marko13 2058 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan I sta sada, neka je covek uzeo to je od okupatora Engleza. To je sve deo ratne odstete :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Avgust 27, 2013 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je Englez bio covek?!!!! Nikad u istoriji i nikad nece ni biti 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 27, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan trebao je lepo da ga sprovede sudiji za prekršaje, kao što mađari rade (pre nego što uzmu mito) kada voli da isterava pravdu,.............da vidim šta bi mu uradili u engleskoj da je preticao po punoj............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/zavrsio-iza-resetaka-nudio-50-evra-mita-policajcima-clanak-953713 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Avgust 27, 2013 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-inf...a-clanak-953713 Austrijanac ispade kolateralna steta! Ko mu je kriv kad ne cita srpske novine i vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan A koje to austrijsko (svapsko) ime pocinje sa Lj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudvig 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Da vidis to sam smetnuo sa uma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudvig :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 27, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 27, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Englez je debil ako je napravio prekrsaj i snimio puba kako uzima novac. Mene prosle nedelje u Ukrajini zaustavio pub i ono molim dokumenta, bla bla i kako to ide. Kad on meni ajde malo puhni u mom pravcu, a on meni pa ti si pio ! A ja ostao u cudu odkud mu to tri sata popodne je, vozim motor vec pola dana pio sam red bul jeo malo kikirikija. Ajde da duvas ja ajde i naduvam 0.64 a ja ja nema sanse daj ponovo i opet 0.64, ne verujem svojim ocima pocne da mi pokazuje da je dreger atestiran i sl. ja uzmem popijem 2-3 dcl vode i trazim ponovo da duvam i opet 0,64 Ja u neverici mu vadim slike moje dve cere i trudne zene i kazem mu da bih bio apsloutni debil kad bih pio i vozio. U pitanju neka greska i trazim vadjenje krvi kaze pub tose u Ukrajini radi samo ako dodje do saobracajke. Vidim da je sve otislo u PM pitam koliko para treba ? Oni 100 evra !!! (u meni kuva da ih u usta jeb..) dam im 50 evra, pokupio dokumenta i rekao zbogom Ukrajino nikad me vise neces videti. Sta sam hteo da kazem ? Meni sve lici da je ovaj nas pub iscenirao da je englez presao preko pune i onda ga je gasirao za pare i zasluzeno najebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma zato se u divljacke zemlje ne ide. I nisu mi jasne te pustolovine tipa Rusija, Ukrajina i sve ostale. Nek su nasa "braca" zivi i zdravi i sto dalje od nas. Ne znas sta je gore. Da te zaustave panduri ili kriminalci, sto je u vecini slucajeva isto. Ma mi smo bre za njih sve Svica. A nasi panduri doktori nauka i cvecke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se nekoliko puta da napravim prekrsaj (kolima), i da me pandur bez ikakvog ucenjivanja pusti. Jednostavno, oprosti mi prekrsaj bez ikakve licne koristi na vidiku za sebe. E ja tada, kada mi vec vrati dokumenta, sam se vratim do kola, uzmem neku kintu i castim ga u znak zahvalnosti. Znaci, niti mi je trazio, niti sam ja nudio novac. E to ja zovem cascavanje, a ne mito. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 28, 2013 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se nekoliko puta da napravim prekrsaj (kolima), i da me pandur bez ikakvog ucenjivanja pusti. Jednostavno, oprosti mi prekrsaj bez ikakve licne koristi na vidiku za sebe. E ja tada, kada mi vec vrati dokumenta, sam se vratim do kola, uzmem neku kintu i castim ga u znak zahvalnosti. Znaci, niti mi je trazio, niti sam ja nudio novac. E to ja zovem cascavanje, a ne mito. Kako god ga zvao, i dalje je zabranjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14415 Napisano Avgust 28, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mozda je zabranjeno ali je korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Samo su arapi gori od nas sto se tice mita i korupcije. Tamo stvarno uz dobar dan moras da turis neke pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ma zato se u divljacke zemlje ne ide. I nisu mi jasne te pustolovine tipa Rusija, Ukrajina i sve ostale. Nek su nasa "braca" zivi i zdravi i sto dalje od nas. Ne znas sta je gore. Da te zaustave panduri ili kriminalci, sto je u vecini slucajeva isto. Ma mi smo bre za njih sve Svica. A nasi panduri doktori nauka i cvecke. Verovatno je mnogo bolje ici u te zapadne "kulturne" zemlje koje su utemeljile ovaj vulgarni kapitalizam koji crpi sve sokove i za sobom ostavlja pustos u slabije razvijenim zemaljama, a onda te uce humanosti i moralu. Pitam se kako li bi uticalo siromastvo i beda u kojem te istocne zemlje zive na moral npr. tih Svajcaraca? Lako je da kada "zadnjih 50 godina ka...s najbolje pi...ke i vozis najbolja kola ..njas o postenju". 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma zato se u divljacke zemlje ne ide. I nisu mi jasne te pustolovine tipa Rusija, Ukrajina i sve ostale. Nek su nasa "braca" zivi i zdravi i sto dalje od nas. Ne znas sta je gore. Da te zaustave panduri ili kriminalci, sto je u vecini slucajeva isto. Ma mi smo bre za njih sve Svica. A nasi panduri doktori nauka i cvecke. Verovatno je mnogo bolje ici u te zapadne "kulturne" zemlje koje su utemeljile ovaj vulgarni kapitalizam koji crpi sve sokove i za sobom ostavlja pustos u slabije razvijenim zemaljama, a onda te uce humanosti i moralu. Pitam se kako li bi uticalo siromastvo i beda u kojem te istocne zemlje zive na moral npr. tih Svajcaraca? Lako je da kada "zadnjih 50 godina ka...s najbolje pi...ke i vozis najbolja kola ..njas o postenju". A ko je svim tim siromasnim zemljama pa i nama branio da mislimo svojom glavom i budu razvijene. Ko je nama branio da se razvijemo i budemo sile. Da nisu na zapadu prvo nastali ljudi pa su imali prednost u startu od 500god?? Ko je sve nas budale terao da glumimo komunizam i ostale budalastine? Svi smo imali isti start i evoluciju. Niko im nije kriv sto su nesposobni i retardirani. Nije vele silama nista palo sa neba, izborili su se za to. To su samo izgovori nesposobnih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8501 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Marko13 to što ti pričaš to je politika, a tvoje viđenje iste je kao dete u prvom razredu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ma zato se u divljacke zemlje ne ide. I nisu mi jasne te pustolovine tipa Rusija, Ukrajina i sve ostale. Nek su nasa "braca" zivi i zdravi i sto dalje od nas. Ne znas sta je gore. Da te zaustave panduri ili kriminalci, sto je u vecini slucajeva isto. Ma mi smo bre za njih sve Svica. A nasi panduri doktori nauka i cvecke. Verovatno je mnogo bolje ici u te zapadne "kulturne" zemlje koje su utemeljile ovaj vulgarni kapitalizam koji crpi sve sokove i za sobom ostavlja pustos u slabije razvijenim zemaljama, a onda te uce humanosti i moralu. Pitam se kako li bi uticalo siromastvo i beda u kojem te istocne zemlje zive na moral npr. tih Svajcaraca? Lako je da kada "zadnjih 50 godina ka...s najbolje pi...ke i vozis najbolja kola ..njas o postenju". A ko je svim tim siromasnim zemljama pa i nama branio da mislimo svojom glavom i budu razvijene. Ko je nama branio da se razvijemo i budemo sile. Da nisu na zapadu prvo nastali ljudi pa su imali prednost u startu od 500god?? Ko je sve nas budale terao da glumimo komunizam i ostale budalastine? Svi smo imali isti start i evoluciju. Niko im nije kriv sto su nesposobni i retardirani. Nije vele silama nista palo sa neba, izborili su se za to. To su samo izgovori nesposobnih. Pa hajde da ti kazem moje vidjenje u par recenica, mada je vec off. Mi smo pre nekih 35 godina i bili razvijeni kao taj lepi zapad. Nas radnik je manje radio, vise slobodnog vremena imao, bolji socijalni program,bolje zdravstveno osiguranje, vecu zaradu nego vecina na zapadu. Ko je tada isao da radi na zapad? Mahom oni sto ne vrede nista - Ljuba zemunac i Zika Pavlovic Kolektor,.. Da li je isla intelektualna elita(izuzev politickih disidenata kojih ce uvek biti) ili VK majstor... I zamisli tada kada ti zapadni kapitalisti dodju na ex Yu prostor i vide kako crveni zive!? Kako da dozvole da drustveno uredjenje koje su oni proglasili za propast izrodi tako nesto? Kako ce da obezbede svoje interese na strateski vaznom prostoru koji je ekonomski i vojno jak? A sta ako i njihov narod uvidi prednosti? I sta onda? Zapad mora da srusi totalitarni rezim i uspostavi svoj poredak. Odigras malo na kartu nacionalizma, razbucas privredu i kupis sve sto imaju za 1 dinar i uz to vecinu ubedis kako im cinis uslugu... Mnogo puta vidjen scenario koji idalje prolazi.. Nisu 500 godina ispred, samo su perfidni i 500 puta bekrupulozniji i nemoralniji, tako su uspeli da budu ispred... Ne pobede uvek bolji i napredniji, jos poneka osobina cini pobednika. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 28, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru pre 4, 5 god u Bugarskoj iza nekog pravca iskoci policajac sa tablicom, zaustavi ga i pocne pricu kako je prekoracio brzinu a nigde mu radara niti vozila ovaj mu u rebusu dao 5e a ovaj kao imas jos jednu patrolu na 5km, cuvaj se hahaha. Ko zna da li je i bio pravi policajac. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Avgust 28, 2013 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zato se u divljacke zemlje ne ide. I nisu mi jasne te pustolovine tipa Rusija, Ukrajina i sve ostale. Nek su nasa "braca" zivi i zdravi i sto dalje od nas. Ne znas sta je gore. Da te zaustave panduri ili kriminalci, sto je u vecini slucajeva isto. Ma mi smo bre za njih sve Svica. A nasi panduri doktori nauka i cvecke. Verovatno je mnogo bolje ici u te zapadne "kulturne" zemlje koje su utemeljile ovaj vulgarni kapitalizam koji crpi sve sokove i za sobom ostavlja pustos u slabije razvijenim zemaljama, a onda te uce humanosti i moralu. Pitam se kako li bi uticalo siromastvo i beda u kojem te istocne zemlje zive na moral npr. tih Svajcaraca? Lako je da kada "zadnjih 50 godina ka...s najbolje pi...ke i vozis najbolja kola ..njas o postenju". A ko je svim tim siromasnim zemljama pa i nama branio da mislimo svojom glavom i budu razvijene. Ko je nama branio da se razvijemo i budemo sile. Da nisu na zapadu prvo nastali ljudi pa su imali prednost u startu od 500god?? Ko je sve nas budale terao da glumimo komunizam i ostale budalastine? Svi smo imali isti start i evoluciju. Niko im nije kriv sto su nesposobni i retardirani. Nije vele silama nista palo sa neba, izborili su se za to. To su samo izgovori nesposobnih. Pa hajde da ti kazem moje vidjenje u par recenica, mada je vec off. Mi smo pre nekih 35 godina i bili razvijeni kao taj lepi zapad. Nas radnik je manje radio, vise slobodnog vremena imao, bolji socijalni program,bolje zdravstveno osiguranje, vecu zaradu nego vecina na zapadu. Ko je tada isao da radi na zapad? Mahom oni sto ne vrede nista - Ljuba zemunac i Zika Pavlovic Kolektor,.. Da li je isla intelektualna elita(izuzev politickih disidenata kojih ce uvek biti) ili VK majstor... I zamisli tada kada ti zapadni kapitalisti dodju na ex Yu prostor i vide kako crveni zive!? Kako da dozvole da drustveno uredjenje koje su oni proglasili za propast izrodi tako nesto? Kako ce da obezbede svoje interese na strateski vaznom prostoru koji je ekonomski i vojno jak? A sta ako i njihov narod uvidi prednosti? I sta onda? Zapad mora da srusi totalitarni rezim i uspostavi svoj poredak. Odigras malo na kartu nacionalizma, razbucas privredu i kupis sve sto imaju za 1 dinar i uz to vecinu ubedis kako im cinis uslugu... Mnogo puta vidjen scenario koji idalje prolazi.. Nisu 500 godina ispred, samo su perfidni i 500 puta bekrupulozniji i nemoralniji, tako su uspeli da budu ispred... Ne pobede uvek bolji i napredniji, jos poneka osobina cini pobednika. Apsolutno se slazem s petromjebivetrom, ali i dalje ne shvatam kako smo mi, braca nam Hrvati i Bosanci naseli na price zapada i umalo istrebili jedni druge. Neverovatno koliko smo svi bili "slepi kod ociju", a neka prica ko sta hoce, cinjenica je da smo bili velesila sa velikim potencijalom (kako u ekonomskom, tako i u vojnom smislu). Ipak sujeta, zla krv i moc zapada nam dodjose glave (izostavih Arkana i ratne profitere). Sorry za off. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Da uvek je neko drugi kriv za sopstvenu nesposobnost. A sto mi nismo bili pametni, perfidni i vele sila i otisli na zapad i njima tamo uveli nase "blagostanje". Kada smo vec tako napredni i pametni. Da smo pametni situacija bi bila obrnuta. Svi smo imali isti start. A te price mi dobri, pametni, posteni i jadni a oni svi zli, ruzni i glupi su za budale. Situacija na terenu kaze drugacije! Te price sto pricate kao da citate propagandni materija iz skolskih klupa u Kumrovecu. A intelektualci su i tada isli preko samo sto danas nikog drugog nece da prime pa ti se cini da sada samo oni odlaze ove ostale nece ni da prime ima dovoljno olosa iz istocnog bloka i ne znaju sta sa njima. Ovako samo zvucite kao kalimero "to je nepravda, nepravda" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram sto mi je neko obrisao post?! Ali ajde... Mi smo svi lepi, pametni i nepravedno iskoriscenji a oni su truli zapadnjaci, zli, ruzni i pokvareni. Smesno i naivno vidjenje stvari. Ko je nama branio da njima uvedemo nase "blagostanj" Kao da slusam propagandni materijal KPJ. I inace intelektualci su uvek odlazili samo sto se tada o tome manje pricalo. I ne znam da li je neko od silnih Rusofila i pobornika tih divljackih zemalja isao tamo i zeveo i radio? Oni su takvi neandertalci da nije realno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 29, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa zapadnjaci i jesu pokvareni i zli, a bogati su jer su oduvek bili imperijalisti koji iskoriscavaju treci svet a danas nas divljake sa balkana, kako si ti to rekao za Ruse. Uvek su nas kroz istoriju pustali niz vodu zarad svojih interesa. Nas Englezi, Nemci, Holandjani i ostala klika dozivljava kao obicne cigane ili varvare koji zderu i pucaju. Srbija je i u doba tzv. blagostanja bila pod sapom zapadnih sila vise nego Rusa. Rusi su bednici bas kao i mi, samo sto su ogromno, ogromno prostranatvo pa otud i nesto vece divljastvo kod njih. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...