz ispadne iz ležišta. Bukvalno je trebalo samo da se vrati na ove plastične vođice i to je to. E sad, TRIP1 i TRIP2 su na nuli, verovatno da me tu čekaju novi problemi, videćemo. Za sad, imam sat koji funkcioniše. I naravno, čarapa na ruku, petrolej, četkica za zube i udri. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 400 Napisano Novembar 20, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Danas se provozao do Kosmaja, nedostajala mi voznja. U povratku preko Ralje malo podigao tempo, lepo drze Miselinke kad se zagreju cak i po ovoj hladnoci 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Alexandra995 je napisao: E sad, TRIP1 i TRIP2 su na nuli, verovatno da me tu čekaju novi problemi, videćemo. Za sad, imam sat koji funkcioniše. TRIP ipak resetuje. Sinoć sam provozala malo motor, ugasila, dala kontakt, sve je izbrisano (TRIP1/TRIP2), sat pamti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22878 Napisano Novembar 21, 2023 Integrisan, 9731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Raskaci kontakte ta dva dugmeta sa stampe pa vozi neko vreme tako, ako se i dalje bude resetovalo pokarabasili su sat prilikom vracanja kilometraze... A ako ne, jedan od tih tastere je u stalnom spoju (zalepio). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Novembar 21, 2023 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 99% su zeznuli pri nestručnom vraćanju kilometraže. Imao sam isti slučaj. Jebiga, naša posla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 227 Napisano Novembar 21, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Heh, pratio par foruma i grupa preko, masa ljudi imala isti problem...meni liči na neku ,,sistemsku" greškuПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Tražila sam sinoć po stranim forumima, spominje se slab akumulator, pregoreli osigurači itd. Kontam da je to, i sat mi ne bi pamtio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 227 Napisano Novembar 21, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh, radio mi sat i sa lošijim i sa novim akuom, radila i kilometraža, samo trip na 0 posle svakog gašenja, mnogo me nerviralo toПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4620 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Vojkan je napisao: Rekoh, radio mi sat i sa lošijim i sa novim akuom, radila i kilometraža, samo trip na 0 posle svakog gašenja, mnogo me nerviralo to Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Probaću da mu otkačim akumulator na par sati, ne znam je li problem do ECU ili do table... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 227 Napisano Novembar 21, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u tabli neka caka, treba neko malo da se pozabavi time npr @N.F.S. Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...