bracabgd 882 Napisano Jun 14 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ова гума позади није стављена пре месец дана 100%, не знам од кад је оглас, да није од прошле године Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1039 Napisano Jun 14 Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj se vuče na oglasima već duže vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Jun 15 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz imam i tmax i silvera 600 restajling ako nisi visočiji od 185/6 uzmi tmax bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Jun 15 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Osim udobnosti i komfora sve je na stranu tmax-a pogotovo model 2009/10 koji je po meni najkvalitetniji i sto se tice plastika i sto se tice mehanike kad je u fabrickom stanju i ispravan mnogo je mali potrosac delova imas kolko hoces dosta ih ima rasturenih kod nas tako da apsolutno sve mozes da nadjes sto se tice snage i ubrzanja ide kao da ima 50 i preko konja pisem ti kao bivsi vlasnik bas takvog tmaxa 500 posle njega sam uzeo silvera 600 i od pre nekih mesec dana sam opet uzeo tmax530 tako da silver ide na prodaju Promenio Jun 15 član Pelee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Jun 16 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pelee brate... Tačka, zarez... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Jun 16 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan E moj brate znas koja je muka presao sam sa samsunga na ajfon nemam ponudjenu tacku ni zarez na pocetnoj tastaturi ali suština je bitna 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 544 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se, mali servis na 4-5 hiljada km i to je to manje vise. Danas sam zamenio svecice i filter vazduha, neki zvuk iz prenosa se pojavio kad je motor hladan pri kretanju pa smo posumnjali na kvacilo. Jedna lamelica se malo odlepila pa cemo ih prelepiti opet (imaju mesa ko nove ali se samo odlepila malo, ali majstor preporucuje da se urade ponovo). Kais nema nikakvih pukotina ali se stanjio na 26,3 mm tako da cemo staviti novi. Treba jos samo da se raspitam koje ulje u diferencijal da sipam, 10w-40 kao sto honda kaze ili ono standardno 75/80-90. Gazi hondica finu kilometrazu . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada747 6 Napisano Novembar 14 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd, Banovo brdo Motocikl: Honda SW t-400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Gde mogu da nadjem plastiku za SW 400 2012 godiste? Naime, uspeo sam da oborim motor i sad je pukla plastika sa prednje leve strane i levi migavac ispada iz lezista. Ili je isplativije da neko to zavari? Pozzzzzz Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...