ivicat13 48 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Raso, da li ti je inspiracija bio video klip koji je neko postavio na forumu? Mada licno mislim da je bolje resenje onaj da se podigne zadnji tocak. To cu ja da uradim pa da se hvalim da dizem motor na prednji ;D. A mozes da uzmeh hoklicu pa da cistis-podmazujes lanac, skidas tocak,... E zaboravih. @Joseph B and quasaar, odlicno kao i uvek! @johnynovak - svaka cast. Bolji nego iz Louis-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ivice imam i taj, ovaj mi treba za izradu repa, moraju oba tocka biti na zemlji da bih imao pravu sliku o nagibu repa i ostalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan evo ga moj štender. radi kao sat. Koliko KS ti treba da podigneš točak na ovaj štender? najzli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Najzli nisam te baš razumeo... samo nateraš motor na njega, treba da pređeš preko cevi od nekih 3cm i to je sva muka, točak posle upada sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ra$o, jebote, ja sam u glavi sklopio taj štender kao da je napravljen od stolice, izdignut od zemlje, da bi ti motor bio lakši za rad na visini... Izvini, previše sam umoran... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da znaš da si me bacio u rebus sa pitanjem. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ra$o, jebote, ja sam u glavi sklopio taj štender kao da je napravljen od stolice, izdignut od zemlje, da bi ti motor bio lakši za rad na visini... Izvini, previše sam umoran... najzli Kao da smo se zajedno umarali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dugo cekati sa farbanjem jer ako prodje par dana, posle nikad neces ofarbati. Nas jos uvek ceka ;D ;D ;D I kad ce ta farba? Imam 2-3 spreja viska pa ako vas intersuje, o'ladite neko pivo i eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan kasno videh ovu temu pa sam otvorio novu super su vam stenderi stvarno...prosto, a savrseno evo moje kreacije click Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za temu zao mi je sto je nisam pre video,inace napravio sam stender za zadnji tocak stavicu slike cim ga slikam al razmisljao sam nesto,posto nemam srednju nozicu(samo copavu)sta ako budem moraop da skidam prednji tocak il sta vec,jel ima i stender za to?Ajde ako ima neko da je napravio ili kupio da baci par fotki da vidim sta i kako.Cisto da ima sta da se radi dok se vreme ne prolepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ovaj stender sto sam ja napravio radi i za jedan i za drugi tocak, ako stavis oslonac blize zadnjem, onda se dize zadnji, ako blize prednjem tocku onda on ide gore...ja nisam tako napravio, ali moze i to, malo siri deo koji na koji se naslanja motor i onda se ceo motor oslanja na stalku i to super stabilno...mada, pri izradi takvog stalka mora da se radi precizno pa me mrzelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za temu zao mi je sto je nisam pre video,inace napravio sam stender za zadnji tocak stavicu slike cim ga slikam al razmisljao sam nesto,posto nemam srednju nozicu(samo copavu)sta ako budem moraop da skidam prednji tocak il sta vec,jel ima i stender za to?Ajde ako ima neko da je napravio ili kupio da baci par fotki da vidim sta i kako.Cisto da ima sta da se radi dok se vreme ne prolepsa. Imaš u Louisu: Zadnji štender 10003368 44.95€ Dodatak za prednji štender 10003369 27.95€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sm zbunjen.Gde je on to nakacio? ??? Mislio sam da stender ide na prednju viljusku tamo gde ima one udubljenja za srafove skroz na dnu viljuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sm zbunjen.Gde je on to nakacio? ??? Mislio sam da stender ide na prednju viljusku tamo gde ima one udubljenja za srafove skroz na dnu viljuske. Imaš na donjem trouglu jedno ulegnuće po sredini. Lupiš mu prstenac sa prednjim štenderom i da vidiš kako skoči ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih ruku delo,fale samo tockici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema, ali, evo i ja napravih štender na rasklapanje Evo i crteža sa dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6330 Napisano Februar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale, a rasklopi se u sekundi i ne zauzima puno mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 4, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan zeleo bih da javim svima da ne prave po "coolair" semi srecom nisam bio sam kad sam probavao gotov proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 5, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre? sta bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Teoretski treba da funkcionise bez nekih problema...Nije savrsen, ali ako se dobro napravi treba da radi posao. Slikaj kako si ti napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5453 Napisano Februar 5, 2010 Integrisan, 13154 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, kakav god da je "padock stand" motor na njemu NIJE STABILAN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 5, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Teoretski treba da funkcionise bez nekih problema...Nije savrsen, ali ako se dobro napravi treba da radi posao. Slikaj kako si ti napravio. evo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5453 Napisano Februar 5, 2010 Integrisan, 13154 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je nosač iznad krivine. Jel ti krenuo motor ka napred kad si ga podigao? Ako jeste treba malo da se "dokrivi" t.j. da mu se skrate ovi učvrščivači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7457 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 3122 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I da se prooduzi iznad krivine, jer, ako se samo savije na unutra i skrate podupiraci, motor ce nize stajati, tj, visina nece biti odgovarajuca precniku tocka + luft do zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6478 Napisano Februar 5, 2010 Enduraš, 6422 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, kakav god da je "padock stand" motor na njemu NIJE STABILAN. Nije stabilan jer si trebao jos da iskrivis sipke. Ako povuces vertikalu izmedju gornjeg oslonca i zemlje, videces da vertikala ide ispred krivine, a treba da ide iza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...