Jump to content

Moto Zajednica

Slayer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    547
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Slayer

  • Rođendan 26.04.1915.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Stara Pazova
  • Motocikl
    BMW F650 GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Slayer's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, Otišao mi je akumulator na f650 gs 2003 god. tražio sam neki agm da stavim ali ni jedan ne paše po dimenzijama i svi su sa levim plusem. Neki predlog gde, koji pogledati? Prošli put mi je zveknuo akumulator dok sam bio na putu pa sam kupio kiselinski Unibat, tad je bilo daj šta daš samo da se nastavi put. Taj je pasovao ali mislim da bi sad radije stavio agm.
  2. Pozdrav, planiram putovanje od par dana lokacija Divčibare, Golija i Tara pa me zanimaju mesta za kampovanje za Divčibare i Goliju. A za Taru neki smeštaj. Ako imate neke preporuke ko je već bio bio bih zahvalan. Za Divčibare vidim da je lord Oblivion već napisao par mesta.
  3. Pozdrav svima, planiram da kupim BMW F650GS, naleteo sam na jedan 2000 god. Ali primetio sam jedan problem, motor radi na siromašnoj smeši. Nema ravnomeran rad na leru i nema ubrzanje kako bi trebalo da ima, radio sam krugove sa njim jako polako i nije se gasio niti štucao. Koliko sam shvatio motor radi tako već par sezona pa me zanima da li je to moglo da ošteti nešto u mašini. Stavljen je filter goriva pre onog filtera sa regulatorom goriva i samo taj je menjan.
  4. Slayer

    HONDA CB 500

    @Zlatko LA I da motor ti prelepo izgleda, svaka čast.
  5. Slayer

    HONDA CB 500

    Hteo sam da skidam taj nosač pa da pravim nosač kofera ali planiram da je prodam, želim da pređem na enduro.
  6. Slayer

    HONDA CB 500

    Pozdrav, vlasnik sam dve godine i prezadovoljan sam motorom, redovan servis i samo vozi. Lepo povlači na srednjim obrtajima, upravljiv na krivinama i prašta greške. Pratio sam ovu temu ali nisam stigao da okačim slike, danas ga malo prao sređivao pa je došlo i slikanje.
  7. Slayer

    HONDA CB 500

    Ne to sam narucio iz Kine. Dobar je radi posao.
  8. Slayer

    HONDA CB 500

    Inače eto i slike motora da postavim.
  9. Slayer

    HONDA CB 500

    E kad se čovek navikne da mu sve u životu ide nizbrdo. Vidim danas lep dan ajde da se provozam, motor spreman za sezonu. Probudim ga iz zimskog sna zagrejem lepo radi,stignem do semafora prešao nekih 5km kad odjednom motor radi samo na jedan klip. Ništa ajd nazad kući (10km). Zovem majstora prekipeo sam, kaže možda svećica ili se zapušio karburator. Ništa parkiram motor skidam plastike kad pogledam a ono gorivo zatvoreno. Honda je to ali neće bez goriva da ide. Samo polako i pamet u glavu.
  10. Slayer

    MZ Caffe

    Hvala na odgovoru. Fali mi to i jos par sitnica da sredim pa da je vozim.
  11. Slayer

    MZ Caffe

    Pozdrav svima. Imam jedno pitanje, treba mi regler od 6 V pa me zanima dal mz ima dinamu ili alternator. Treba mi za jawu CZ 175.
  12. Ok onda sam pogresio, onda je majstor nasao odgovarajuce zbice posto znam da je par njih promenio.
  13. Drugar vozi qm200 i bilo mu je popucalo par zbica, skinuo je tocak i odneo kod lika sto namesta na biciklovima felne. U sustini ako znas nekog da to radi vidi kod njih. Ako su samo zbice u pitanju nemoj dzaba se trosis na novu felnu, mozes pogledati dal od jawe ili od MZ koje pasu, ako su i duze jbg skrate se i samo se nareze ponovo navoj.
  14. Kao i uvek najludji provod kao i svake godine, veliko hvala domacinima na gostoprimstvu i sjajnom druzenju. Gulas odlican a prasici prste da polizes. Vidimo se i sledece godine!
  15. Jel zna neko dal ovlastenje za vozilo ima ogranicen rok trajanja i koliko? Molom vas da mi posaljete na pp. Hvala u napred!

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. zidar

      zidar

      mislim da je rok ovlascenja dve nedelje a onda mora na tvoje ime.

    3. cormoran

      cormoran

      ako je u sudu overeno onda traje 6 meseci a ako je overeno u opstini onda vazi do ponistenja.Registrujem kombi vec 3 godinu na ovlascenje

    4. papacito

      papacito

      sve zavisi na koliko je napisano,,papir trpi sve..

       

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja