N.F.S. 22101 Napisano Jun 16, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Alat... Prva je slika "setup" za naguravanje alke, drugi je za krimpanje... Deformacija od 0,5/0,6mm je dovoljna. Ne pretezati da slucajno ne bude kruti link u lancu!! Znaci, pola kruga pa merenje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Na mom motoru ne mogu da nađem gde je nitovan,da li to znači da je fabrički?Gledao sa obe strane,ma sa šest strana...i nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 16, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Marko05 je napisao: И како ти се чини мотор након 3-4 дана "чачкања"? Јесмо ли уболи? Sve je lepo i ocuvano, srafovi nisu odvijani, pod klipom kvacila originalni dihtung. Rekao bih da je imao pad na desnu stranu, ne u brzini vec u mestu (oziljci nemaju trag klizanja). jedina krpacina je na desnom oklopu fara i ona je farbana. Nisam zatekao vise lomova iznutra. Zamenski delovi su na vreme menjani (i lancanike kada pogledas nisu naostreni vec prljavi). Nisam se nesto duze vozio, udoban, snage vise nego sto mi treba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 16, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, shoyyka je napisao: Pitanje: Na mom motoru ne mogu da nađem gde je nitovan,da li to znači da je fabrički?Gledao sa obe strane,ma sa šest strana...i nema! Pogledaj da ga nisu sa unutrasnje strane pertlali, vidjao sam i to. Imas da kupis fabricki zatvoren lanac ali moras viljusku zadnju skinuti kada ga montiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Više sam se i koncentrisao na unutrašnju tražeći neku deformaciju pinova,opet ću al' sa lupom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, N.F.S. je napisao: Sve je lepo i ocuvano, srafovi nisu odvijani, pod klipom kvacila originalni dihtung. Rekao bih da je imao pad na desnu stranu, ne u brzini vec u mestu (oziljci nemaju trag klizanja). jedina krpacina je na desnom oklopu fara i ona je farbana. Nisam zatekao vise lomova iznutra. Zamenski delovi su na vreme menjani (i lancanike kada pogledas nisu naostreni vec prljavi). Nisam se nesto duze vozio, udoban, snage vise nego sto mi treba! Као што су рекли момци. Десна страна оклопа је фарбана јер је, колико ми се чини, оштећена у транспорту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 16, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi verujes moj je razgovor sa njima trajao jedan minut Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 18, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Provozali se krug, Kg- Sokobanja Pa rekoh da ga pred "kucom" uslikam... Tankpad znam da se ne slaze nikako ali je samo taj u Kg imao, narucen je adekvatni Wirth opruge u stapovima rade vrhunski posao, prilicno su dugacke i ne koristi se ona distancer caura. Stapovi su iz trokuta trenutno izvuceni 9mm (zadnji amortizer na max spanovanju opruge) pa i dalje osecam da vise tezine treba napred. Plocice nissin sinter na svim diskovima, napred koci ispadaju oci , zadnja nije nesto... Ugodjaj novih lanaca i lancanika, mmmm.... Kao gliser da vozim, sve fluidno, bez zvuka i vibracija. Grane sam polirao ali pocrnese, kao brunirane da su. Nije lose.... Potrosnja na nivou silver wing-a 400, oko 5L (dvoje na motoru oko 170kg opterecenja) , retko gde predjem 100kmh (Idem preko Rekovca, Cicevca, Raznja, Mozgova, Bovana a vracam se Rtanj, Paracin, Jagodina). Vizir je tu cisto da kazem ima ga! Vetar tuce od ramena na gore, jakna mi "landara" i nervira me, ljulja kacigu takodje. Moracu da se pozabavim time. O agregatu je suvisno govoriti, potentan i jak! Vuce "iz podruma" bez da se buni Honda je to, kraljica motora. 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung na fabrickom bocnom koferu mi pravi problema pusta mi vodu, neznam da li ima negde da se nadje na metar nesto slicno ili da kontaktiram Hondu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dusa me boli 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 362 Napisano Jun 19, 2022 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam odusevljen ovim motorom, pogotovo za koliko sam ga platio. Ispada da nije bilo ulaganja osim zamene ulja, tecnosti za kocnice i podmazivanja lezajeva viljuske. Ima snage na svim obrtajima, vesanje i kocnice mi bas odgovaraju. Vibracije koje su me smarale na Er6 uopste ne postoje. Moram svesno da se obuzdavam jer mi se cini da mogu da radim sta hocu sa njim :D. Juce se vozio ceo dan, presao 650km po istocnoj Srbiji bez veceg umora. Potrosnja mi je oko 6L. Inace, koja je ideja iza ovogg kombinovanog kocenja, gde na zadnju koci i prednjom? Vise mi logike ima da na prednju pritisne zadnju da pomogne pri brzom zaustavljanju, ionako se tu primarno koristi prednja kocnica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung na fabrickom bocnom koferu mi pravi problema pusta mi vodu, neznam da li ima negde da se nadje na metar nesto slicno ili da kontaktiram Hondu? Kod nas na buvljaku u bubanj potoku ima lik što samo kedere prodaje na metar, ima kakve god hoćešSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gile_Extremeboy takve stvari za dihtovanje po Austriji možeš da nađeš,probaj po prodavnicama gde se prodaje izolacija za grejanje,eventualno u vezi građevine.Mogu biti četvrtaste na metar,ali će to koferi da prilagode.A za ono drugo,dobra nepropusna cirada i kao da je u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 19, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... evo i mene moja crnka ceka! Kod stuba 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim,sve više dobija na sjaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 20, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, progledava plako kako deo po deo sredjujem! Evo trenutna, osuncan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano Jun 20, 2022 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek dodati malo sunca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 21, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sitna ulepsavanja Svakoga dana (bar) po nesto... Danas sam ugradio pistavac zmigavaca i odlozeno paljenje svetala (posle kontakta broji 10 sec i ukljuci). Pa poklopci loncica... Prvo, zateceno stanje, pa skidol, pa mesingana cetka, smirglanje i poliranje (coja i plava kreda). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan E j***m te Yamaho kad si stavila natpise preko površine, a ne ovako pa da i ja ispoliram. Svaka čast, ovo me je odusevilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 21, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da vis kako pozira! Mmmm crna Honda, pre 20 godina i evo opet... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lepsa ova novija, kompletan motor. Sve sta ti treba je spakovano u nju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 21, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nekako i dalje ova 1000f "Moja Honda", sve resto nije to, to... Valjda zato sto sam njome dobru kilometrazu zgazio, znao sam kako dise. Ova je povoznija, okretnija. Opruge u stapovima me odusevljavaju! 19mm su izbaceni i rekao bih da je ciklistika na mestu, neutralna, sag dobar... Vidi se valjda vezica na stapu, to je maksimalno potanjanje (jos testiram, odatle progresivni navoji opruge zestoko otvrdnu). Zbog velike snage povrata valjalo bi neko gusce ulje usuti, trenutno 10w, bas brzo reaguje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2022 at 7:33 PM, N.F.S. said: Narucio danas lanac i lancanike, kupio ulje, ocekujem filter vazduha sutra... I tako Podizaci guvernala cekaju... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Kad prodajes? . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.6.2022. at 13:34, N.F.S. je napisao: Plocice nissin sinter na svim diskovima Kolega, moze li neko obrazlozenje zasto je pozadi sinter, a ne neki semisinter ili organic? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung na fabrickom bocnom koferu mi pravi problema pusta mi vodu, neznam da li ima negde da se nadje na metar nesto slicno ili da kontaktiram Hondu? Ima u NS radnja, Gumatic, ima kedera svih dimenzija i profila, na metar baš. Kontam nešto se može naći i u Osterajhu. Ili pošto je već gecrkt, secni komad i doturi mi nekako ovamo i ti si svoj deo rešio, reci koliko treba dužno, odem ja po to..Edit: vidim kolege dale predloge, al nisam stigao do tih postova. Svakako stoji ponuda Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...