Dzejzel 160 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovaj sajt je jedan od najboljih: https://www.meteoblue.com/en/serbia/weather-beograd?day=2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 17, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoga favorita...al svuda isto http://www.wunderground.com/global/stations/13274.html? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano April 17, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta Norvezani kazu na onom sajtu, tako i bude, uvek. Tako da, to je to. Vidimo se vec kad organizatori odluce novi datum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 17, 2015 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, najverovatnije pomeramo poligonski deo da bude odmah sad u Nedelju u istom terminu od 9h do 12h. Vlasnik staze nam je potvrdio da je staza u tom terminu slobodna. Hajde da sačekamo još malo da weather2umbrella izbaci prognozu sa današnjim podacima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 17, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra nam i maraton u Bgd, ne ide na ruku. Treba doći do Ade, a bogami i otići sa nje. Ima da bue haos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 17, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, najverovatnije pomeramo poligonski deo da bude odmah sad u Nedelju u istom terminu od 9h do 12h. Vlasnik staze nam je potvrdio da je staza u tom terminu slobodna. Hajde da sačekamo još malo da weather2umbrella izbaci prognozu sa današnjim podacima. Dozvolite mi da viknem jedno veliko "Ura" URAAAAAAAAAAAA !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, najverovatnije pomeramo poligonski deo da bude odmah sad u Nedelju u istom terminu od 9h do 12h. Vlasnik staze nam je potvrdio da je staza u tom terminu slobodna. Hajde da sačekamo još malo da weather2umbrella izbaci prognozu sa današnjim podacima. Zna li se kad oni to izbacuju? Vidim da je ova zadnji put osvezena "izradjeno: 16.4.2015 01:00" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, najverovatnije pomeramo poligonski deo da bude odmah sad u Nedelju u istom terminu od 9h do 12h. Vlasnik staze nam je potvrdio da je staza u tom terminu slobodna. Hajde da sačekamo još malo da weather2umbrella izbaci prognozu sa današnjim podacima. Ja znam koji su mi prioriteti ali ne znam da li ste imali u vidu da je otvaranje moto sezone taj dan? Ponavljam, meni je kurs daleko bitniji ali ne znam da niste mozda vi, predavaci, planirali da idete... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 17, 2015 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nezavisno od otvaranja sezone, moramo da pokušamo da iskoristimo termin u Nedelju ukoliko vreme dozvoli jer naredni vikendi su prebukirani (vikend vožnja, TD na NAVAK-u, a vikend iza toga je 1. Maj). Pritom, u Maju već imamo nekoliko vikenda isplanirano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 17, 2015 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne možemo više čekati update sa W2U - potvrdili smo sa Adom Hujom da prihvatamo pomeranje termina na Nedelju od 9h. Dakle, poligonski deo ćemo organizovati u Nedelju 19. Aprila od 9h na Adi Huji. Gledajte da dođete bar pola sata ranije, da bismo mogli na vreme da krenemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano April 17, 2015 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan super, postoji li mogucnost za nas ko dolazi sa severa da zajedno odemo do staze, tj. da nas neko saceka na auto putu i sprovede da se ne bih gubio, jer u dzungli nisam naviokao voziti se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano April 17, 2015 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sredićemo nešto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano April 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ovo drugo odlaganje nisam uspeo nikako da uklopim u privatne obaveze. Postoji li mogućnost da praktični deo kursa izvezem sledeći put kada se bude organizovao kurs - pretpostavljam da će biti toga još ove godine... Takođe, nije toliko bitno - ali bih voleo da znam, da li će tom prilikom biti priznata kotizacija koju sam sada platio ? ... želim vam toplo vreme I suvu stazu u nedelju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 17, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo pomoci....gore Dunav, levo Pancevacki most, desno Visnjicka banja.... po obliku cete pretpostaviti gde je staza...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 17, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ruta iz pavca Zemuna, pa se prilagodite... https://www.google.com/maps/dir/Zemun,+%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4/44.8220142,20.5226112/@44.8159936,20.5024443,4421m/data=!3m1!1e3!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x475a65a0f2186b45:0xa5a91f0b66ab974d!2m2!1d20.4!2d44.85!1m0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kome bude trebala pomoc oko pronalaska, mozemo da se nadjemo negde kod pancevackog mosta recimo pa da idemo zajedno... Mada mogu i do grada da dodjem pa odatle da se vratimo, nije frka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete mozemo da se nadjemo na kruznom toku Bogoslovija to verovatno vecina zna gde je.. tamo kod stadiona nizbrdo kad se krene oko 8:15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 17, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ovo drugo odlaganje nisam uspeo nikako da uklopim u privatne obaveze. Postoji li mogućnost da praktični deo kursa izvezem sledeći put kada se bude organizovao kurs - pretpostavljam da će biti toga još ove godine... Takođe, nije toliko bitno - ali bih voleo da znam, da li će tom prilikom biti priznata kotizacija koju sam sada platio ? ... želim vam toplo vreme I suvu stazu u nedelju + 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete mozemo da se nadjemo na kruznom toku Bogoslovija to verovatno vecina zna gde je.. tamo kod stadiona nizbrdo kad se krene oko 8:15 Krecem iz NS-a (preko sela) u 06:45 te se nadam da ce te cekati plavo beli dominator tj. ja u dogovoreno vreme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete mozemo da se nadjemo na kruznom toku Bogoslovija to verovatno vecina zna gde je.. tamo kod stadiona nizbrdo kad se krene oko 8:15 Krecem iz NS-a (preko sela) u 06:45 te se nadam da ce te cekati plavo beli dominator tj. ja u dogovoreno vreme Ja krecem iz Panceva pa mozemo zajedno ako prolazis kroz Pancevo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete mozemo da se nadjemo na kruznom toku Bogoslovija to verovatno vecina zna gde je.. tamo kod stadiona nizbrdo kad se krene oko 8:15 Krecem iz NS-a (preko sela) u 06:45 te se nadam da ce te cekati plavo beli dominator tj. ja u dogovoreno vreme Ako iz NS dolazis preko ZR onda do Bogoslovije moras Zrenjaninskim putem,a posto ja zivim u Borci,mozes da me pozoves kad dodjes do petlje za novi most Zemun-Borca pa se nadjemo na prvom semaforu posle petlje.. moj broj ti je 0643008359 Aleksandar,Kawasaki er5 . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svakako se svi mozemo naci na Bogosloviji u 8:15 mislim ko oce taman da se upoznamo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Onda u 8:15h Bogoslovija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da da Bogoslovija... Idem Ns - Indjija - Stara, Nova Pazova - Zemun... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano April 17, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se deo ekipe skuplja kod Bogoslovije u 8:15, pa eto, i ja bih dosao tada tu, pa svi zajedno do staze. Onda, nadam se, vidjamo se tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...