MaRRe 984 Napisano Avgust 31, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle drugari. Prosle godine bilo lepo ajde da i ove ucinimo da bude jos lepse Datum 14.09.2013. Lokacija: Divcibare Ja licno dugo nisam bio na Divcibarama tako da za tacnu lokaciju nisam siguran. Tu mi morate pomoci 1. Marre Ps. Evo kako je bilo prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 31, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 31, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudiću se da posle ispita banem na Divčibare, iovako nigde nisam išao pošteno još od Kepijade... Za sad još nije sigurno, al´ će da se zna uskoro, ima još dve nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Avgust 31, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja 3.kumche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Avgust 31, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja 3. kumche 4. boki64 Ako sve bude u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo nestasica Transalpista??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 2, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo nestasica Transalpista??? Jos malo pa nestalo Ajmo drugari...gde ste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo nestasica Transalpista??? Jos malo pa nestalo Ajmo drugari...gde ste? Izgleda da vozimo bas redak motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još do 14-tog, polako ljudi. Niko ne zna još kakvih bi obaveza mogao imati te subote. Ajd´ da prodiskutujemo kakvo druženje ´oćemo. Prvo u koje vreme da se nađemo (+- sat vremena)? Je l´ se pravi neki roštilj (valjda ima na Divčibarama neko mesto za pravljenje roštilja)? Piće kupimo u Valjevu, Ljigu (zavisi ko gde odakle dolazi). Ne treba da se pravi nešto preterano, već čisto onako. Dan ranije se sve rezimira i to je to. Dodajte nešto ako sam izostavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Sokove i ostalo,sve može da se kupi i na samim Divčibarima,ima par prodavnica.U blizini,to jest,preko puta parka u kojem ima drvenih klupa sa stolovima,ok za bleju a i za roštilj.Nedaleko odatle je lep vidikovac pored samog puta. Još nisam siguran,al ću se staviti na spisak ako budem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 3, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo nestasica Transalpista??? ... ja sam se potrosio poprilicno na enduro voznji na Staroj planini... + nove lamele... a treba da zamenim filter ulja, i svo ulje.. jos to me ceka ovih dana.. nije da mi je daleko, volim da se vozim, ali ne bih bas da obolim od hronicne upale butina od praznih dzepova.. Dajte ljudi nesto blize... Nzm sto, ali ocekivao sam da cete mozda kao lokaciju ovaj put odabrati Frusku goru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa predlog je bio ili Fruska gora ili Divcibare.Posto ste svi cutali onda evo ove godine Divcibare a sledece Fruska gora.Ma obici cemo mi sve vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Septembar 4, 2013 Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos je rano bice prijava. Kako stvar stoje ja dolazim, ali ne smem jos da potvrđujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da se okupljamo? Pa ako tako kazete onda da se planira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo da podignem temu Valjda bi trebao i rostiljdzija da se prijavi, zar ne? Jos nedelju dana, pa cemo videti, za sada bi trebalo da se ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 7, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan A evo i rostiljdzije,bas sam se zapitao sta je sa tobom,ponesi drva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 7, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od prosle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ta Ja vidim da je nesto kratak ovaj spisak... Primetio sam da je i dosta ljudi prodalo ove godine TA, tj jos od zavrsetka proslogodisnje sezone... Oce li ici i nas cika Rajko? ? PS Sto se mene tice, mogu i bivsi transalpisti da dodju, a i ostali su pozvani na druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja 3. kumche 4. boki64 5. Cedo11 6. Lad 7. lemy 8. Djordjino 9. Iron_Floyd 10. Vacr0 Svako ko ne bude mogao da ide ili se predomislio, neka se precrta, eventualno da se izbrise iz spiska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 9, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nesto idu prijave... Nego mi koji dolazimo za BG, okupljamo se kao i prosli put kod autokomande kod NIS-ove pumpe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja 3. kumche 4. boki64 5. Cedo11 6. Lad 7. lemy 8. Djordjino 9. Iron_Floyd 10. Vacr0 11.dkorsa85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 10, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je ta Ja vidim da je nesto kratak ovaj spisak... Primetio sam da je i dosta ljudi prodalo ove godine TA, tj jos od zavrsetka proslogodisnje sezone... Oce li ici i nas cika Rajko? ? PS Sto se mene tice, mogu i bivsi transalpisti da dodju, a i ostali su pozvani na druzenje. Najverovatnije ne mogu, idem u Hrvatsku da vidim šta se radi tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nesto idu prijave... Nego mi koji dolazimo za BG, okupljamo se kao i prosli put kod autokomande kod NIS-ove pumpe? Mudro, ja baš hteo da postavim to pitanje, glupo je da se vozamo sami do Divcibara. Koja je to tacno pumpa, jel to ona kada se krene prema Trošarini sa desne strane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nesto idu prijave... Nego mi koji dolazimo za BG, okupljamo se kao i prosli put kod autokomande kod NIS-ove pumpe? Mudro, ja baš hteo da postavim to pitanje, glupo je da se vozamo sami do Divcibara. Koja je to tacno pumpa, jel to ona kada se krene prema Trošarini sa desne strane ? To je ta, ima i parkic i klupe pored pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...