Jump to content

Moto Zajednica

Lad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    229
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    4 cilindra :-)))

Lad's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

206

Reputacija u zajednici

  1. Lad

    Sharp test?

    S Marushin kacigom nema greške ,inače verovatno i moj sledeći izbor, kad je kaciga u pitanju-model 779 .Ako nekome može da bude od koristi...nik na forumu dekialfa ; Dejan br.tel. 065/8444-334 retenzija,uvozi ih i prodaje par godina.Koliko znam, trenutno nijedna firma koja radi moto-opremu nema njihov program.
  2. Dal je tačna, al možda pomogne, npr...proizvođač farbe u spreju : Happy color ; boja :alluminio ral 9006 .Može da se nađe u svakoj ,malo bolje snabdevenoj farbari.
  3. Nije loše,a ni teško,prelistati postojeće teme pre otvaranja nove .Pre par meseci bila ista tema,isti zaključak- predpostavljam na kraju...
  4. A mozda je honda stavila dole taj plasticni puz da u slucaju bilo kakve blokade ne bi sjebala kazaljku i sat u tabli. Sad kad si stavio bronzani puz slaba tacka je mehanizam kazaljke koji je dosta skuplji od plastinog puza. Pomislih isto , a na kraju opet izađu skuplji svi mogući problemi-mehanizam kazaljke,sajla... nego povremeno menjati puž .
  5. ^^ Da naravno ,ja sam nekako podrazumevao da omiriši ,dal je benzin il voda/kondenz .
  6. Može biti i porozno crevo za benzin,da li znaš kad , i dali je menjano.U svakom slučaju ,po meni dobro proveri šta je u pitanju.
  7. Instruktori koji rade A kategoriju obučavaju i A1,A2, i A , to zavisi od tvojih godina.
  8. Lad

    Na more u Oktobru

    Eee baš si mi ulepšao ovo zimsko veče,odličan putopis
  9. <br>Ja sam praktično celu 2013 na motoru imao Anakee 3.Potvrđujem da su sve te hvale za gumu na stranim forumima tačne.Guma je jednostavno fenomenalna,u svim se gmentima vožnje na asvaltu.Šara jeste čudna , ali očigledno ima smisla,međutim verovatno je i velika zasluga takvih osobina u smesi-mislim da su pominjali `silika` smesu.Ono što je meni vrlo čudno,pozitivno,je da uz odlično držanje,kontakt...guma treba da prelazi i veću kilometražu od Anakee2.Što se tiče vožnje van asvalta,@Free je već napisao,po suvom makadamu,zemlji sasvim ok.
  10. Dobra stvar,ali koliko ja znam , pre svega za tjubeles gume. Moje iskustvo s sprejem je ... pa negativno,mada ga opet nosim .Na f 800 gs-u ,drugu ispusti guma,našli i izvadili ekser iz gume.Da napomenem da je imao unutrašnje na motoru.Motor dignut na centralni stender,ventil bio gore,potrošen ceo sprej-inače pritisak u spreju je bio ok.Imao sam i kompresor i naduvali na oko 2 bar-a ,jer je posle spreja pritisak bio oko 1,3 bar-a.Međutim već posle 1,5-2 km guma počela opet da ispušta...opet kompresor...i tako nekoliko puta dok se nismo dovukli do grada.U ovom slučaju kompresor je bio neophodan,i da dodam da je imao suvozačicu na motoru.
  11. Lad

    Honda NC700x

    Po katalogu za 2014 , Honda pravi reviziju modela nc700x. Oznaka će biti nc750x ,zapremina raste na 745 kubika, snaga na 54,8 konja, a obrtni moment-koji je raspoloživ na praktično 2000-5500 obrtaja biće 68 N m . A b s postaje serijski ,i podesiva ručica kočnice. Potrošnja ostaje praktično ista 3,5-4 l .Promenjen je i odnos u menjaču ,pa bi maksimalna brz. trebala da bude oko 195 km/h . Ostalo koliko vidim po slikama ostaje vizuelno isto. Kakav efekat ima promena snage ,a posebno obrtnog momenta (koji je sada za 8 N m ,veći nego na Versusu i Stromu 650 ),šta mislite ?
  12. Nebo nekada bude vrlo zanimljivo......Mnogo lepih,zanimljivih slika,a o profesionalcima ...sta reći...pravo uživanje .Nezamerite ponekoj mojoj amaterskoj.
  13. Ako si sa dvojkom bio zadovoljan,s trojkom ćeš još više.Čak je trajnija od Anakee 2,koja je pojam trajnosti,a i sve ostale osobine su bolje.Imam ih oko 5 meseci Pošto ti cena realno nije problem,uzmi dokazano najbolje,a to su Anakee 3,novi model Metzeler-a,i eventualno Pirelli Scorpion Trail il´ Brigston.Sve drugo je kompromis-pre svega zbog cene,progugaj malo,raspitaj se uživo ...ubedljivo 4 naj gume za naše motore-za asvalt pre svega a može i laki off al po suvom ... .Mada ti je malo nezgodan odnos vožnje off-on,ako uzmeš neku A/t (guma za sve terene)računaj na mnogo lošije ponašanje na asvaltu i brzo trošenje guma na asvaltu,i normalno mnogo bolje ponašanje na off-u.
  14. ´Pazi šta poželiš,možda se i ostvari ´ -kaže stara Sicilijanska poslovica.Kod nas bi ovakav način registracije bio potpuni promašaj.Plaćali bi 70-85% pune cene za 6 meseci.Klima nam je takva da-kako pobogu utvrditi koji bi to meseci bili?Prošle godine je za vožnju bio ok i novembar...maj ove godine kišovit ko jesen...itd...Mislim da bi dobili jako malo,a izgubili mnogo.
  15. Nažalost nemogu,vidimo se drugi put ...@ machinori -napravio sam izmenu spiska,realno stanje,ako nesmeta .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja