stari roker 4265 Napisano Decembar 13 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako valja nema potrebe za zamenom lančanika. Vidi u manualu koji je servisni limit. Ja sam kod mene stavio enuma srx 530 i za sada sam prezadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4603 Napisano Decembar 13 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, bajker71 je napisao: Kupi RK ili Reginu, bolji su sto puta. Gde ima da se pazare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10004 Napisano Decembar 13 (promenjeno) Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imaju "Motoland", "MotoCross Team", "Kompp Co "... Proguglaš malo. Promenio Decembar 13 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1274 Napisano Decembar 13 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bi sve guglali, onda ne bi komuncirali, ovako ljepše!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Decembar 13 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motocross iz Kraljeva, vecinu sto porucis ima nalepnicu Motobike iz Kac-a, od njih porucujem jedino EBC plocice. DiD lancima nisam bio zadovoljan (vise puta! Kupljeno u Motocross Kv, razvukli se nestvarnom brzinom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4603 Napisano Decembar 13 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, mali_zmaj je napisao: Pa kad bi sve guglali, onda ne bi komuncirali, ovako ljepše!! Kako si me provalio! Ima na netu sve, nego da piskaramo malo o motorima na moto forumu, za promenu... pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Motocross iz Kraljeva, vecinu sto porucis ima nalepnicu Motobike iz Kac-a, od njih porucujem jedino EBC plocice. DiD lancima nisam bio zadovoljan (vise puta! Kupljeno u Motocross Kv, razvukli se nestvarnom, brzinom) Imam opciju da uzmem preko Inter Cars-a po nabavnoj ceni, zato pitam, dosta mi je povoljnije. Sem DID-a ima i siv JT lanac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Decembar 13 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo taj vozim trenutno ( i takodje iz intercars-a, zahvaljujuci ljudini Paljevini), dobijas dve spojke, brzu i onu na stipkanje. Na jacim motorima ipak onaj JT maksimalne snage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Decembar 13 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sam na suzani vozio... Za "Hiljadarke" ipak narucivao nesto cemu vise verujem, nemam nekih iskustava losih ali.... Na tigra sam bese stavio DID iz louis-a, na cbf1000 RK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4603 Napisano Decembar 13 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Upravo taj vozim trenutno ( i takodje iz intercars-a, zahvaljujuci ljudini Paljevini), dobijas dve spojke, brzu i onu na stipkanje. Na jacim motorima ipak onaj JT maksimalne snage. Imam u ponudi samo JTC530X1R120... Kad bi našla zlatni... A da, čeka me i zamena zadnjih pločica i servis vila + zamena ležaja volana kod @abarth_maniac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Decembar 13 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi i za cbf1000 sam izgleda uzeo u Kac-u! Ovakve kutije oni salju. P.S. Ipak je iz Kv ovaj lanac narucen i da, nije se pokazao dobro) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 29 Napisano Sreda u 10:47 U prolazu, 24 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S. šta na kraju preporučuješ za CBF 1000 od lanca , lančanike sam planirao JT , za lanac DID ZVMX ali sad se baš dvoumim radi tvog iskustva. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Sreda u 11:01 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze sta da ti kazem, sve sam DID-a, bas smo preplavljeni kopijama... Afam, EK, RK ispred svih. Na zadnja tri motora vozim JT z3 lance ( takodje moji drugari, paljevina ga vozi na 1290 dukcu, R1..), citam po internetu da se istezu a ja ni jedan nisam vozio preko 2000km (prodam motor) da bih ti iz prve ruke rekao sta i kako. DiD kada je original nema sta da se prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Sreda u 11:34 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja lance ne kupujem kod nas. Vozio sam dve Regine. Za koju je nekada bila priča da nije u rangu sa DID npr. Ova Regina koju sada imam na motoru je na 30.000 i to još uvek izgleda dobro. Treba da je dotegnem prvi put ovih dana. U tih 30.000 dosta je voženo u paru sa tri kofera. Tako da od mene može preporuka za Reginu. Ovih dana treba da mi stigne RK ZXW, menjam set hobija pa ću videti kako to izgleda. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...