Vampa 3456 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Bravooooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 7, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je ni video, tek u ponedeljak idem po nju, da izgoooorim!Vlasnik na moru...Marko pogledao, kaze dobra, ja zovem vlasnika i kazem " Daj broj racuna " Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Jun 7, 2022 (promenjeno) Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš ti bez Honde 1000.... Promenio Jun 7, 2022 član srbac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Nešo, što se kaže: neka te dobro služi i uvek nasmejanog vrati kući! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Narucio danas lanac i lancanike, kupio ulje, ocekujem filter vazduha sutra... I tako Podizaci guvernala cekaju... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model guma mislim da se ne pravi od 2016... Savekacu da pogledam i to. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Jun 7, 2022 Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kupi još jedno ulje.... treba prvo na 1000km da se menja, mada ćeš ga ti i češće menjati 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnika zovu "Kotra" iz Arilja ( u razgovoru vise nego ok covek!) ... Nabraja on meni sta je zamenio... Prekinem ga, nije to bitno drug Sent from my EML-L09 using Tapatalk 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom Nešo, da te lepo služi! Očekujemo fotke kada stigne. Opruge odmah napolje, pravo u aerodinamički tunel, duži vizir, žurka počinje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeedva cekam, kao da prvi kupujem!Hvala puno drugari, uzvracam lepe zelje. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Jun 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo.Šta reći,ajd opet,samo u drugoj temi.Markone88 spavaš li mirno.I da dodam,kada se klikne na temu,piše ,popularno.......sad će tek biti popularno.Pratim. Promenio Jun 7, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 7, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 2009, 2010 godina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Niti sam pitao koja je godina niti koliko je presao!? Sve cu saznati u ponedeljak, znam samo da sam je kupio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 7, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije starija od 2009-te godine. Pre par meseci sam pratio cbf 600 2009 ( koju sam trebao da uzmem), i stariji model. Upoređivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je model 2006/09, CBF1000... Od 2010 je "restajl", prelepi model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ево да кажем и ја коју као главни "извиђач". Мотор је био купљен и пре мог гледања. Ово је први туђи мотор на који сам сео да пробам а да није од неког другара. Из принципа не седам на туђе моторе, али ето, фреза је била ту поред па би лако направили компензацију у случају "неуспешне" пробе. Вири у позадини. Шта год да сам од замерки рекао за Неша је то био заменски део који је већ био наручен за замену. Мотор је, по мом укусу, у коректном стању уз нека улагања која и да их нема за Неша се подразумевају. Драго ми је да сам помогао и да сам био део "акције". Срећно друг, и да знаш да си ми учинио медвеђу услугу... бацио си ме у опасно размишљање... Како ова Хонда повлачи... да ли је у другој или петој, сасвим небитно, само додаш гас. Сишао са Хонда, сео на Фрезу, као да ми је мотор кастриран,најблаже речено. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта ћеш до понедељка, црни ти? Неопростиво је да толико дуго чекаш. Ајде да направимо план како да испадне "Зоне побегуља"! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ovaj model guma mislim da se ne pravi od 2016... Savekacu da pogledam i to. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Ovo jeste stari model PR3, no ne mora da znači da je fabrika nije izbacivala i kasnije. Zavisi od tržišta za koje je bila namenjena. Dobar motor si uzeo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Marko, ti si odlucio kupovinu... Da si rekao NE tako bi bilo. Gledao, probao... Javio mi dobre i lose strane. Kao svaki mudar covek, dadoh sebi vremena da se informacije slegnu i cinjenice nadvladaju emocije. Potrajalo je to jedno 3 sekunde i kupih ga Ko da ceka, zvao sam za jednog versysa, rekao coveku "vako! "Mozda ce ti cudno delovati, cenu motora ti ne spustam (i ako pise da je podlozna korekciji) dodajem na nju jos sto eura! Imas i uslov, da sednes na motor i dovezes mi ga... " Mogao je tek u cetvrtak. Hondu cu i cekati ali kawu ne! Dovidjenja, prijatno 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Marko, ti si odlucio kupovinu... Da si rekao NE tako bi bilo. Gledao, probao... Javio mi dobre i lose strane. Kao svaki mudar covek, dadoh sebi vremena da se informacije slegnu i cinjenice nadvladaju emocije. Potrajalo je to jedno 3 sekunde i kupih ga Ko da ceka, zvao sam za jednog versysa, rekao coveku "vako! "Mozda ce ti cudno delovati, cenu motora ti ne spustam (i ako pise da je podlozna korekciji) dodajem na nju jos sto eura! Imas i uslov, da sednes na motor i dovezes mi ga... Mogao je tek u cetvrtak. Hondu cu i cekati ali kawu ne! Dovidjenja, prijatno Изнео сам све мане/врлине које сам документовао сликама и снимком. Био бих грешан да сам рекао НЕ, знајући кроз који "процес" ће проћи овај мотор. Мени се свидео, искрено. У механички део се не разумем, али што се тиче естетике и детаља (шрафови, пластике, симетрија мотора...) нисам имао замерки. За разлику од FZ1 кога сам након тога отишао да погледам у Чачку. Али то ћу у другој теми. Сад кад читам за тог Версиса, мало ми жао што те не слагах. Боже здравља, чекамо да крене "рестаурација". Promenio Jun 7, 2022 član Marko05 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Jun 7, 2022 Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Marko05 je napisao: Ево да кажем и ја коју као главни "извиђач". Мотор је био купљен и пре мог гледања. Ово је први туђи мотор на који сам сео да пробам а да није од неког другара. Из принципа не седам на туђе моторе, али ето, фреза је била ту поред па би лако направили компензацију у случају "неуспешне" пробе. Вири у позадини. Сишао са Хонда, сео на Фрезу, као да ми је мотор кастриран,најблаже речено. Ne probaj tuđi motor, naročito ako je jači. Posle toga, prodaja i kupovina !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, srbac je napisao: Ne probaj tuđi motor, naročito ako je jači. Posle toga, prodaja i kupovina !!! Ма јок, то ме држи до прве кривине. После фреза две ниже, преко 7к обртаја и опет осмех на месту. Евентуално кад бих пробао новог GSa, ту бих се верујем замислио и до треће кривине. Иначе, све се то котрља. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 7, 2022 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Narucio danas lanac i lancanike, kupio ulje, ocekujem filter vazduha sutra... I tako Podizaci guvernala cekaju... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Cestitam situaciju. Poruci i stator usput... dok stigne 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...