Jump to content

Moto Zajednica

marko13

Članovi
  • Broj tema i poruka

    974
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • Website URL
    http://mojmed.rs/

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Dembelija

Poslednji posetioci profila

8128 profile views

marko13's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

2,1k

Reputacija u zajednici

  1. Prodato. Moze lock.
  2. Nova cena 4800.
  3. Up.
  4. Da ubrzamo prodaju cena prilicno ide dole. 4990E
  5. Cena dole za 100€. 5300€ Nije fiksna.
  6. Na FJR traju oko 15000-18000. Zavisi naravno od voznje i tereta. Ali one Bridgestone sa oznakom Touring.
  7. Extra. Koristimo i on i ja Bridgestone unazad vec godinama i prezadovoljni. Lepe ludilo i na kisi bez problema.
  8. Usluzni oglas za drugara sa foruma posto nema dovoljan broj postova: Yamaha FJR 1300 na prodaju: Godiste: 2007 Presla: 72600km Cena: 5400,00€ Registracija istekla 04.2018 Motor extra odrzavan, kupljen drugi motor pa ovaj ide na prodaju. Original vizir i turing, gel u oba sedista ugradjeni kod Bobana, rollbar zastita za kofere, crashpadovi, powercommander III, unutrasnje original yamahine torbe, topcase givi, plocice brembo prosle sezone stavljene, kn filter vazduha. Motor kupljen u Srbiji, nikad padano sa motora. Za ostale informacine zvati na: 0638067972 Nikola
  9. Pa tajkuni su zato sto imaju kefalo, nisu glupi da u srbiji gde skoro pa da voze motore na plin otvaraju radnju za moto opremu
  10. Suepr je lokacija, vidi se sa autoputa i tu je iskljucenje. Nema cimanja, zavlacenja itd.. Bukvalno proletis i kupis. Isplati se svratiti. Ako nesto i nisi hteo izletece vec nesto za malo para.
  11. Steta, isto imam super iskustva sa ljudima. Ali problem je para, nismo vise ni zatvoreno trziste kao nekada. Sve se narucuje. Ili sedne 2-3 ljudi u kola i odes do Austrije ili Italije kupis stvari, platis put i sve i ostane ti para. Odes do Vicence u Dainese radnju i tamo ista jakna koja kod nas kosta 700e bude po 300e. Svaka dalja prica je glupa.
  12. marko13

    Yamaha GTS

    Oglas moze da se zatvori. Otisao je motor. Mogu samo da kazem jadan onaj ko nesto prodaje u Srbiji. A bio sam zagovornik one izreke da nema glupih pitanja vec samo glupih odgovora. Ali definitivno ima glupih pitanja. Blagi uzas. To zove sve sam debil do debila. Na 2 normalna poziva ide 10 budala.
  13. Cemu vi pridajte znacaj... Uzeli da se voze. Nek se voze. Koliko su oni bitni i sta to mogu da promene ili urade..? NISTA, cela prica beznacajna.
  14. marko13

    Yamaha GTS

    Ne bih rekao da je ista nemirniji rad nego bilo koja druga masina. Imao sam negde snimak gde stoji uz FJR i nema neke razlike u zvuku i radu, isto kao i XJ900. Sto se zamene tice pa zanima me ali samo da ga zamenim za pare!
  15. marko13

    Yamaha GTS

    Dobro, potpuno su druga kategorija. Bandit je super gradski motor. Dok je ovo mnogo bolji za put.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja