grafigo 3202 Napisano Septembar 21 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan I kako se to onda rešava? Vozi te do vulkanizera gde možeš i da kupiš gumu ili te vozi na adresu koja tebi odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 21 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, grafigo said: I kako se to onda rešava? Vozi te do vulkanizera gde možeš i da kupiš gumu ili te vozi na adresu koja tebi odgovara? Ma mogao sam i ja da resim vulkanizera, bio sam u gradu, al nisam hteo da se trosim tamo kad vec imam uplaceno. Jos mi guma neka ne standardna dimenzija, a da kupim neku kinesku pa da nemam da uparim kuci ne zelim, a to mi letnji set pa ni ne moram bas odma da kupujem pa sam odlucio da me voze kuc. Ja rekao da bi isao kuci posto sam iskidao gumu skroz i nemam rezervnu oni rekli dobro i to je to. Da sam mozda isao na neki dalji put onda bih trazio da me voze do vulkanizera, ovako mi bolje bilo kuci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8424 Napisano Septembar 21 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A koji je bio jezik sporazumevanja sa šlep-majstorom u Mađarskoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zaludan said: A koji je bio jezik sporazumevanja sa šlep-majstorom u Mađarskoj? Suboticanin je dosao Posto sam bio 160km od Subotice, poslali njega, po povratku u Su vec je imao rutu za Bg. Kaze razbili su se od posla sad u sezoni, nekad je spojio par dana da kucu nije video. Atlas ih redovno isplacuje, postuju se striktno pravila i putevi. Kaze zna da je red podugacak za uclanjivanje u atlas za slepadzije. I nacuo je da ce cene ici gore Promenio Septembar 21 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo drugi motor zovem Teslu da prebacim paket. Javlja se arogantna zenska osoba. "Ne mozete da prebacujete paket na drugi motor." Izbegavajte ih u sirokom luku. Samo ATLAS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8424 Napisano Octobar 4 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kod Tesle je to vrlo jasno naznačeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3357 Napisano Octobar 4 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Rider000 je napisao: Uzeo drugi motor zovem Teslu da prebacim paket. Javlja se arogantna zenska osoba. "Ne mozete da prebacujete paket na drugi motor." Izbegavajte ih u sirokom luku. Samo ATLAS. Nije ti se svideo njen glas, pa zato savetuješ izbegavanje u širokom luku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, zaludan je napisao: Kod Tesle je to vrlo jasno naznačeno. Koliko me secanje sluzi kada sam uzimao paket, bas sam to i pitao. Dobio sam odgovor da moze. Takve gluposti kod Atlas-a nema. Sa njima godinama nisam imao nikakav problem, tako da cu preci kod njih i to je too Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3357 Napisano Octobar 4 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Rider000 je napisao: Koliko me secanje sluzi kada sam uzimao paket, bas sam to i pitao. Dobio sam odgovor da moze. Može da se prebaci samo jednom na drugo vozilo, i to važi samo za Srbiju. Možda je nesporazum bio u pitanju. Daj devojci šansu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @AtornMoze ali to vazi samo za auto. Za motore ne vazi, 'bes ga, nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Novembar 14 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao vozzi ubacio I motor bilo gratis srećom mi nisu trebali , kako pukli sve od danas do sutra da uplatim neku pomoć na putu i tako dođe do toga da sam naj*bo letos crkla turbina na autu pa onda : šlep od surčina do kuma na konjarnik 4000 , da probam u servis što je otpalo pa šlep do Petrovca 150 ojra inače ide 200 , servis turbine itd plus maltretiranje zovi miku i žiku za šlepanje .M*da sam pojeo što nisam uplatio neku pomoć na putu j*beš 9-10 hiljade. Evo još uvek se lomatam gde da uplatim da bude dobro i za auto i za motor a koliko vidim ispada atlas najbolja varijanta. Generalno gledano dal je 8 ili 10 crvene nije toliko bitno u toj priči koliko pouzdanost i uslovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Utorak u 11:13 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sad SMS od Atlasa da povodom crnog petka imaju 30% popust na internacionalni plus paket. Popust ide samo pozivom na broj +381/069-767-104, a ponuda vazi do kraja novembra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...