Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Bandit 600

Recommended Posts

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
5 hours ago, Surla85 said:

600 s 2002, svetlo crven, super ocuvan, ima tri kofera, centralni stender, fabricki auspuh...

Koliķo on vredi ?

Ovo je sve relativno, ako je u top stanju (a i to je relativno), možda može da se uzme do 2500 evra maksimum. Preko toga teško. Tu su koferi dodatna oprema, kao što reče kolega gore, centralni štender ima svaki.

Ono što je dobro u tvom slučaju je činjenica da se ovaj model relativno lako i brzo prodaje. Na (po meni nerealnoj) ceni je, jer je lep model, ima savremenu liniju, a zaista su na dobrom glasu po pitanju pouzdanosti, a šta je bitnije većini siromašnih klinaca od toga, koji gledaju da skupe za prvi jači motor. Jeftin je i za održavanje, ako postoji motocikl jeftin za održavanje uopšte.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1001 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Stvar je i prodavca. Moj je meni veoma lep mk1. I ne bih ga dao ispod 2100 sa svim sto imam. Centralni kappa kofer, automatski podmazivac lanca, sediste Pavle Zrenjanin, vizir, remus auspuh i odradjena nova cev u Adi. Kad sve to saberem, prosto ne moze da ima istu cenu kao i obican bandit. Ali ako naleti neki koji zaista zelim da kupim ici ce nize i prodace se. E tako i sa tim Banditom sto gledas. Ako prodavac hoce da ga proda onda ce spustiti cenu i prodati ga, a ako nece, kao ja, onda ce da zakera :jee:

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750S

Veliki pozdrav banditaši

Nov sam na forumu pa da mi ne uzmete za zlo ako je već bilo riječi o ovome.  Naime,  danas sam gledao bandita 600s 2001 godina. Motor vizuelno izgleda lijepo i ok za 20+ godina. Nedavno je uvezen iz Njemačke i prešo je oko 72000, da li je to baš velika kilometraža za to godište ili nije :neznam: 

Onda, na prvu kada sam ga probao upaliti nije mogao, samo je verglao par puta ali kada je upalio posle je to sve bilo ok.

Za ove iskusnije bajkere, da li bi to mogao biti neki skriveni problem?

Ovo mi je prvi "veći" motor koji planiram kupiti pa ne bi volio da odma nasjedem :grr:

I generalno Vaše mišljenje za ovo godište bandita :takoje:

Veliki pozdrav iz Republike Srpske

IMG-9ea8251f5e2f8f3ee9db36f68cd25cf9-V.jpg

IMG-c1147c15ea2c0fb9f8d443ae46c09e60-V.jpg

IMG-bb5e073c9a46c71a405e20f3752bfa4b-V.jpg

IMG-39b4e23f67fd7062d38c11e434d3096a-V.jpg

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 1494 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Dobrodošao u sektu! 

Bandit sa slika deluje pristojno a kilometraža koju pominješ ne bi trebalo da predstavlja problem za taj agregat. Što se tiče paljenja, da li si povukao "Choke"? Hladno je vreme. Kada ga pališ bez sauha, prija mu mali gas prilikom startovanja. Ako nije dugo paljen, moguće da je gorivo isparilo iz lončića karburatora, u tom slučaju prebaciš slavinicu u položaj "Pre" da se napune karbovi...

Neka te u zdravlju služi (ako si ga pazario)!  :takoje:

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7328 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Malo je krmak i zahteva više hrvanja, al radi posao, čak i pod teretom sa suvozačem se lepo ponaša, samo ne treba preterivati s krivinarenjem i nema frkea, Bandit je za opušteniju vožnju i uživanje, sa umerenim adrenalinskim izletima :)

• Sviđa mi se 4

• Integrisan, 9520 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Upravljivost se drasticno poboljsa (ako je vozac tezak :D 100+ kg) umetanjem 30mm distancera u stapove napred (iznad opruga). 

P.S. Ovi malo laksi oko 20mm.

• Haha 1

• Integrisan, 4995 postova
45 minutes ago, Disko Nindža said:

Malo je krmak i zahteva više hrvanja, al radi posao, čak i pod teretom sa suvozačem se lepo ponaša, samo ne treba preterivati s krivinarenjem i nema frkea, Bandit je za opušteniju vožnju i uživanje, sa umerenim adrenalinskim izletima :)

Nije nesto puno laksi od vfr-a, nekih 13kg sa tecnostima. 

Ja nalazim drugacije podatke gde je Bandit samo 6kg laksi od VFR,

ali svakako VFR ima superiorniju sasiju/ciklistiku, vidi se poreklo sa trka, mnogo je upravljiviji i direktniji, tvrdje ogibljenje i samim tim je precizniji, bar ja ga takvog pamtim.
Ali sve to ima svoju cenu, nije udoban kao Bandit, ne pegla lose puteve kao Bandit...

• Integrisan, 4995 postova
2 minutes ago, Disko Nindža said:

Ja nalazim drugacije podatke gde je Bandit samo 6kg laksi od VFR,

ali svakako VFR ima superiorniju sasiju/ciklistiku, vidi se poreklo sa trka, mnogo je upravljiviji i direktniji, tvrdje ogibljenje i samim tim je precizniji, bar ja ga takvog pamtim.
Ali sve to ima svoju cenu, nije udoban kao Bandit, ne pegla lose puteve kao Bandit...

Mislim da je 243kg sa tecnostima.

Nije tvrd uopste, ove moje puteve odlicno pegla, mada nije ni glindzav. Taman. 

Banditos je prilično mek, što u suštini tako i treba za njegovu namenu,

Sećam se u početku kad sam uzeo Bandita posle Nindže, naiđem na neki izdrkan deo puta, sve rupe i zakrpe, psihički se pripremim i stegnem zube i...   ...i ništa, Bandit lepo opušteno prešao preko njih, skoro ih nije ni osetio, milina, a ja mislio da će bubrezi da mi poispadaju :D 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: Bmw gs1200lc

Potreban savet u vezi vizira, Bandit s je u pitanju posle voznje od 500km dnevno ubi me vrat sa standardnim vizirom.Jel  ima neko iskustva sa ovim mra vizirom.Tourenscheibe

• Drug član, 1494 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Mislim da svi ti viziri koji na kraju imaju tu "skakaonicu" koja malo podiže strujanje vazduha naviše prave za sobom turbulenciju vazduha koja stvara buku...

• Podržavam 1

Bem li ga, ja sam 188cm i nemam problem s vratom.
Samo na većim brzinama osecam tu turbulenciju i samo malo kad se sagnem prestaje, pa kontam da bi nekom ko je niži taj MRA bi bio savršen.
Meni je najizazovnije bilo kad sam išao u Grčku na more sa golaćem Hondom CB500, doduše ni onda me vrat nije zezao ali mi se prvi put desilo da me šake otkidaju, 400km autoputa učinilo svoje, sav onaj vetar direktno u prsa kao jedro, nisam mogao dugo da držim 120kmh, pa sam odmarao na 100-110kmh, čim sam sišao sa autoputa eto miline.

• Podržavam 1

Ajmo vlasnici Bandita, angažujte se malo, imamo na forumu dosta vlasnika Bandita prve i druge generacije, a malo njih je pisalo u temi: "Vozili smo" , komentari u toj temi mnogo znače budućim vlasnicima kada se interesuju za taj motor.

I molim obratite pažnju na šablon pisanja u temi "Vozili smo", ima ljudi koji ne kapiraju pa zagađuju temu.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja