turboluka 25 Napisano Septembar 22, 2013 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, da opisem blize temu, ortak iz USA dosao odje kod nas da se ozeni (jebiga, srpkinje najlepse na svetu), medjutim kako je fanatik za motore, zeleo je da iznajmi neki motor na dan svadbe, da se on i zena malo provozaju, i slikaju, i to.. Trazi neki motor od oko 600ccm(ili vise) i do nekih 7-8 godina starosti. Kod kuce ima novog shivera, pa bi trazio nesto slicno tome. Za jedan dan nudi kompenzaciju od oko 50-ak jevreja. (eventualno moze da se postigne neki dogovor za ceo vikend) Decko je skroz na mestu, dugo vozi motore, nije neka stoka neizviljena. Mormon po veorispovesti, pa stoga ne pije, ne drogira se, ni nista slicno, postoje propopise, voli Tita.. Naravno, on (a i ja kao posrednik) garantuje za motocikl u potpunosti. Svadba je 28. septembra. Kontakt: Luka Trikic (ja) na pp ili maine fejzbuk https://www.facebook.com/luka.trikic Promenio Septembar 23, 2014 član Pablo uklonio broj telefona na zahtev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 22, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo poštovanje za tebe i kuma teško da će ti neko rentirati motor i za 500 eur dnevno. Što ne probate ovde: http://www.motocentarada.com/ Ljudi se baze rentom motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za njih, ali oni iznajmljuju uglavnom skutere.. Mada ako neko zna za neki drugi rent-a-bike centar ni to ne bi bilo lose.. A nasao sam ja vec par ortaka, medjutim malo je izbiljiv amer, sta da mu radim Ne vidim zasto ne bi za jedan ili dva dana neko zaradio 50 ili 100 evra? Nisu to male pare na ovu skupocu.. A postoje razni mehanizmi da se osigura renta, tako da to nije problem.. Ja bi prvi dao, medjutim, prodadoh oba motora skoro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Septembar 22, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan cim budes kupio novi motor ja ti dajem 50 eura za dan. da malo istreniram avalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam temu slicnu ovoj vec video ranije na ovom forumu (neko je za nekoga trazio motor-enduro u rentu). Sve u svemu, zakljucak je da se ZENA, KONJ I ORUZIJE ne daju nikome...pa bio on i mormon, i voleo Tita vise od Bate Zivojinovica (u "Lepa sela lepo gore"...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan šta je to mormon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To je smesna cifra. Ako trazi stvarno neki lep, ocuvan primerak i ako je zaista motorista, onda bi trebao da zna kako ljudi vole i cuvaju svoje motore. Bez visestruko vece sume tesko da ce naci nesto....pogotovo sto kontam da mu treba neki lep i ocuvan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 22, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta je to mormon Valjda ovo... http://sr.wikipedia....%BE%D0%BD%D0%B8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan šta je to mormon Mozda je greska u kucanju,ima jedno m viska 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ubo sam direkt u zivac sa ovom temom Nece covek da vozi motor na trke, nego da se provoza do usca da se slika, i do opstine da ode da potpise...do crkve nece, nije u tom fazonu.. Recimo za motor izmedju 2500 i 3500 (er6n, z750) jevreja vrednosti je 50e na dan po meni skroz korektno. Ko misli da nije ne mora da rentira svoj motor i gotova stvar. Digla se prasina k'o da sam rek'o da je burek samo sa sirom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan šta je to mormon Mozda je greska u kucanju,ima jedno m viska misliš ORMON Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj kod BMW dilera....kod nas možeš kod njih da rentiraš motor, ali je cifra mnogo veča...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan šta je to mormon Mozda je greska u kucanju,ima jedno m viska misliš ORMON Nije,pre ce biti da je ovo srednje m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan šta je to mormon Mozda je greska u kucanju,ima jedno m viska misliš ORMON Nije,pre ce biti da je ovo srednje m ma znam brale samo se zezam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kale2 47 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mormoni su sekta, sto nije po difoltu ruzna rec na koju odmah pomislimo. Evo epizode http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s07e12-all-about-mormons Inace, 50 evra, amer dosao da se zeni u Srbiju- uuu al je stipsa brate mili, samo 50 evra?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13265 Napisano Septembar 22, 2013 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan šta je to mormon Mozda je greska u kucanju,ima jedno m viska Vazda se godinama prepucavamo ali ovaj put si me nasmejao Ne vidim zasto ne bi za jedan ili dva dana neko zaradio 50 ili 100 evra? Nisu to male pare na ovu skupocu. Nikada nece biti tolika skupoca i beda da mi bilo koji stranac nudi 50 evra za ono sto volim najvise na svetu. BTW, zasto mu ne das svoju 10ku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 22, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa ovi iz ade imaju fejzera 600 u ponudi... a za te pare bi mu tesko i africu dao iako joj ne bi mogao nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realna cena za to sto on trazi 200e dan, Normalno, da polozi pun iznos koliko vredi takav motor pa kad ga vrati dobije novac nazad -200e u slucaju da se nesto desi. Na rec danas ne treba verovati nikome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno jedini nacin da se zastiti covek ciji je motor je da se polozi vrednost motora kao garancija.... Jel vam to odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Septembar 22, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec Amerikanac, sto ne trazi motor dzabe, nekom bi bila cast da Amerikancu izadje u susret Ja bi mu iznajmio za 50e dnevno, al da ga ja vozim i da jedem i pijem na svadbi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 22, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec Amerikanac, sto ne trazi motor dzabe, nekom bi bila cast da Amerikancu izadje u susret Ja bi mu iznajmio za 50e dnevno, al da ga ja vozim i da jedem i pijem na svadbi Ja za isto to trazim 250 evra. Ma Amerikanac je, ima taj lovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta biva ako ga odvrne pored nekog radara sto salje cestitke? btw, izbirljiv i 50 jura nekako ne ide zajedeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ubo sam direkt u zivac sa ovom temom Nece covek da vozi motor na trke, nego da se provoza do usca da se slika, i do opstine da ode da potpise...do crkve nece, nije u tom fazonu.. Recimo za motor izmedju 2500 i 3500 (er6n, z750) jevreja vrednosti je 50e na dan po meni skroz korektno. Ko misli da nije ne mora da rentira svoj motor i gotova stvar. Digla se prasina k'o da sam rek'o da je burek samo sa sirom I kad potpise ode 200 e samo za gumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Septembar 23, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 250 eura kosta renta replike jaguara za dan svadbe. od toga je 50 eura dnevnica vozaca i vozilo se uglavnom uzima u 9 a vraca u 18 casova. dan rente za snimanje tv serija ili fimova kosta 200 eura i obicno se daje na 10+ dana.. bolje da je to trazio kao uslugu mozda bi mu neko i izasao u susret. ovako tih ponudjenih 50 eura vise shvatam kao uvredu jer tesko da je bilo ko od nas koji vozimo motore bas toliko siromasan da bi mu ta cifra nesto znacila. e sad da li drug amerikanac misli da smo indijanci ili puka sirotinja koja bi svasta uradila za par eura nemam pojma ali mi se cini da je jedno od ta dva . ili je to njemu prevelika para pa misli da smo svi takvi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...