Satelis 15804 Napisano Novembar 5, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno......ja na kraju porucih ovi maglenci, inace ovaj set u Platneru se prodaje po ceni od 160 jura, malo ga preterase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Novembar 5, 2016 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Novembar 11, 2016 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde da dodam i ove slike i da ne dosadjujem. Ledalizovan vozni park. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Novembar 16, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da ne mračim u temi o svetlima, al' moram da pitam da li je neko imao negativno iskustvo sa plavcima ili na tehničkom pregledu zbog dodatnih farova? Msm, kod nas, ne preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam, far mi fabrički (još nisam stavio LED sijalicu glavnu), ledare na poseban prekidač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Novembar 16, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim na ledizaciju već postojećih svetala, far je već podešen da usmerava snop (dugo/srednje), mislim baš na dodatna. Znam da na putu u normalnom saobraćaju dodatni farovi (npr. oni na džipovima) moraju biti ne samo isključeni već i obavezno pokriveni odgovarajućim poklopcem ili navlakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma tolerisu nas, kao i za zutu i za voznju medju trakama... Nisam cuo da je neko imao problem. Ali znam coveka koji je platio kaznu za radar u gradu ogr 50km/h,nisam verovao kad mi je rekao, motor je vozio. O je prvi i jedini za koga sam cuo. Tako da, ako si baksuz, nema leka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To samo Heline sakrivaju. Mi što furamo kineska dodatna svetla ne moramo Kao što rekoh, nisam imao do sad problem na tehničkom zbog ledara na rolbaru, koje palim na poseban prekidač a glavni far mi je još uvek u fabričkom stanju, nisamo još turio LED u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma tolerisu nas, kao i za zutu i za voznju medju trakama... Nisam cuo da je neko imao problem. Ali znam coveka koji je platio kaznu za radar u gradu ogr 50km/h,nisam verovao kad mi je rekao, motor je vozio. O je prvi i jedini za koga sam cuo. Tako da, ako si baksuz, nema leka. Jedino ako su ovi dobili zadatak da ispune dnevnu kvotu. Koliko je brzo išao i da li je to bilo pored škole/doma zdravlja i sl.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste, zato je i platio kaznu, on je isao 70km/h,motorom i snimili ga radarom. Ja sam licno par puta vozio u susret radaru i prosao bez zaustavljanja.. Zato kazem ili jesi ili nisi, baksuz Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Novembar 16, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnom motoru (Transalp 600) umesto originalnog fara ugradio sam dva sočiva (oba imala kratko i dugo svetlo), u jednom bila Xenon sijalica H7, u drugom halogena H7. Obišao sa takvim svetlima Srbiju uzduž i popreko, Austriju, Mađarsku, Hrvatsku, BiH, Rumuniju , Bugarsku i niko me nigde ništa nije pitao. Ni na tehničkom nisam imao problema. Sada na BMW R1100GS imam Touratech dvostruki far (kratko xenon H7, dugo halogrns H7), a imam ugrađena i jošdva bočna dodatna fara-sočiva sa kratkim i dugim svetlima u oba. Opet obišao sa njima Srbiju i dobar deo evrope bez problema. Mislim da je bitno da svetla budu postavljena i podešena tako da ne smetaju drugima u vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 16, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh neka Led dodatna svetla, sve je sa Alia pa reko da vidim da li neko ima iskustva se nekim od proizvoda jer sam u dilemi koje izabrati. 01. primer mi je favorit 02. primer nije los ali mi se malo ne svidja taj kockast fazon 03. primer malo kabast, dobra strana sto nema zaslepljivanja iz sup. smera 04. primer nemam neko misljenje 05. primer nije lose, moz'da prodje 06. primer takodje favorit ali i cena je dobra 07. primer favorit, videh nesto slicno ako ne i isto kako svetli, odusevljen moram priznati Dvoumim se izmedju 1-6-7, znam da mi 6 zvoni u glavi ali zvoni mi i cena.....pojma nemam. imao sam 05 i odlicno su se pokazale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 18, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam imao 05, samo treba voditi računa o imbus zavrtnju koji drži nosač, zna da se odvrne, tako da ga možete osigurati nekim lepkom.Inače su odlične Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 20, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro ako mogu malo da se uvuku unutar prilikom montaže, svaki pad mislim na one u mestu plaćaju glavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Novembar 20, 2016 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro ako mogu malo da se uvuku unutar prilikom montaže, svaki pad mislim na one u mestu plaćaju glavom. U svim varijantama nešto će da se polomi u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Decembar 7, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su stigle cree led U7 i gledam gde da ih montiram bez nekih dodatnih nosača a da ne stradaju zbog sitne gluposti,mada 12e je komad pa iako padne na nju jeftinija je nego da farbam i plastificiram crash bar Sent from my MI 4W using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 6, 2017 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih interesantnih lampica za motocikle, sa dobro resenim kacenjem. http://www.banggood.com/12V-Motorcycle-Super-Light-Waterproof-LED-Headlight-Rearview-Mirror-Lights-Spotlight-Assist-Lamp-p-1060507.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6036 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje,cemu sluzi zuta zica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Maj 23, 2017 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kada na žutu dovedeš plus 12V LED trepće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6036 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,rade normalno sva tri moda,zuta nije nigde zakacena,kad je stavim na plus nista se ne desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Maj 23, 2017 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onda je odspojena sa štampe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6036 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako im nista nece biti i bez nje,necu je ni kaciti,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Maj 23, 2017 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj, baci je na ignore (omotaj izolirom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6036 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i uradio,hvala jos jednom na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li možda neko da proda ovakvu jednu led lampu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...